גברים רוצים דבר אחד

mayday

New member
גברים רוצים דבר אחד

עד כמה שישמע לכן מוזר... גברים רוצים דבר אחד שממנו מתחיל הכל גברים רוצים (ואני מדבר בתור גבר בן 33) אשה שתגיד מה היא רוצה ומה היא מרגישה !!!! כולכן מצפות שנבין מה אתן רוצות, שנרגיש את מה שאתן מרגישות ומאוד מתאכזבות שזה לא ככה. יותר מדי רומנים בלבלו את השכל על "אהבה ללא מילים", על סיטואציות שהגבר והאשה מסתכלים אחד לשני בעיניים והכל נפתר...בולשיט !!! זוגיות טובה זה לתקשר, לתקשר ועוד פעם לתקשר !!! ודרך אגב, אם אני לא יודע מה את מרגישה ומה את חושבת זה לא אומר שאני אוהב אותך פחות !!! אני בן אדם ולא קורא מחשבות

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא לצל קורתנו

ולא נותר לי אלא לומר אמן ואמן על מה שכתבת

night mistress

New member
../images/Emo45.gif זה גם מה שאני חשבתי..

עד ששמתי לב שכל גבר שאני יוצאת איתו משתיק אותי...

Blueyes2

New member
כל הכבוד לך !!

זה גם מה שאני רוצה !! ( לא יודעת לגבי שאר הנשים ) שהגבר שלי יקשיב לי ולא לתקשר איתו בטלפתיה ( למרות שאני טובה בזה )... אבל גם הוא צריך להיפתח , זה עניין דו צדדי , לא בא לי לקום בבוקר ולגלות דברים חדשים על הגבר שלי כי לא הבנתי את שפת הסימנים... אתה יודע מה , תמיד אומרים שהנשים עושות את זה , אבל אני הכרתי לא מעט גברים שלא אומרים את מה שעל ליבם , דבר שהיה חוסך הרבה, טוענים שלנשים יש אינטואיציה כזו ... זה לעיתים נכון אבל ממש לא תמיד.. בקיצור זה דו צדדי .

tokit

New member
צודק, זה גם מה שאנחנו רוצות..

השאלה אם לכם תמיד יש את הזמן להקשיב..

צודקת, אין לנו

תסכמי את הנקודות העקריות, ושלחי בשלושה העתקים. נעבור על זה כשירד העומס בעבודה וכשליגת האלופות תרגע קצת.

צודק כל עוד אין תיקשורת

איך אמורים לדעת מה הצד השני רוצה ???? אבל שגם הגברים יקחו את זה לתשומת ליבם ויקשיבו וישפכו את הלב כשכואב להם או מציק להם... למזלי ביני לבין החבר יש תקשורת מעולה וכל אחד יודע בדיוק מה הצד השני רוצה

למעלה