גברים רוצים הגשמה אישית דרך אימון

ruahmidbar

New member
גברים רוצים הגשמה אישית דרך אימון

גברים רבים ביננו מדברים על הגשמה אישית השאלה היא עד כמה אנו עושים את כל מה שאנו מדברים או חולמים עליו. כל אחד מאיתנו רוצה להגשים את עצמו/ה, לממש בחייו את החזון שלו/ה. ההצלחה להגשים את החלום שלנו מתחילה מן הפרטים הקטנים של החיים: בעבודה, בזוגיות, בבדידות, בפחדים, בקשיים ובכאבים. מנסיוני גברים דואגים להרבה דברים חשובים בחיים, רק במקרי חרום כגון: בדיקות רפואיות, טיפוח הזוגיות וכדומה. נוסף לזה גם חוסר מיומנות להיעזר באחרים שכן, "גבר אמיתי אינו זקוק לאף אחד". אני מאמין שכל אחד מאיתנו זקוק למאמן אישי אשר יתמוך בנו ויוכל לעודד את המנהיג שבנו. אני לא רק מאמין בזה אני אפילו אחד כזה, זה הייעוד שלי. אני מזמין אתכם (ללא תשלום – ותפסיקו עם החשדנות) להעזר בי. בתור התחלה שמי הוא רוח מדבר והדואר האלקטרוני שלי הוא : [email protected]

ruahmidbar

New member
למה חשוב לך היה לכתוב שאתה לא רוצה?

אפשר היה לעבור הלאה, אפשר היה להתעלם, אפשר היה להתנגד ולנמק, אתה בחרת לכתוב שאתה לא רוצה. מדוע?

Sefy

New member
כי ראיתי שאתה מזבל בכל פורום משהו!

אז לדעתי זו הודעה זבל שהיית יכול לחסוך מאיתנו. למה אני לא רוצה ? כי אני חושב שזה הכל שטויות ועוד דרכים לרמות אנשים ולסחוט כסף בסופו של דבר

ruahmidbar

New member
אתה צודק באופן חלקי

אתה צודק שכתבתי דברים בפורומים שונים. אין בכך כל רע. יש לי לומר דברים בקהילות שונות. אתה טועה בחשדנות שאתה מפגין כלפיי. אני מזמין אותך ליצור איתי קשר ולהיוכך בעצמך שיש מקרים יוצאי דופן, אלא אם כן אתה לא מוכן להיפתח לאפשרות שיש לעיתים מקרים כפי שתיארתי באימייל ושיש מאחוריהם כוונות טובות בלבד !

Sefy

New member
10 שיעורים חינם ואחר כך תשלום...

אין מקרים יוצאי דופן... כבר קראתי את כל השאר גם. כוונות טובות עם כסף זה לא כוונות טובות, זה כסף. אני טכנאי מחשבים, כשאני עובד, אני עובד, זה כסף. כשאני עושה טובה למשהו אז אני לא לוקח גרוש. אם אומרים לי תודה, אז אני אומר שהתענוג היה שלי. אתה עושה פרסום עבודה לעצמך, וזה אסור בפורומים.

ruahmidbar

New member
אמשיך להתכתב איתכם מאוחר יותר

אני חייב ללכת אז בינתיים רק אדגיש את מה שכבר אמרתי אין צורך לשלם שום דבר. התנדברתי כבר בהרבה דברים: קו מצוקה לגברים, סדנאות לגברים בתהליכי גירושים וזוהי התנדברות נוספת שלי. אני מקבל מן המפגשים עם המאומנים לא פחות מהם: סיפוק עצמי, תחושה של הגשמה עצמית, אני בהחלט לומד מן המאומנים ומן הפגישות ועוד כהנה וכהנה דברים חשובים לא פחות מכסף. תחשבו על זה ובינתיים שיהיה לכם המשך יום נעים, רוח מדבר.

Sefy

New member
סתם ציטוט ממה שרשמת...

"מאמן מציע אימון אישי (או זוגי/משפחתי), תמיכה רגשית וייעוץ בכל תחום שתבחרו. סדרה של עד 10 פגישות בחינם" זה שלך או לא ? כי פשוט העתקתי את זה ממקום אחר. אז מה קורה אחרי 10 ? ולא יודע, אלא אם כן אתה אינדיאני טהור, השם רוח המדבר נשמע לי מוזר מידי

ruahmidbar

New member
רוח מדבר זהו שם מוזר

המטרה היא שלאחר 10 מפגשים המאומן יוצא לחייו החדשים עם כלים חדשים להתמודדות עם משימות חדשות. שמי אכן יוצא דופן ואותו בחרתי עם בת הזוג שלי כאשר נישאנו. נראה לי הדבר הטבעי ביותר לעשות, שם חדש להתחלה חדשה. מתי אתה מתחיל את האימון?

Sefy

New member
אני לא צריך שום טיפול או אימון

כל מה שאתה יכול ללמד, אני כבר יודע, ואני לא צריך כלים חדשים בשביל להתמודד עם משימות חדשות. ואני לא מאמין לאלו שמשנים את השם שלהם ככה כי זה בד"כ פנטסטי לברוח עם הכסף.

coaxcable

New member
אז? הייתי יועץ לצעירים ועוד? אז?

דבר בפורומים כמו כולנו..מה הבעיה? סנו? :) לא צריך מיילים, אלא אם כן אתה רוצה לקרוא ומשעמם לך בעבודה או לומר לכולם אני קורא מיילים אז לא להפריע

Vdrums

New member
איזה כוונות?

בוא ותסביר מה זה נותן לך כל הכוונות הטובות...

גברברת

New member
חשדנות זה השם האמצעי שלי

ולאחר שמחקתי את ההודעות של "רוח המדבר" פעמיים בעבר, הוא ביקש לשכנע אותי שיש בו מן האלטרואיזים והוא אינו גובה ולו אגורה שחוקה עבור האימונים שהוא מספק. מי יודע? אולי באמת האיש מוכן לסייע לאחרים ולא למטרת רווח? אני מכירה באופן אישי (ביותר אפילו
) כאלו התורמים מזמנם ומרצם למען מטרות כאלו או אחרות בהן הם מאמיניםללא תמורה. אולי מטרתו של "רוח המדבר" היא שאנשים יהיו טובים יותר וכפועל יוצא מכך גם העולם יהיה נעים יותר? ואולי מישהו מחברי הפורום יבדוק את הנושא באופן אישי וידווח??

Sefy

New member
אז למה 10 שיעורים ללא תשלום ?

מה קורה אחרי 10 שיעורים ? אצלך זה שם אמצעי, אבל אצלי זה טבע ראשון

Sefy

New member
פטנטים להחבאת פרטים שמגלים אחר כך

הוא עצמו אמר שהוא משנה את ההודעה שתתאים לפורום, לא אני אמרתי את זה.

ruahmidbar

New member
הכי קל להסתתר מאחורי משפטים

אני מציע כפי שהציעה מנהלת הפורום הגברברת לא לזרוק משפטים מכפישים בלי לבדוק את הדברים לאשורם. אף אל פי שחשדנות, חוסר אמון ופחד הם אנושיים ולכן מובנים לי אני מציע להקשיב לעצתה של הגברברת ולהתנסות באימון. יחד עם זאת המטרה החשובה והמרכזית היא האימון ולכך יש להתחייב.

Sefy

New member
יש לי דברים יותר טובים בחיים

אני לא מסתתר מאחורי שום דבר, שים לב לפרטים שלי בתפוז, הכל אמיתי! אין לי אפילו שם מפוצץ כמו "רוח המדבר" אלה סתם את השם האמיתי שלי. אז אני פה לא מסתתר מאחורי כלום. ואני לא סומך על אף אחד שעושה פרסומת לעצמו כי אם אתה כל כך מעולה בזה, איך זה שלא שמענו עליך קודם ? חדשנות כן, חוסר אמון כן, פחד ? אין לי ממה לפחד חוץ מאשר ביזבוז זמן אם תסלח לי, מאד חשוב לי, יותר מאשר שטיפת מוח של "אימון" כלשהו. אני יכול לאמן אותך בהרבה דברים בעצמי.

למעלה