גברים, רק 83 אלף עזבו את ישראל ב-2024 ורק 24 אלף חזרו, יעני עכשיו יפיקו סצינות פסיכיות בחו"ל לנותרים שם כדי שיחזרו

יעני זאת התמחות רק של הישראלים להחזיר בנים "אובדים" הביתה (וגם בנות)
ויעני בחו"ל כולם בערך שונאים ישראלים אז לא ברור מאיפה ההכשרה של הנותרים שם לשרוד בפערי תרבות עצומים כל כך

גברים, רק 83 אלף עזבו את ישראל ב-2024 ורק 24 אלף חזרו, יעני עכשיו יפיקו סצינות פסיכיות בחו"ל לנותרים שם כדי שיחזרו
ויעני בחו"ל כולם בערך שונאים ישראלים אז לא ברור מאיפה ההכשרה של הנותרים שם לשרוד בפערי תרבות עצומים כל כך
מתי מעט יודעים במדובר

lemner40

Well-known member
אני בקשר עם 2 חברות ההייטק ישראליות שבדרך לעזוב את ישראל ביחד
כל החברה כל העובדים כל בני המשפחות שלהם

ביטניקט

Well-known member
לא צריך שיחזרו, שיישארו שם עם האנטישמים והאיסלם שמתפשט כמו גרורות סרטניות שבסוף יגיעו גם אליהם. אני רק מקווה שבעזיבתם הם ויתרו על האזרחות הישראלית ולא יוכלו יותר להצביע ולהכריע על מה שקורה בישראל.

marabo

Well-known member
כמה מאלו שעזבו הם יהודים לפי ההלכה?

lemner40

Well-known member
גבר, אלוהים לא מכיר את ההלכה, זה המצאה של אנשים, יעני הלכה זה שיטת התחשבנות כדי לחלוב בסטיחה ואיומים (אתה לא חי בארץ ?) ואלוהים מעבר לרמאויות
אלוהים לא רק לא מכיר את ההלכה
הוא שונא יהודים דתיים
תראה במלחמה האחרונה למרות שחיילים דתים הם חלק קטן מהצבא
הם מתו כפול מכל מגזר אחר

marabo

Well-known member
גבר, אלוהים לא מכיר את ההלכה, זה המצאה של אנשים, יעני הלכה זה שיטת התחשבנות כדי לחלוב בסטיחה ואיומים (אתה לא חי בארץ ?) ואלוהים מעבר לרמאויות
גבר, לא שאלתי אותך מה אלוקים מכיר ולא מכיר, זה אני אשאל אותו, אני לא צריך אותך שתתווך לי.
שאלתי כמה מאלו שעזבו הם יהודים לפי ההלכה?
תנסה להתרכז בשאלה.

גבר, לא שאלתי אותך מה אלוקים מכיר ולא מכיר, זה אני אשאל אותו, אני לא צריך אותך שתתווך לי.
שאלתי כמה מאלו שעזבו הם יהודים לפי ההלכה?
תנסה להתרכז בשאלה.
גבר, אם אתה לא צריך מתווכים למה אתה צריך הלכה שמתווכת ? ;-) יעני יש יהודים! והם מתווכחים בניהם על מה הם דוחפים לעצמם לראש. יעני לא כולם רוצים להכנס לחללית, אז תכריח אותם ?!

marabo

Well-known member
גבר, אם אתה לא צריך מתווכים למה אתה צריך הלכה שמתווכת ? יעני יש יהודים! והם מתווכחים בניהם על מה הם דוחפים לעצמם לראש. יעני לא כולם רוצים להכנס לחללית, אז תכריח אותם ?!
גבר, מה איכפת לך מה אני צריך ומה לא, תניח לעניינים שלי, אני שואל אותך על העניינים שלך?
שאלתי רק כמה מאלו שעזבו יהודים לפי ההלכה?

גבר, מה איכפת לך מה אני צריך ומה לא, תניח לעניינים שלי, אני שואל אותך על העניינים שלך?
גבר, אני רואה שאתה רציני אז תתרכז, יעני יש הלכות שמגדירות יהודי גולה. (למעשה כל יהודי גולה עד שלא תחזור השכינה). אז אולי ברוח התקופה עכשיו ה"יהודים" משמישים הלכות שזה לא כך ואין גלות. אבל, אל תתרגש מהם (גם אם אתה מתפרנס מהם), אתה רוצה להוציא את הלובבוויצ'ר מכלל ישראל ?! תן לי לעשות לך כבוד :-):

marabo

Well-known member
גבר, אני רואה שאתה רציני אז תתרכז, יעני יש הלכות שמגדירות יהודי גולה. (למעשה כל יהודי גולה עד שלא תחזור השכינה). אז אולי ברוח התקופה עכשיו ה"יהודים" משמישים הלכות שזה לא כך ואין גלות. אבל, אל תתרגש מהם (גם אם אתה מתפרנס מהם), אתה רוצה להוציא את הלובבוויצ'ר מכלל ישראל ?! תן לי לעשות לך כבוד
יא זלמה, מה עשית לי כאן. אוניברסיטה. אני לא כזה אינלגנט. אני כולה בבון ימני.

יא זלמה, מה עשית לי כאן. אוניברסיטה. אני לא כזה אינלגנט. אני כולה בבון ימני.
גבר, מה אתה רוצה ? אני לא מכיר אף אחד שעזב, יעני הם יהודים כי הם מרגישים בלב יהודים יעני כל עוד בלבב נפש יהודי הומיה, יעני הם סומכים על הבבונים שישמרו את הבסטה עד שיבואו לקבר ישראל

marabo

Well-known member
גבר, מה אתה רוצה ? אני לא מכיר אף אחד שעזב, יעני הם יהודים כי הם מרגישים בלב יהודים יעני כל עוד בלבב נפש יהודי הומיה, יעני הם סומכים על הבבונים שישמרו את הבסטה עד שיבואו לקבר ישראל
גבר, אם אתה לא מכיר אף אחד שעזב איך אתה יודע מה הם מרגישים?🤔
עשית לי כאב ראש יה זאלמה.🫨
יאללה, שיהיה לך יום טוב.

גבר, אם אתה לא מכיר אף אחד שעזב איך אתה יודע מה הם מרגישים?🤔
עשית לי כאב ראש יה זאלמה.🫨
יאללה, שיהיה לך יום טוב.
גבר, לסיכום, יעני דנו בהלכות נפש בהמה, יעני איך אתה מוציא בהמה מהדיר החמים אל המרעה הקר ? הדשא הירוק משובב לה את הנפש :-): יאללה שיהיה יום טוב חבוב

למעלה