גברים שמנים זה סבבה ?

black69

New member
גברים שמנים זה סבבה ?

יש לי התלבטות קטנה עם עצמי שהייתי רוצה לפתור , מכיוון שזה פורום של בנות אני מקווה שפה אוכל למצוא את התשובה הכי כנה ואמיתית . אז ככה , אני בחור בן 19 ואני בהחלט יכול להגיד שאני נראה לא רע . הבעיה שלי שאני מעט שמן . זה בהחלט לא נראה במבט ראשוני . כשאני יוצא אני דואג להתלבש טוב וכתוצאה מזה יש כאלו שאפילו יחשבו שאני חסון ושרירי. הבעיה מתחילה כשנכנסים לקטעים קצת יותר אינטימים , אני מתכוון לרגעים שבהם נעלמים הבגדים . בנקודה שבה אי אפשר כבר להסתיר . אני מרגיש לפעמים לא נוח ברגעים שכאלה , הדבר כמובן מפריע לי ופוגע בביטחון העצמי שלי . מה שלפעמים מונע ממני לגשת לבחורות יפות ומושכות מחשש שבאיזה שהיא סיטואציה אינטימית יתגלה הסוד המביך . הייתי רוצה לדעת אם העובדה שבחור קצת שמן מפריע לבחורות ? והאם העובדה שאני בסך הכל נראה טוב יכולה לכפות על כך ? או שמה אני צריך להתחיל להיכנס לכושר ולדאוג להוריד את המשקל המיותר ?

duduamar

New member
אני אמנם גבר אבל -

זה תלוי. יש בחורות שאפילו יאהבו את המראה הצ'אבי הזה, ויש בחורות שממש ירתעו ממנו, ויש בחורות שיחיו איתו בסבבה. זה גם תלוי בעד כמה אתה שמן - האם למשאית סמיטריילר יש פחות צמיגים ממך? ודבר אחרון - אף פעם לא יזיק להכנס לכושר ולהוריד את המשקל,אז אם אתה יכול - תעשה את זה בלי שום קשר למה שיכתבו כאן.

בזוז

New member
התשובה בגוף השאלה

כמו שנאמר, יש בחורות שיפריע להן, יש בחורות ש"בסך הכל אתה נראה טוב" יכפה על השמנמנות, ויש בחורות שיהנו מהדוביות... אם זה מפריע לך בהחלט יש מקום להכנס לחדר כושר ולהפוך עודפי שומן לשרירים... לפי מה שאתה כותב - זה מפריע לך.. האם נתקלת בתגובות שליליות בגלל המידה שלך? האם קרה שהכל היה טוב עד שהגעת לקטע אינטימי?

LCA

New member
כמו שאמרו פה

זה תלוי בחורה.... אני אישית אוהבת גבר שיש לו במה לתפוס... גבר כשמניחים עליו את הראש יש ריפוד נעים ולא עצמות... אם טוב לך עם עצמך אין שום סיבה שתשתנה, אבל אם זה מפריע לך, קדימה למכון הכושר
שיהיה בהצלחה!!

odeliaremos

New member
תלוי מה שאת אוהבת

תלוי מה שאוהבים אני חושבת שזה תלוי גם באישיות ואומרים שמי ששמן הוא תמיד אישיות שמחה ולכל אחת ואחד מגיעה לדעתי אהבה והתייחסות גם לדברים אחרים לא רק ליופי ולגוף ומי אמר שרזון זה הכי יפה?

באופן אישי

חוסר ביטחון יותר מפריע לי מאשר כמה קילו עודפים. הכי חשוב שתרגיש נח עם עצמך, עם קילו יותר או קילו פחות

melodynoa

New member
רציתי רזה, אבל עכשיו כשהכרתי...

אני יוצאת עם מישהו שבאמת חשבתי שהוא נראה לא רע, יש לו כתפיים רחבות, ובהתחלה כשהתחרמנו זה הי קצת בחושך וקצת מתחת לשמיכה והוא היה על הגב, אז לא ממש שמתי לב, ודווקא לפני כמה ימים הוא עמד והתכופף טיפה קדימה ללבוש חולצה וראיתי את הבטן שלו, וזה לא ממש הפריע לי, כי הסקסיות היתה מתוכו, ואהבתי את הבנאדם. אולי תשתמש באותו תרגיל, תקשור את הבחורה אליך, וכשהיא תהיה כבר מאוהבת - אז תוכל ללכת להוריד עד הסוף, בהתחלה בחושך, וכשהיא תראה באור כבר לא יהיה אכפת לה. לי אישית, נראה שגבר צריך להיות רזה וגבוה - ואפשר לסלוח לו אם הוא לא כל כך יפה. לעומת זאת, אישה, יכולה להיות שמנמנה או שמנה, אבל אי אפשר לסלוח לה על כיעור. לכן גם לגברים יותר חשוב שהאשה תהיה יפה, מאשר לנשים - שהגבר יהיה יפה. יותר חשוב להן שיהיה גבוה. אולי זה קשור בסיבות אבולוציוניות: אשה שמנמנה ורכה היא יותר בריאה, פורייה, שופעת שדיים מזינים ויש לה גוף רך בשביל התינוקות שלה, אשה שדופה פחות מושכת כי היא נראית פחות אימהית. וגבר שמנמן נראה כאילו הוא לא ממש בכושר בשביל להשיג את הארוחה הבאה, אז הזוג האידאלי זו אשה מלאה עם ציצים גדולים, וגבר שרירי וגבוה. אבל כל הסיפור הזה מאוד גמיש, וברגע שמעורבים בזה רגשות זה משתנה.

למעלה