גברים תעזרו: הכרתי בחור הורס אבל...

גברים תעזרו: הכרתי בחור הורס אבל...

הכרתי בחור חתיך אבל ממש שווה, נהיינו ידידים טובים, דיברנו הרבה בטלפון, יצאנו לטייל ביחד, אכלנו יחד בכל מיני מקומות. היה לי ממש כיף אתו עד שיום אחד הבנתי שאני דלוקה עליו כמו שבחיים לא נדלקתי על אף אחד...[המשך]

[המשך]

כשניסיתי לדבר אתו על אהבה ורמזתי לו שאני רוצה להיות אתו הוא כל הזמן ברח מהנושא. יום אחד כשנפגשנו הוא אמר שיש לו משהו חשוב לספר לי. קיצור מסתבר שהוא נמשך לגברים...כן הוא הומו. הלב שלי שבור, אני לא יודעת מה לעשות. יש מצב לשנות אותו? חייבת עזרה!

seeyou

New member
ניתן לשנות אותו?../images/Emo12.gif

יש הטוענים שבכול גבר מסתתר הומו קטן ובכול בת לסבית קטנה... גם בין חיות יש "סטיות" כאלו. "כמאה אלף איש השתתפו במצעד האהבה בתל-אביב"...כתוב היום בעיתון. אז "מותר","רצוי" ....זה עיניין של "טעם" אישי. היה לי חבר טוב... בחורה ,בת 16 ,שכנה שלו,היתה כבר לסבית מספר שנים. היא מצא בו ידיד נפש... עם הזמן,חיבוק פה ,חיבוק שם...ליתוף...נשיקה "קטנה"...הוא הצליח לשנות את "טעמה" לחיים עם בנים... עברו שנים...היא דו-מינית.... האם את יכולה לחיות עם דו-מיני? יוסי נ.ב: אצלי בבינין גרים זוג הומוהים... שכנים שקטים... לא בעיה שלי מה הם עושים עם התחת שלהם... אצלך,בגלל הקירבה הרגשית זה שונה.

Vdrums

New member
היה פרק כזה בסיינפלד ../images/Emo6.gif

קיצר אין מה לשנות אותו.

אז מה אני אעשה?

אני מתה עליו. יום ולילה אני חושבת עליו ומצליחה להרדם. הוא פשוט מהמם! כל כך כיף לי איתו. מה אני יכולה לעשות?

למעלה