גברים...
אפשר להשתגע מכם...

גברים... ../images/Emo150.gif אפשר להשתגע מכם...

אח"כ אומרים שאנחנו הנשים כבדות... אז זה המקרה.. ביני לבין הבחור שלי קרה משהו לא נעים, לא סוף העולם.. אבל יש מבוכה באוויר... אחרי ה"מקרה" התקשרתי אליו ובאמת שרציתי לדבר איתו על זה... חשבתי מראש על מה שאני אגיד והכל, אבל מהרגע שהוא ענה לטלפון הוא הוביל את השיחה, ודיבר איתי על דברים אחרים, רק לא על מה שקרה... לא היה לי מקום אפילו לדבר על מה שקרה.. נראה כאילו הוא העביר את זה, ואני גם חשבתי.. זה לא בסדר, אבל נו טוב, נעבור הלאה.. אבל לא!!! עכשיו שמעתי ממכר משותף שלנו שהבחור שלי דיבר איתו ואמר שהוא חשב שאני אעלה את הנושא.. נו תגידו לי, מה אני אמורה לעשות, מה? באותה שיחה הוא בקושי נתן לי לדבר.. איך בדיוק הייתי יכולה לעלות את הנושא, איך???? --------- דרך אגב אם ההודעה מוכרת לך זה מכיוון שהעלתי אותה בפורום שכן אבל היא גם מאוד רלוונטית לכאן :)

TheWhiteTigris

New member
אצל גברים

אם תשימי לב לשיחה שלהם - הם לא מחכים. כל גבר מנסה למשוך את השיחה לכיוון הרצוי לו. הוא רצה שתבהירי את העיניין הזה, יתכן שהוא פשוט לא רצה להראות שזה הזיז לו. ואם היית "נוטלת שליטה" בזמן מסויים ומבהירה את זה - יתכן שהיה יותר טוב... קשה להעריך כמובן מהודעה אחת את כ-ל העיניין...

Cobe Anan

New member
אחח... אנשים זה עם קשה..

זה לא רק החבר שלך.. הוא פשוט לא הרגיש בנוח להעלות את הנושא מצד אחד, רצה שאת תהיי זאת שמעלה אותו, אבל מהצד השני גם לא כל כך רצה שהנושא יעלה בכלל.. ככה זה עם נושאים לא נוחים- יש לנו נטייה לנסות להדחיק אותם ולא להעלות אותם כשהם טריים.. דברי איתו על זה איתו ותעברו את זה. גם הוא מעדיף להשאיר את זה מאחור ולהמשיך הלאה. זהו.

מיטללל

New member
אחח איזה מזל שיש מכרים.....

ולענייננו, כמו שאני מבינה את זה- מצד אחד הוא פשוט רצה שתעלי את הנושא (כי זה מציק לו) אבל מצד שני, אולי אפילו בתת מודע, הוא בעצם פחד/התבייש לפתוח את "זה" (לכן הוא גם לא העלה את הנושא לבד) ולכן ברגע האמת הוא "ברח" מהנושא לכל מיני כיווני שיחה שונים ומשונים. לדעתי, כדי שבאמת תפתחו את זה, תפטרו מזה, ותעברו הלאה, תעלי את הנושא. אבל פנים מול פנים.

למעלה