גברים
, נשים
ויחסים

s h i r k u s h

New member
גברים ../images/Emo150.gif, נשים ../images/Emo68.gif ויחסים

גברים, נשים סקס ויחסים "גברים רוצים סקס, נשים מחפשות אינטימיות", "גברים מדברים בשביל להשיג סקס, נשים עושות סקס כדי לדבר" - אלה הם רק מקצת מהקלישאות בכל מה שקשור לגברים, נשים ומיניות. אלא שלא מדובר רק בקלישאות, עתה מתברר שמדובר באמיתות שמתחילות אי שם בגיל ההתבגרות. סקר חדש שנערך על ידי המכון לרפואה ומיניות מבהיר כי ההבדלים בין גברים ונשים בהתייחסותם לסקס ומיניות מתחיל בגיל בו ההורמונים משתוללים, החצ'קונים פורחים, והמיניות תופסת מקום של כבוד בחיי בני הנוער. מתברר שוב כי נערות מעדיפות לדחות את הפעם הראשונה ואילו הנערים דוחפים את חברותיהם לקיים עימם יחסי מין. מתברר עוד שהמיתוס "גומרים מהר ורצים לספר לחבר'ה" הוא לא רק אגדה אלא הוא תפיסה שרווחת אצל בני נוער וגם אצל גברים. מה דעתכם על המאמר
ממליצה בחום לקרוא את כל המאמר...

orgaz

New member
את צודקת יקירתי

בקשר לגברים הצעירים אבל זה שטות עם הבנות יש להם את אותו חשק לקיום יחסים כמו לגברים ובנות באמת לא מדברות על זה הרבה כמו גברים בגלל התפישה המצ`ואיסתית ושלהם יקראו זונות..

seeyou

New member
יחסי מין ונורמה חברתית-../images/Emo24.gif

מה שבטבע זה דבר פשוט ונקרא בשם "יחסי מין" בחברה של בני אדם זה נקרא "סקס"... האדם הוא ייצור מפותח יותר מסתם בעל חיים אחר הוא המציא את האורגזמה כאתגר של האנושות רוב החיים מתנהל מסביב לבעיות הקשורות ב"סקס"... אחרת? היינו שלווים, כמו יתר בעלי חיים! יוסי

הביצה או התרנגולת?

הקלישאה הקדימה את המצאיות או המצאיות את הקלישאה? אני לא מכירה הבדלים פיזיים שגורמים לשוני בתפיסה, וגם המאמר לא מדבר על כאלו. אנחנו חיים על פי הקלישאות הללו ולכן הנוער ממשיך אותן.

seeyou

New member
בקשר לציטוט נבחר בכרטיס שלך-../images/Emo140.gif

"והילדות הטובות מגיעות לגן עדן אבל הילדות הרעות מגיעות לכל מקום" - ג´ים סטיינמן נזכר בבדיחה .... שתי חברות מהתיכון נפגשות אחרי מספר שנים,כול אחת נשואה ואם לילד לאת בת לשנייה בן... הן נפגשות בבית של אחת,לבלות ולגלגל זיכרונות.. הילדים משחקים ביחד בבריכה שבחצר ערומים. הילדה מצביעה על הבולבול של הילד ושואלת את אמא שלה: "אמה,גם לי יהיה דבר כזה.... אמא אומרת לה- אם תהיי ילדה טובה גם לך יהיה דבר כזה.... לזה מוסיפה החברה...ואם תהיי ילדה רע יהיו לך יותר... יוסי

Iee drag0n

New member
אני חושב שזה פאקינג בולשיט אחד גדול

ועכשיו בואי אני אגיד לך את מה שאני חושב בנושא : גברים רוצים סקס, נכון .. אבל לא רק ! הם גם מחפשים נוחיות, הרגשה של מעמד חברתי, וחמימות. נשים רוצות אינטימיות, נכון .. אבל לא רק ! נשים גם מחפשות סקס, נוחיות, הרגשה של מעמד חברתי וחמימות. ההבדל בין נשים לגברים הוא שנשים תמיד משתדלות שלא לדבר על סקס, וגם אם הן נשאלות שאלה שקשורה בסקס הן *ישקרו* כדי שלא להצטייר כ"זונות" , או כ"שרלילות" .. כי הרי לבנות תמיד איכפת ממה שאחרים חושבים עליהם ! עכשיו , גברים רוצים סקס .. ונשים רוצים אינטימיות .. סבבה לגמרי ולגיטימי. מה שאני לא מסכים איתו זה שנשים *כן* יקבלו את מה שמגיע להן, וגברים לא. בקשר לסקר הזה שאת מפרסמת ... אני לא מתכוון לקרוא אותו בכלל כי אני משוכנע שהתשובות של הנשים שם כולן שקרים ולא אמיתיות, והתשובות של הגברים הם תשובות של גברים אפסים שמפחדים בכלל לגשת לבחורות ולהתחיל איתן. סיימתי את דברי להיום. setu !

בזוז

New member
למה אתם חושבים

שבנות אל מדברות על סקס?? בעולם שלי, החברים/חברות, אין הבדלים - אנחנו מדברות על סקס חופשי... אף אחת לא מתביישת ברצון שלה או בנחיצות של הסקס בחייה... סקס ואינטימיות - בדיוק כמו אצל הגברים. יש הבדלים בין אדם לאדם, ללא קשר למינו (במובן ג'נדר) - במידת הליבידו שלו, הפתיחות לשו, העדפות כאלו או אחרות... וזהו. תפסיקו לבלבל את המח עם השטויות שגברים רוצים יותר סקס ונשים רוצות'אינטימיות' - כולנו רוצים אותו דבר - כל אחד את המנה אותה הוא יכול "לאכול"

למעלה