גברים
מה הם רוצים
....

shirleyrozental

New member
גברים../images/Emo70.gif מה הם רוצים../images/Emo35.gif....../images/Emo12.gif

אז אתמול שוב עברתי פרידה. התירוץ: "את מושלמת מדי". כבר אמרו לי כמה פעמים את התירוץ הזה ולא הבנתי מה זה אומר לעז!@#$%! איזה מן בחורה הם מחפשים
מישהי שלא תצחיק אותם
מישהי שתבגוד
מישהי שתהיה רעה
... לא מבינה אתכם, נמאסתם

נועם m

New member
את הגדרת את זה הכי טוב-

"תירוץ". אני לא חושבת שמישהו מאתנו מאמין באמת שיש דבר כזה "מושלם מדי", או סתם "מושלם" בבן אדם. אבל כן- ישנם אנשים שימשכו לטיפוסים שלא בהכרח יעשו להם "טוב" במובן שאת רואה אותו- החל במשיכה למניאקים, וכלה בסתם פאטיש לבחורות יבבניות ותלותיות במיוחד... כל אחד ומה שעושה לו את זה :-\ אין מה לעשות- תמיד יהיו את אלה שיחפשו מקרי סעד... אבל אם את אומרת שזה כבר קרה לך יותר מפעם אחת- נסי לבחון אצלך האם את לא נמשכת לטיפוסים שהם לא באמת האדם הנכון בשבילך. מעבר לכך- אם זה קורה עוד פעם, התעקשי על כך שהוא ישים את האצבע בדיוק על מה שהפריע לו אצלך, ולא סתם לזרוק הגדרות כלליות...

ללא נושא

לדעתי, בסופו של דבר.. לא משנה כמה נהפוך את הנושא.. תמיד נחשוק בבלתי מושג :-/

Dark Muse

New member
סתם חרטטן

את לא מושלמת מידי, אין דבר כזה. כל אחד היה רוצה את הבחורה המושלמת ואם את מושלמת אז זה לא בסדר? הוא כנראה לא רצה אותך בגלל סיבה כלשהי, אל תכנסי ליותר מדי סרטים בנידון. אם הוא מספיק טמבל ומתבייש להגיד למה, אז כנראה שהוא היה אידיוט.

twigy

New member
תשובה

שלום שירלי, גברים רוצים כוסיות שזורמות. רצוי בלונדיניות. רצוי עם חזה גדול. בברכה, תמיר.

הכל רלוונטי לשני המינים...

אנחנו פשוט שני עולמות שונים כ"כ שונים וכ"כ דומים... וזה מקור הסיבה שאנו בד"כ לא מבינים אחד את השני.. כי כשבחורה חושבת X בחור חושב Y ולהפך.. זה כמו השיר של מיכל אמדורסקי ממ.. לא זוכרת תשם של השיר אבל זה הולך משהו כמו : "אני רוצה כחול, אתה רוצה אדום.. אני רוצה לא זוכרת, אתה רוצה גם לא זוכרת" (תסלחו לי שאני לא זוכרת זה מהאלצהיימר..)

שיר יפה

ההבדל בין גבר לאישה זה שגבר רוצה לכבוש הוא חי מיצרים ואילו האישה היא יותר רגשית היא יותר שקטה

למעלה