גברים!

pain is MY love

New member
גברים!

אתכם אני צריכה כרגע....
שאלה קטנה: במידה ואתם יוצאים עם בחורה כלשהי... העניינים מתחממים, המכנסיים יורדות והופס! אתם מגלים שיש לה קעקוע קטן על הישבן... לא משהו קריטי רק קעקועון קטנטון שהיא עשתה בגיל 17 וחצי... נגיד שאתם לא מתנגדים.. אתם דווקא מאוד אוהבים את זה אבל השאלה היא.. איזה ציור הייתם רוצים לראות על ישבנה של הבחורה שאיתכם?! הדבר הראשון שעולה לכם לראש! משהו סקסי? משהו מסתורי? אישי? מצחיק? עמוק? מה קיבינימאט יכולה בחורה לקעקע לעצמה על התחת?!?!?!? אנא ממכם גלו לי מה אתם חושבים....

Sefy

New member
ממממ... לצערי לא יכול לענות ../images/Emo4.gif

אני לא אוהב קעקועים, מה גם אני טיפוס רומאנטי יותר, אז לב ושטויות כאלו היו יותר הסגנון שלי לראות

pain is MY love

New member
דווקא לב?...

זה אחד הדברים הכי קיטשיים ונדושים שאפשר לעשות.. ובטח כשהלב נשבר גם רוצים לקלף אותו מהתחת! חחח אז לא מתאים....

dyakir

New member
תיקון, תיקון, שלי בצבע אדום

יש לי הוכחה, לא מזמן הייתי בבדיקות...

Sefy

New member
גם לי, אז אכלת אותה עוד פעם ../images/Emo3.gif

ותראי, את כל כך קטנונית שאת אפילו מתנפלת על שרשור שלא שייך לך

Vdrums

New member
את הולכת לעשות קעקוע שידליק בנים או

כי את רוצה לקעקע משהו על גופך? אם זה לאופציה הראשונה אז זה טיפשי לחלוטין. יצא לי להיות עם מישהי עם פיה על הגב ומישהי עם גארפילד בבטן וזה חמוד אבל זה לא מה שידליק אותי עוד יותר. הבעסה זה שמגיעים לגיל מתישהו שזה מתקמט... פיחס...

pain is MY love

New member
אני חולה על קעקועים

יש לי שניים שעשיתי מבחירה אישית שלי אחרי מחשבות רבות ויש להם משמעות רבה בעיניי... פשוט בא לי כרגע על קעקוע שממילא כמעט ולא יראו אותו אז אני רוצה משהו חמוד ומשעשע וביקשתי רעיונות.. לא כדי להדליק אף אחד רק כדי שיהיה יפה...

tokit

New member
הכי טוב לבחור משהו שמוצא חן

בעינייך, לא בעיניי גברים באחד מהפורומים בתפוז, כי את תצטרכי להסתובב עם הדבר הזה על התחת כל חייך, ואילו גברים יבואו וילכו.

גברברת

New member
מ ק פ י צ ה .. סורי אבל לא יכולה

לראות את השרשור הנוראי הזה בנושא דת

moon and sun

New member
לי יש

קעקוע קטן ונחמד על הכתף, מאחורה, של שדון חמוד עם קילשון ועיניים מתוקות כאלה שממיסות כל מי שמסתכל על זה! אבל את הקעקוע לא עשיתי כדי להדליק מישהו, עשיתי אותו בשבילי, כי אהבתי את זה וזה נראה לי ממש נחמד. ומישהו הזכיר פה שהוא יתקמט..? אז כן הוא יתקמט אבל זה יהיה כשאני איהיה זקנה וכולי אהיה מקומטת, אבל מי יסתכל עליי בתקופה הזו?
כך שאין לי ממש ממה לחשוש...

tokit

New member
תתפלאי, אבל מאוד ייתכן שגם

כשתהיי זקנה ומקומטת עדיין יסתכלו עליך. תראי כמה אהבות פורחות להן בבתי אבות..

shloמי

New member
קעקוע

אני אוהב קעקועים לי יש שניים על הגב ושוקל לעשות עוד אחד את צריכה לבחור את הקעקוע,כפי שכבר נאמר למעלה מצרף לינק לקעקועים בהצלחה בבחירה

AlteX

New member
הציור שהכי הייתי רוצה לראות הוא...

הציור שאותה הבחורה הכי שלמה איתו, כיוון שהיא אמורה לעשות אותו אך ורק בשביל עצמה! בשביל בחורה אחת זה יכול להיות פרפר, בשביל אחרת השפן של פלייבוי, ובשביל השלישית חתול... ...בכוונה, כדי שכאשר היא תהיה בת 37 הוא יהפוך לטייגר אמיתי!
בכל מקרה, לי יש קעקוע בגודל בינוני של חד-קרן מעופף על הכתף, ואני מת עליו, והסיבה היחידה שעשיתי אותו היא אהבתי לכל מה שקשור לפנטזיה ואגדות.

למעלה