גברים!

Sharoni 25

New member
גברים!

מה באמת אתם רוצים מאיתנו?? הסיפור שלי כזה....הכרתי באחד מאתרי ההכרויות בחור מקסים לפני כחודש. הבחור יותר מדי מושלם מכדי להיות אמיתי. שבוע שעבר הוא סיפר לי שהוא מחק את התמונה שלו מהכרטיס כי אין לו למה להכנס לשם כבר. והיום! מה אני מגלה.? שהאדון לא רק שהחזיר את התמונה ... הוא ביקר שם היום! מה אני אמורה לעשות? ממש לא מתחשק לי להפגע ובא לי לחתוך את זה כמה שיותר מהר....

Sefy

New member
כן, אני אחד כזה, זאת אומרת גבר ../images/Emo8.gif

כמו שעניתי לך בפורום האחר, תהיי ישירה איתו, תאמרי לו מה שאת יודעת ולפי התגובה שלו תחליטי אם לחתוך (לו את כל מה שיש לו!) או להשאר

ספי אתה פשוט אחלה.... ../images/Emo6.gif

ואני כמובן מיד מצטרפת לדעתך ולך יקירתי בוקר נפלא ומתוק את לעצמך וללב שלך צריכה ללבן דברים איתו ושיהיה לך בהצלחה לדעתי מבחינתו זה לא זה אם הוא נכנס לאתר שוב וכנראה שהוא עדין לא מוכן להתחייב לקשר רציני וזו לעניות דעתי בלבד.... למרות ההרגשה הטובה שלך לגביו... יתכן מאוד והוא מחפש משהו לא מחייב?? לא רוצה להכניס לך מחשבות זדוניות שווא אבל אני במצבך הייתי קמה וטורקת את הדלת ולא משאירה אפילו חריץ בשבילו לפתוח אותה שוב אצלי

Vdrums

New member
ומה את עשית באתר? לו אסור

ולך מותר? אם פגשת מישהו כזה חלומי למה את ממשיכה לבדוק את האתר?

LCA

New member
לפעמים

זה מסקרנות... לראות אם יש עוד כמה פניות חדשות... אולי את סתם עושה פיל מנמלה.. אם זה מציק לך דברי איתו... ואם את מרגישה שזה לא זה תחתכי את זה כמה שיותר מהר!!!

למעלה