גברים!

גברים!

מי מבין אתכם? בטוח שלא אני! הכרתי בחור מקסים באינטרנט, ולי יש הסכם עם עצמי לא לתת שם ומספר טלפון בשיחה ראשונה אבל איתו שברתי את הכלל הזה. השיחות בינינו זרמו, צחוקים כיף, לא הייתה לנו בעיה לדבר על הכל... התחלתי להרגיש משהו אליו, אמרתי לו את זה, הוא אמר שהוא גם מרגיש משהו.. אמרתי לו שנפגעתי הרבה פעמים ואני לא רוצה להפגע שוב ושאם לא אכפת לו אני רוצה שניקח את זה לאט, שנהיה בטוחים במה שאנחנו רוצים, נלמד להכיר ואז נחליט מה עושים והוא הסכים... עד פה הכל ויפה. אבל במקום להנות ממה שהתחיל, אתמול הוא אמר לי שהוא לא בטוח שהוא זה שיהיה איתי, שהוא לא חושב שהוא זה שנועד לעשות אותי מאושרת, שאני לא מקבלת אותו כמו שהוא, שיש לו הרבה בעיות והוא לא רוצה שאתאכזב ממנו וכו'. אני מקבלת אותו כמו שהוא, אין אף אחד מושלם ואני מקבלת את זה, לא רוצה שהוא יהיה מושלם, אני אעמוד לצידו בזמנים קשים, אנסה לעשות אותו מאושר, אבל מהצד שלי זה נראה שהוא ממציא כל מיני דברים בשביל לדחות אותי ואני לא מבינה למה!!! למה לא לתת לי לשפוט בעצמי אם אני רוצה להכנס לקשר איתו, למה לשלול את זה ישר מההתחלה??

niva99

New member
../images/Emo62.gifולמה שלא תשאלי אותו

את אותן השאלות ששאלת בסוף הפוסט שלך? כך תהיה לך הזדמנות לקבל את התשובות ממקור ראשון.

אש אש

New member
תקראי את עצמך שוב,זה שם.

את עדיין לא מכירה אותו וכבר מצהירה:"אני אעמוד לצידו בזמנים קשים, אנסה לעשות אותו מאושר" וואוווו זה מאיים,זה מלחיץ,זה מפחיד. "אמרתי לו שנפגעתי הרבה פעמים ואני לא רוצה להפגע שוב" יו,איזו אחריות את מפילה עליו,כאילו וביקשת,"הבטח לי שלא תיפגע בי" ואיך הוא יכול? והבחור עדיין לא מכיר אותך,ולמה להיכנס לזה? בגלל המשפטים היפים שהוספת,בוא ניקח את זה לאט?? אני מניחה שלפי מה שכתבת פה,את גם משדרת את זה את כל מה שיכול להלחיץ אותו. אז אחותי,אם לא תקחי את הסיכונים של כאב,לא תדעי אהבה בלי לדבר הרבה,זורמים בודקים ומחליטים... בהצלחה.

אורזמן

New member
היו לכם הרבה שיחות

אבל הן היו רק בטלפון, לא ממש הכרת אותו פנים מול פנים . את ההסכם שלך עם עצמך שברת, אולי כי ייחלת לעצמך שזהו, זה הבחור המיוחל לך לתמיד ולכן אמרת שאת מקבלת אותו כמו שהוא ותעמדי לצידו בזמנים קשים ו...... מצידך היה הכל בסדר. מצידו לא, אולי כי כך הוא החליט . תמשיכי הלאה בחיים שלך ואני מאחל לך למצא את הבחור המתאים אהבה תמיד נמצאת, היא רק מחכה לרגע הנכון בהצלחה

Vdrums

New member
תזרקי אותו לאלף עזאזל!!!

, אם הוא ממציא דברים כדי לדחות אותך אז שילך, כנראה שהוא לא מרגיש שזה זה אז הוא מנסה שלא לפגוע בך אבל התירוצים האלה רק מכערים את העניין. זה לא שהוא לא נותן לך לשפוט זה פשוט שהוא לא רוצה, מבחינתו כנראה זה לא מתאים. מי שלא רוצה אותך או חושב שהוא יודע מה טוב לך, שילך לאמא שלו שתמצא לו מישהי שהוא יעשה אותה מאושרת. ההפסד כולו שלו, הוא אדיוט. ממציא תירוצים ילדותיים ומפיל את זה כביכול עלייך. תומר רזיאל ז'קונט כל יום 4-6, מג"רFM

niva99

New member
../images/Emo6.gif אני רואה

שתפסת ברצינות את התפקיד. המשפט האחרון- יש מצב להפכו לחתימה?

אש אש

New member
תומר,היו הפרעות בשידור

לא שמעתי הכול מה אתה כועס עליו? אז לא מתאים לו ואם הוא מתרץ? משמע לא רוצה לפגוע וקשה לו לתת לה את האמת היא רק צריכה להבין ולהמשיך....

Vdrums

New member
לא כועס עליו, היא צריכה להבין שלא

מתאים לו ולעזוב. סתם צחקתי עם התזרקי אותו, אני חייב לומר את זה, זה כתוב לי בחוזה. אגב זה 825FM

זה נגמר!

זה נגמר, לא יקרה בינינו כלום! כנראה הוא לא האחד, הוא אפילו לא היה מספיק גבר בשביל להרים לי טלפון ולומר לי את זה אישית אלא שלח לי אימייל.. אבל לא נורא, עדיף מוקדם ממאוחר!

אש אש

New member
תודה שחזרת ליידע../images/Emo24.gif

קבלי חיבוקי בלב ולא לשכוח כל סוף,התחלה חדשה.

הלו!!! תתעוררי!!!

השם פנטזיות 2004 בהחלט הולם אותך. עוד לא נפגשתם פעם אחת וכבר את בונה מגדלים באוויר? אני מקבלת אותו כמו שהוא ??? אני אעמוד לצידו בזמנים קשים ?????? אנסה לעשות אותו מאושר" ?????????????????
הלללווווו!!! אפילו עוד לא נפגשתם!!! לא פלא שהוא קיבל רגליים קרות ועשה "ויברח". אני אגיד את זה ככה: אין שום טעם להתחיל לתכנן איך תעמדו בתשלומי המשכנתא, אם עוד לא נפגשתם אפילו פעם אחת. ועוד טיפ בשבילך. זה שהשיחות זורמות, ויש צחוקים, ואפשר לדבר על הכל, עדיין לא אומר שהוא מעוניין. (או במילים אחרות, "שיחות זורמות" זה עדיין לא סיבה להתחיל לתור אחר שימלה לבנה.)

למעלה