גברים

erlich

New member
מוקה, עם כדור וניל בצד

כי בנינו בשלישיות, זה הכי כיף לא? אז למה, למה אנחנו הבנים (לפחות, למה אני) רוצים שלישיות כל הזמן? בגלל הסיבות הידועות - אחת טוב, שתיים - פעמיים כי טוב. וכן, ארבע ציצים זה גם נחמד, וברור ששתי לשונות (שתי או שני???) על החבר הקטן שלנו למטה... זו עסקא לא רעה בכלל... אתם חייבים להסכים איתי על זה. אבל יש הרבה מעבר. ואני יודע שתגובתכן הראשונית תהיה, אויש, החרמן הזקן הזה... בקושי עומד לו עם הקטטר בזין (ככה זה, אחרי גיל 20, אנחנו כבר לא מה שהיינו בגיל 18 - תגובתה של בת 27 שפעם החלפנו נוזלים לאימרה המחוכמת שלי על זה שבגיל 25 אתן משנות מצב צבירה). אבל מה שאני אומר עכשיו, זה אמיתי, זה מבפנים, תחשבו, תגידו ותכתבו מה שתרצו בתגובות בנות - אבל מה זאני אומר, זה מהלב. טוב נו, אולי טיפה דרומה. טיפה :) אז ככה, כשאנחנו נכנסים למיטה (כמובן, מהצד שלנו בלבד), אנחנו מביאים איתנו מטען מסוים. כמו למערכת יחסים, רק שכן מערכת היחסים קצרה יותר. ואם יש קצת מזל (והרבה כוח) אז היא אולי חוזרת על עצמה ישר אחרי שהיא נגמרת. בכל אופן, בעניין המטען. מטען יכול להיות משהו רגשי, הוא יכול להיות משהו מטאפורי, הוא יכול להיות ניסיון והוא יכול להיות הרבה דברים אחרים, המטען שנבחר לדבר עליו בהקשר המדובר (מוקה עם וניל בצד) הוא הטאץ'. כן כן, הנגיעה, כל אחת נוגעת אחרת, ואני בטוח שגם בנים נוגעים אחרת (אחרי שאנחנו נרגעים מטירוף הציצים הראשוני עם כל בחורה שהרגע הכרנו). כל אחת תביא איתה למיטה נגיעה משלה, ואני חושב שזה מה שאנחנו מחפשים. אם אנחנו נוטים לשייך לנגיעה הזו שם או פרצוף מוכר (מי אמר החברה הכי טובה, וקיבל??? כי אף אחד לא מקבל את החברה הכי טובה), אז תסלחו לנו. אנחנו חלשים :) ובנעיין הצבעים, רק רציתי שתדעי, שיזוף זה סקסי, אבל אל תשכחי את עצמך בתנור, רק מעט צבע. האגודה למלחמה בסרטן מעולם לא התביישה באחד המתנדבים לשעבר שלה, כמו שהיא מתביישת בי עכשיו. אה, בעצם הייתה את ההיא שעישנה בהתרמות מדלת לדלת. אז אני מניח שאני לא כזה נוראי. או שמה? ארז.

אוף לא מרגיש טוב..

איזה לילה מבאס כולי עם הרגשה לא טובה נראה לי אני חצי חולה... בחילות וכאבי בטן וראש... לא מצליח להירדם... אוף.... מחר מבחן עצבני ביותר... איזה דיכי... ועכשיו אין סיכוי שאני יילך לישון כי אני יודע שאני בטח לא יתעורר... וכבר עדדיף לשתות כמה כוסות תה וקפה ללכת לעשות תמבחן ולישון אחרי זה בצהריים... טוב זה לא קשור לעניין.... סתם הייתי צריך להוציא את הבאסה באיזה מקום.. בקשר לשאלה... אני נמשך לההכל.. מוקה אן לבנבנה או שחורה או שיער קצר או שיער ארוך... וכל הסוגים ... כמובן רק שצריך שהיא תהיה יפה... ואם כבר אני חיב לציין שכל הבנות שממש משכו אותי... היו בלונדיניות מהממות אחת עם עיניים כחולות מדהימות ועוד שלוש עם עיניים ירוקות... אה והייתה עוד אחת אומנם שיער שחור עיניים חום אבל פשוט מהממתתתתתתתתתתתת אבל כולן היו לבנבנות כאלה.... גם היא... אני דווקא קצת שחום... נו שיהיה... קיצר תחזיקו לי אצבעות...... גם את אלה של הרגליים.... עם המרצה הזה אני אצטרך את כולן....

קטרפי

New member
בהירות ../images/Emo110.gif

במיוחד אם הם ממש לבנות (למרות שאין הרבה כאלה)

למעלה