גברת פלפלת!!!

שעומז

New member
גברת פלפלת!!!

מה קורה איתך?!?! כמה זמן לא דיברנו ועוד תגידי שאני לא נכנסת לאיציק!!! אז מה נשמע?! עוד לא חזרת אלי לגבי פסח ואני מחכה לתשובה!!!! אני צריכה לדעת מה אני עושה בחול המועד אז דברי איתי אהובתי... יום נעים ומקסים מיכל

מיכלה שלי....

מז"א מה את עושה בחול המועד.....זה עדיין לא ברור לך?! את אצלי.....! היום אני לא יכנס לאייסי עד מאוחר בלילה....כי יש לי עוד ערב מגמות בתאטרון ואני צריכה ללכת לראות את החברים שלי מופיעים ולצלם שם ממגמת תקשורת..אז אני בטוח לא יהיה עד 12 בלילה.. אז...........תכנסי לאיציק ב12...אני יהיה...לוב יו...

שעומז

New member
לוב יו טוווווו!!!!!!!!!

אני כבר מחכה לראות אותך ואגב לא ידעתי שאת במגמת תיאתרון אבל הייתי צריכה לנחש... אז....כבר נדבר ממי שלי בטוח לפני פסח וכבר נסדר מי בא למי ומי ישן אצל מי וכל השטויות האלה!!! מתה עליך!!!!!!!!!!!! מיכל

מתוקה...

מיכל אני לא במגמת תיאטרון...אמרתי שאני הולכת לראות את חברים שלי מופיעים...אני במגמת תקשורת...היה ממש מצויין...טוב שלא כולם קיבלו 100.....טוב זה אנחנו...חדרה.....חחח אוקיי נדבר כבר על כל העיניין הזה.... רק רציתי להגיד לך שהיום חזרתי מתל-אביב היית עם חברות שלי..מהבוקר עד עכשיו...!!!אין.....ממש נהנתי....!! אנחנו נקפוץ לשם מתישהו.... אוהבת לעד...

שעומז

New member
פששש עושה חיים הא?

סבבי מקווה שנהנית ותגידי פעם הבאה שאת יוצאת אולי ניפגש... יאללה אחותי כנסי כבר לאיציק... יום נעים ומקסים מיכל

תראי...

כשסוף סוף יש חופש אז למה לא לנצל אותו?! אז יוצאים, מטיילים, מסיבות, חברים....יאא חרוז..!! חחחח סתם סתם.. אז אני אשמח מאוד שתקחי חלק מהבילוי שלי בחופש הזה דודה.. יו...את לא יודעת איזה חלום חלמתי עלייך ועל גל.... אבל זה לאיציק.. סלאמת אחותי!!

שעומז

New member
אחותי עכשיו סיקרנת אותי!!!!!

אז תיכנסי כבר לאיציק כי אני מתה לשמוע על החלום שלך אני רק מקווה שלא היו גם הליכות מסויימית באיזור ("סבתא אני חייבת לחתוך את הארטיקים...")... אבל להיפך עינתי לא אמרתי אל תצאי אמרתי תצאי אבל גם איתי...יענו אני צומי....סתם אני פשוט מתה עליך!!! בחול המועד כנראה שאני לא באה כי המורה שלי (יענו דוד שלי חנן...) קבע לי שיעורים כי יש לי טסט ב 27 לחודש, יום לפני הגיוס, כנראה הוא אמר לעצמו אם כבר להלחיץ אותה אז להלחיץ בגדול!!! אז בטוח שאני אעשה פול שיעורים ועוד בחול המועד, אבל העניין לא בטוח אז תהיי בקשר יכול להיות שלא יהיו לי שיעורים בחול המועד ואז בטוח אני נכשלת טסט...נראה כבר אה ואם שמת לב עוד אנשים קוראים לאי סי איציק...איזה מגניב!!! יום נעים ומקסים מיכל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה היה חלום מצחיק החלום הזה עם הארטיקים.........חחחחח טוב אז נדבר כבר באיציק.......

למעלה