גברת ציפציף תעדכני את השורה האדומה

גברת ציפציף תעדכני את השורה האדומה

שמעל הפורום..... ותכתבי באיזה תאריכים הולכות ליהיות 5 ההופעות ואיפה הן יהיו..!!! בבקשה...

ניב חמוד...

אמנם אני סופר-וומן, עם כוחות-על, שלעומתם גם ג'ורג' בוש יירעד מפחד, אבל את השורה האדומה אין בכוחי לשנות בעצמי. יכולות מופלאות אלו, מצויות אך ורק בידי עובדי "תפוז" הבכירים ואלו, מן הסתם, ספונים כעת בבתיהם לרגל החג. כבר שלחתי בקשה בנושא, ומחר העניין יסודר.

את יודעת את כל התאריכים והמקומות?

אולי תכתבי בינתיים כאן את המידע? סליחה על החפרנות אבל אבל...
זה פינק פלוייד אז מותר לי, לא???

יש רק תאריך אחד: השני ליולי

ששת המוקדים בהם יהיו הופעות: לונדון, פריז, פילדלפיה, רומא, ברלין, אדינבורו. הפלויד יופיעו בלונדון.

בדיוק

בארוע live 8 משתתפים עשרות הרכבים. הפלויד יופיעו במשך זמן קצר מאוד - להערכתי, לא יותר מחצי שעה.

ניבוש...

ארוע live 8 אינו ארוע של הפלויד. הוא מאורגן ע"י סר בוב גלדוף ומידג' אור, אשר ארגנו מופע ענק גם בשנות השמונים (לפני בדיוק 20 שנה) בשם live aid. מטרתו של מופע Live 8 הוא להעלות מודעות לבעיית העוני והרעב בעולם השלישי, בעיקר באפריקה. לצורך כך, גייסו המארגנים עשרות אמנים שיבצעו משיריהם ביום ה-2.7, בשישה מוקדים שונים באירופה וארה"ב. אחד המוקדים האלו הוא לונדון. פינק פלויד יופיעו שם. לכל שאר הפרטים - מי יופיע, איפה וכיו"ב, אנא עיין באתר הבית של הארוע (שמתי גם קישור בין קישורי הפורום, בקטגוריה "פינק פלויד"): http://www.live8live.com אני מקווה שעכשיו הכל ברור.

buffa

New member
אם ג'ורג' יירעד אז על אחת כמה וכמה

הבוחן שלי בבגרות בתנ"ך יום רביעי. מאחר ואת בעלת כוחות על, אנא עשי את הבגרות במקומי. אני מבטיחה להקליט לך את ההופעה!

לא! לא! רק לא תנ"ך!

זה הסיוט הגדול שלי: אני חולמת שאני צריכה לעשות שוב את הבגרות בנושא הזה (או היסטוריה, תלוי). וכמובן שאני לא זוכרת כלום מהחומר. ואני מנסה להסביר לבוחנות שהייתי עסוקה כל השנה בכתיבת עבודת המאסטר, ולכן לא הספקתי להתכונן - אבל זה לא עושה עליהן רושם. ואני יושבת עם מחברת הבחינה, ולא יודעת מה לענות... אהההההההה!

buffa

New member
כי אני עצלנית שלא בא לה לקום בתשע

בבוקר כדי לעשות בגרות.

למעלה