גבר או ג'נדרקוויר

guever1

New member
גבר או ג'נדרקוויר

היי לכלכם.משום מה איני אוהב כשפונים אליי כאדון או כאדוני.מכיוון שהקודים החברתיים כל כך חזקים בחברה מיד מגדירים אותי כגבר.ואיני מרגיש כך.אני מסרב לקבל את המוסכמה החברתית הזאת ואת הדיכוטומיה הזאת שאני גבר וזהו.אני לפעמים גבר ולפעמים אישה ולפעמים גם וגם.אז גם אם אני מוגדר בחברה כגבר,אני ג'נדרקוויר.נכון,הייתי רוצה לחיות בעולם ללא הגדרות,אבל פרדוכסלית אין לי אלא הגדרה יותר טובה לעולם ללא הגדרות מאשר ג'נדרקוויריות,אף על פי שלמעשה זו הגדרה.

both

New member
מבין

אותך לגמרי, על אף שמצבי קצת שונה. אני מזדהה כרגע כגבר טרנסג'נדר שהוא ג'נדר'קוויר בגוף של אישה. למה? כי אני מתנהג, חושב ורואה את עצמי יותר כגבר שיש בו לרוב תכונות גבריות אבל גם לא מעט תכונות נשיות, הגורמות לי להרגיש יותר נוח עם הגוף שלי מאשר גברים טרנסג'נדרים אחרים שהכרתי. כך שנראה שאני לא 100% גבר ובטח שלא לגמרי אישה ולכן אני לא לגמרי מתאים לאף אחת משתי התבניות חברתיות האלה. אני אוהב לחשוב שאני פשוט אני ואני אחיה איך שעושה לי טוב מבלי להתחשב באיך רואים אותי בחוץ ומהן הציפיות ממני כאישה או כגבר. אם אחליט שאהיה מאושר יותר בגוף גברי, אעבור שינוי ואם לא, אז אשאר בדיוק כפי שאני- אחיה כגבר שגר בגוף אישה.
אגב, איך היית רוצה שאפנה אליך? בלשון זכר, נקבה או שניהם יחד?

lily kane

New member
אני מאוד מזדהה

אני באמת מרגיש/ה את הפרדוקסוליות.
אני יודעת שאין דרך להסביר לרוב הא/נשים את השם הנכון
כי אם אני אראה גברית במקרה הכי טוב יפנו רק בזכר
ועם נשית בנקבה, ועם אני באמת אצליח להראות אמורפית
אני כנראה יזקה לאלימות מצד הסביבה

guever1

New member
אמורפיות או ג'נדרקוויריות

היי lily kane.רציתי לשאול אותך: למה את מתכוונת כשאת אומרת אמורפית.האם את מתכוונת לג'נדרקוויריות שאינה מובנת על ידי החברה? שאלה שנייה:למה אמורפיות עלולה,בעיניך,לגרום לאלימות מצד החברה?

ליזי133

New member
לדעתי, (לא יודעת מה דעתה/ו של לילי)

אני חושבת שבגלל השיוך למגדר היום, מצופה מכל אחד/ת להיראות גבר או אישה. וזהו. כלומר אם גבר ילבש חצאית, אנשים יקחו את זה רע. ואם אדם נראה חסר מגדר או מבלבל מגדרית אנשים גם יכולים לקחת את זה רע...

lily kane

New member
דומה למדי

כוונתי במראה אמורפי זה לאדם שכל סיבה שהיא לא נראה לפי "חוקי המגדר הנהוגים" שמראו החיצוני מבלבל את הסביבה ללא קשר לבחירה המגדרית שלו. אמור

במילון "חסר צורה מוגדרת או מבנה מסודר, ערטילאי.
לדוגמה: הדעה שלו היא כה אמורפית, שאני לא חושב שהוא עצמו יודע מה היא."

guever1

New member
אמורפיות

אני חושב שהכוונה ב"מראה חיצוני שלא לפי חוקי המגדר",כמו שהבנתי ממך,לילי קיין,היא גם ללבוש וגם לגוף.ונראה לי שהחברה,בחלקים ממנה,מתקשה או אינה מכילה חריגים מכל סוג שהוא או מחלק מהם,לצערי.

guever1

New member
ללבוש חצאית או שמלה

אתם אינכםן יודעימות כמה אני רוצה ללבוש בגדי נשים בכל מקום ולהרגיש כמו אישה.איני עושה זאת בגלל הקודים החברתיים.אפשר לעשות זאת רק במסיבות ובנסיבות מסויימות.לדעתי,פורומים כאלה,אם נפתחים לציבור הרחב או אם אנשים נפתחים להיכנס אליהם,יכולים לעשות את השיחות ליותר מעניינות וליותר מאתגרות.

אסור3

New member
אני בעד!

והפורם אכן פתוח לכולם, אבל לא נכנסים הרבה.
אפשר לפתוח פוסט מעניין ולקוות שיעלה לעמוד הראשי בתפוז.:)

lily kane

New member
מיצדי

אתה יכול להעלות את עצמך עם בגדי נשים כאן
ולהגיד איך אתה מרגיש
כל עוד זה בגדים כן, זה לא אתר פרונו וכאלו

למעלה