גבר או גרבר

עציון

New member
גבר או גרבר

הכנסתי שאלה בפורום להיות הורים. מקוה שתענו לי לענין......

הגנובה

New member
בענין הגרבר עציון - השכת ושמע../images/Emo70.gif

שאלה 1: איך נגמלים
תשובה 1: למה להיגמל
טוב לך
תאכל
לבריאות
שאלה 2: אולי יש גרבר למבוגרים (XXL)
תשובה 2: דבר כזה עוד לא המציאו, אבל למיטב זכרוני נמכרות החבילות של הגרבר בשישיות (כמו בירה....) והרי המתכון: פתח את קופסאות הגרבר שפוך תכולתן לסיר בינוני הבא להרתחה על אש גבוהה - תוך ערבוב מתמיד העבר את עוצמת האש לנמוכה והמשיך לערבב עוד כדקה עד 2 דקות הסר מהאש - מזוג לצלחת מרק גדולה.... ובתיאבון לחילופין - ניתן לאכול ישירות מהסיר (למי שמתעצל לעשות כלים אח"כ). שאלה 3: אולי כדאי שהנכדים יבואו אלי שבעים? תשובה 3: דבר אחד אינו קשור לשני.... על מדף הגרברים בסופר מרקט יש מספר חבילות רב - ניתן לרכוש כמה חבילות שרוצים (אנחנו אמנם במיתון עמוק - אבל תקופת הצנע השנייה עדיין לא במחוזותינו), וכך גם הנכדים וגם הסבא יהיו שבעים ומרוצים
כידוע - אם הסבא שבע... הנכדים מרוצים. הסבר - סבא שבע = יותר סבלנות, יותר עליזות, יותר אוכל (פחות כפיות נכנסות לפה שלו), כיסים פתוחים (לגילאים המתאימים). שאלה 4: האם גבר האוכל גרבר הוא עדיין גבר
תשובה 4: אם הוא שם בפנים פירות יבשים - גבר מי שיגיד לו שהוא לא גבר
מקווה שעזרתי....

עציון

New member
טעות טעות ועוד פעם: ט-ע-ו-ת!!!

"סבא שבע= יותר סבלנות". צחיקת עלי. סבא שבע=שינה מתוקה!! קניתי את סעיף 1 +סעיף 4 (בהסתייגות קלה לגבי היבשים). מה גרבר אפשר לבשל? למה זה לא היה לפני 20 ומשהו שנה? הייתי מקבל JIF משופר!!!

הגנובה

New member
מה טעות../images/Emo35.gif איפה טעות../images/Emo35.gif

סבא שבע הולך לישון בחיוך
- הולך
סבא רעב הולך לישון
- לא הוא נשאר בסביבה ואפילו עצבני
סבא שבע = נכדים שבעים
- כמובן =
- השבע לא אוכל את האוכל של הרעבים
סבא שבע = כיסים פתוחים
- כמובן =
- הוא משלם כסף לנכדים שיתנו לו לישון בשקט
ומה יש לך מהפרות היבשים עציון
האם לא שמעת על תכונה מסויימת של הפירות היבשים שהופכת גבר לגבר שבגברים
ו-JIFI - אני לא רוצה לסכסך
- אבל על זה - לא הייתי מוותרת

עציון

New member
לא עונה לך על הפירות היבשים כי לא

רוצה לקלקל את הצעירות בפורום. (תחליפים וכו)

nightroll

New member
תשובות משלי

1. מסכימה עם הגנובה. התמכרות בלתי מזיקה היא לא ממש בעיה. 2. יש גרבר לפעוטות (גילאי 2-3 ולא לתינוקות) אבל מאחר וחלק גדול מהסידרה הזו היא של מנות בשריות לא כשרות (נקניקיות מבשר חזיר למשל), אז לא נתנו הכשר גם לצנצנות הפרי בסדרה הזו. יש גם מיצי פירות שונים בסידרה לפעוטות. 3. לא ידעתי שנכדים יכולים לבוא שבעים לסבא וסבתא. הבת שלי יכולה לאכול ארוחה של 6 מנות בבית, וכשהיא מגיעה לסבתא היא פתאום רעבה ומיד הולכת לארון הממתקים... 4. כשהיא היתה קטנה, והיתה הפרסומת של גרבר בטלויזיה, הבת שלי היתה מתהלכת בבית ושרה "גבר לתינוקות" אז היא כנראה חושבת שמותר לך...

nightroll

New member
ואם כבר התחלתי

לא מבינה למה לא מביאים לארץ את הפינגר פודס שלהם. בטח גם בעיית כשרות.

SIGALG

New member
לעציון

יש "גרבר" למבוגרים! קוראים לזה "פרי פרי" , נמצא במקררים ליד היוגורטים והגבינות ולא ליד מוצרי התינוקות. ויש גם חתיכות קטנות שמותר לתת רק לגדולים.ו.. אה, כן ממש טעים.

עציון

New member
סיגל, פיספסת את הפואנטה....

אני אוכל גרבר רק כאשר אני מאכיל את הילדים. ככה סתם-לא אוכל... הבנתוש?

למעלה