גבר - ברייה משונה או אולי מתנה....

גל ים..

New member
גבר - ברייה משונה או אולי מתנה....

גבר ברייה משונה, אומרים שהיה פה לפנינו. אלוהים בחר בו מיועד. מביטה בו ככה קצת מהצד ולוחשת במתיקות מעושה.. אתה מיועד ?? שפם מצמיח - בית שחי לא מגלח קרסך נופלת בין שיניים ואנוכי צריכה לעשות .. דיאטה לא יום אלא חודשיים. שוכח יום הולדת,ימי נישואין,פגישה ראשונה.. מאחר כרוני מהעבודה. מיועד אתה? ברייה משונה. אינך זוכר אפילו מה אכלת לפני שעה! ומי מורתה של בתך ומי המזכירה אך תמיד תזכור את שמה של אותה חצאית שרדפת אחר דמותה.. אך כשהלילה יורד לבד במיטה הגדולה, חרש תפסע על בהונות רגליך תחליק בידך על .. פטמה,בטן, רגל חשופה.. ואזיי אדע בביטחה למה ההוא שם בחר - מיועד הוא אתה! ואז אשאל בשנייה לא לא יקירי לא במתיקות מעושה אלא בלחישה בשקיקה ... למי עליי להודות על זו המתנה?? לו ואולי לך ואולי לנחש?? או אולי בכלל התודות לחווה... שהפכה אותך לגבר - מעובד אדמה. גלי

אלמרה

New member
../images/Emo140.gifלכבוד שכזה זכינו!! ברוכה הבאה!!

כניסה כל כך מרשימה גל ים! ברוכה את וברוך כשרונך כאן הוא מקומך!

גל ים..

New member
אהלן אלמרה ברוכים הנמצאים לכולם..

אכן כן אין בעלות לא לגבר וגם לא לאישה על השיכחה..ובוודאי שלא על התנהגות מסוימת...יש נשים שמתייחסות לבעלים או לחברים שלהם בצורה אלימה ופושעת ולכן זו סתם הייתה פרודיה מסוימת על אותו אלוהים יקר שהחליט משום מה להביא לעולם קודם את הגבר ואחר כך את האישה מצלעו...ואכן אנו הנשים באמת מוצאות עצמנו לפעמים כך בסודי סודות מודות שיש לנו את הגברים שסוחבים את המשאות הכבדים ולפעמים מטפסים על סולם .. ונהנים לא פעם מפריבלגיות מסוימות ..אני מאמינה במושג אדם ולא מסווגת את האדם לפי מינו ...לכן נא לא להיפגע מדבריי ....חוץ מזה כיף פה ... גלי

hotman10

New member
../images/Emo41.gif יפה.. ומענג!

רק יש לי "ערעור" מסוים- בטוח..שלא רק אני - לא (!) שוכח ימי הולדת/ ימי ארועים וכד' (נכון- גם מסתייע בפלאי הטכנולוגייה..) ודווקא מכיר נשים ששוכחות.

למעלה