גבר ואשה מתקלחים- ההבדל

פארארי

New member
גבר ואשה מתקלחים- ההבדל

מצא את ההבדלים: איך מתקלחת אישה: * מורידה בגדים ושמה אותם בסל הכביסה- מפרידה בין כביסה צבעונית ולבנה * הולכת לחדר האמבטיה, עטופה בחלוק * עומדת מול המראה, ומוציאה את הבטן על מנת לראות בדיוק עד כמה היא שמנה * נכנסת לאמבטיה * מחפשת את הספוג לפנים, ספוג לרגלים, לידיים, ולגב * חופפת את השיער עם שמפו על בסיס תפוח בניחוח דבש עם 83 ויטמינים,ומבהירה את השיער * צורחת ברגע שהבעל פותח את ברז המטבח ולחץ המים יורד * חופפת שנית את השער עם שמפו אפרסק-גזר, עם 56 ויטמינים, ומבהירה את השיער * שמה קונדישונר על בסיס צמחי יער למשך 10 דקות * שוטפת פנים עם מי פנים על בסיס אשכוליות ומלפפונים למשך 10 דקות * עושה מסג´ עם סבון אגוזים ותותים * מורידה שיערות בבית השחי, ברגלים, בין הרגלים, בגבות ובשפם * יוצאת מהאמבטיה, מתנגבת ביסודיות, ומתכסה עם מגבת בגודל של יבשת אפריקה * מכסה את ראשה עם מגבת היפר-סופגת * מנקה את השערות מהאמבטיה עם נייר טואלט * מסתכלת מול המראה ומחפשת פצעים/חצ´קונים, ומתנפלת עליהם ביסודיות * חוזרת לחדר עם החלוק הארוך ומתלבשת תוך 3 שעות איך מתקלח הגבר: * מוריד את כל הבגדים בחדר, ומשאיר אותם על הרצפה * הולך ערום עד חדר האמבטיה * אם הוא רואה את האישה בדרך, מראה לה את איבר מינו כאילו זה פרס ענק, תוך כדי חיקוי קולו של פיל * עומד מול המראה, מסתכל על גופו ועל גודל של איבר מינו * מגרבץ ואח"כ מריח את ידו * נכנס למקלחת, ומתוך אוסף הספוגים, לא משתמש באף אחד * שוטף במקומות האינטימים וסביבם * משאיר שערות על הסבון * מתפוצץ מצחוק מהרעש של הפלוץ שהפליץ * חופף את ראשו עם השמפו הראשון שמוצא * עושה תסרוקת "פאנק" עם הקצף, ופותח את הווילון בשביל לראות את עצמו במראה * משתין בתוך המקלחת * יוצא מהמקלחת ומנגב את עצמו - חלקית * שם מגבת במותניים * הולך לכיוון החדר ובדרך משאיר: את השטיחון של האמבטיה רטוב, את הרצפה רטובה, את המקלחת מלאת שיערות, ואת האור דולק * בדרך לחדר, אם הוא רואה את אשתו, מראה לה שוב את איבר מינו (במקרה והיא שכחה שיש לו אותו) ושוב חוזר על קולו של הפיל * זורק את המגבת על המיטה (שם היא נשארת רטובה כל היום), ומתלבש עם הדבר הראשון שהוא מוצא

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתותחית../images/Emo70.gif

לכי תחליפי את אודטה! (לא ממש קשור... אבל הזכיר לי בכל אופן..)

night mistress

New member
תן לי לנפץ לך מיתוס..

אני נכנסת,פותחת את המים החמים,זורקת את הבגדים על הרצפה,מגרכס"ת (מגרדת בXXX)..מסתכלת על עצמי במראה בהתלהבות,נכנסת,חופפת,מלטפת ונהנית מכל שניה..

חחחח

אפשר להכיר את הגבר הזה? פחחח. תיקון אחד חשוב: אישה בחיים לא תבליט את הבטן מול המראה, אלא בדיוק להפך, תכניס אותה פנימה.

מיכל999

New member
לפארארי

כשקראתי על איך אישה מתקלחת התעצבנתי, אבל כשראיתי שאתה צוחק גם על גברים וגם על נשים, אז קיבלתי את זה בסבבה- תמשיך ככה!

פארארי

New member
למיכלי

ומה חשבת? שבפורום כזה אשמיץ את המין החזק ויפה? אבל אם תבקשי יפה, אשמח לספר לך איך נשים מוציאות כסף בכספומט - ואיך גברים! וזה פחות נחמד! "אשתי אומרת שקר לה בלילה... כי היא שוכבת מתחת לאפס

israelsze1

New member
הבדיחה היא ככה...

למה לנשים תמיד רגליים קרות.?? כי הן מטר מתחת האפס... חהחהחהחהחהחה

sagi24

New member
תשובה

לגביי נשים נכון הן באמת ברוב המקרים כמעט כמו מה שתיארת ולגברי גברים אז ככה יש גברים ויש גברים יש גברים שבהם באמת כמו בהמות לא אסטטים ולט מטופחים שאני מתקלח אז אני יודע מזה שמפו עם ויטאמינים ומשתמש בקונדישינר ולא בסבון אלה באל סבון ויש גם אל סבון עם גברי פילינג כן אני גבר ואני עושה פילינג ויודע מזה פילנינג ולא משאיר את כל האמבטיה כמו אחרי מלחמה ואני מאמין שיש כמו עוד מלא גברים לא כולנו בהמות הגברים של היום זה לא מה שהיה פעם ברורב המקרים הגברים של היום הרבה יותר מטופחים אסטטיים לבושים בצתו האופנה עושים כושר מורידים שערות משתמשים בקרמים וזה אחלה ולא עושה אותנו הגברים נשיים אתה מתקלח ככה? כי אני ממש לא

מיכל999

New member
אל תקח את זה קשה

הוא סתם עשה את זה בצחוק. אישית אני לא מסתכלת במרא, לא משתמשת במיליון שמפואים, לא משתמשת בחלוק... ואני מקווה שלא כל הבנים עושים קול של פיל כשהם הולכים למקלחת, ולא משאירים שיער!

פארארי

New member
תסלאם מיכלי על ההבהרה

שלא יקח את זה קשה, אבל באמת, תסתכלו להם (לגברים) בעינים ותראו לכמה גברים הקטה הזה עשה דה-ג'אוו! אגב, איך גבר ישראלי מתאבד? הוא קופץ מהאגו ל IQ

Nudiz

New member
וואי.. הקטע עם המגבת..

כל כך נכון!!!! חחחחחחחחחחחחחחח... בנים!! מה הבעיה אחרי שהתקלחתם לתלות את המגבת לייבוש?!?!

GUIDANCE

New member
אני לא מוצא...

טעם לתלות מגבת שהתנגבו בה כבר 15 פעם... אולי אם האשה היתה עושה כביסה..........................

שקר החן

New member
ולמה תפקידה של האשה

הוא לעשות כביסה? אתה לא יודע לשים בגדים במכונה ולהפעיל? אופיר!!! אני מצפה ממך ליותר...

למעלה