גבר חדש-אשה חדשה-בילי עייפה.

noa128

New member
מוקדש באהבה ../images/Emo23.gif

לכל הגברות הסוציאליות בכלל, ולבילי שלנו בפרט..

גבר חדש-אשה חדשה-בילי עייפה.

אז קיטרתי לכם על הגבר החדש וכל הג'אז הזה ובאותו ערב כמו סימן מהשמיים מכרה שלי הציעה להכיר לי חבר של בעלה. זה היה אחרי שיחה בנושא הגבר החדש (ואריציה על מה שקיטרתי פה) ופתאום הבזיק במחשבתה איזה איש שהיא מכירה שאולי, ומה אכפת לי לנסות? היה ערב, הייתי עייפה ומשועממת ואמרתי לה שיאללה ולא אכפת לי, מקסימום - לא. זה היה ביום חמישי והבוקר היא הגיעה ואמרה שיש לה מספר טלפון בשבילי... יענו שהוא מעדיף שאני אתקשר אליו... וברוח הבילית המקורית ישר אמרתי בחברמניות שאין לי בעיה עם זה - תביאי. ולקחתי את המספר ופניתי ללכת ואחרי כמה רחובות פתאום אמרתי לעצמי שכוס אמאמאמאמאמאמק!!!! לא רוצה להתקשר. לא רוצה ולא רוצה ולא רוצה!!!! די!!!!! והחלטתי שאני לא מתקשרת ומאז אני כל כך מצוברחת. אשכרה חטפתי מרה שחורה. זה כל כך לא מתאים לי לעשות את החישובים האלה, זה כל כך לא אני - בחיים, בחיים, בחיים, לא היתה לי בעיה להרים טלפון לבחור, בחיים לא היתה לי בעיה להתחיל עם בחור, זה כל כך לא אני - פתאום כל השריטות והפצעים משנים לי את ההתנהגות??? מצד שני, וגם על זה כבר סופר, דובר והושר, הרי אני רוצה למצוא לי מישהו שהוא לא סמרטוט פאסיבי ומה יותר פאסיבי מלהעדיף שהבחורה תתקשר אליך? גאד!!! ואני טוחנת וטוחנת וטוחנת את זה במח (אני שונאת לטחון כאלה דברים) ומרגישה כמו אסירה של המהפכה הפמיניסטית. אני כבר יודעת שאני לא רוצה את הדון חואן הזה שהוקדש לי מנועה באהבה, אבל אני גם יודעת שאני לא מעוניינת בגבר צפוד וחדש. הייתי נשואה לאחד וזה לא עובד! אז מה אני כן רוצה? ועד מתי אשתבלל לי בפינה? ומה יהיה? איך אפשר בכלל לפתור את הפלונטרים האלה? אוף! ובכלל רציתי לשאול איך זה עובד אצלכם? ולמה כל כך הרבה אנשים מצליחים לדלג ממערכת יחסים אחת לשניה, ולא משנה מה גודל השבר שהם חוו ואחרים, כמוני, תקועים באיזה לופ מרגיז ולא מוכנים להשתמש בדפוסים המוכרים להם למרות ש... קאם און, הרי רק ככה אוכל עוד פעם לבנות מדינה... מבולבלת? כן. מבואסת? כן. כוס אמק על העולם? כן כן וכן!

גריפון

New member
אבל חוש ריח יש לך, בילי? יש.

אז את יכולה להריח מתי זה ראוי ליוזמה ומתי לא, לא ככה? ו"הגבר החדש"? זה כאילו אמרתי "האשה החדשה"... מה זה? באמת יש חיה כזה?

החיה הזאת

כן, אני חושבת שיש כזה דבר. והדבר הזה מבולבל בערך כמו חוש הריח שלי. אני חושבת שדברים השתנו וממשיכים להשתנות ושהדור שלי (שלושים ++) מאוד מאוד מבולבל. גם הנשים שעושות את עצמן פחות מבולבלות אבל יותר יודעות מה לא, מאשר מה כן... וגם הגברים ששומעים כל הזמן מה לא, אבל לא מצליחים להבין מה כן. אני לא חושבת, כמו רבות מחברותי, שגברים הם מאנייקים ושמוקים ושאר הסופרלטיבים, אני חושבת שהם מבולבלים. שהם רוצים נורא לרצות אותנו שהשתננו להם ולנו כל כך ושינינו את חוקי המשחק ואת האופן בו הדברים התנהלו המון שנים. אבל אני חושבת שלנו אין תשובות. לי, בכל אופן, אין תשובות. אני יודעת שזה מוקצן אצלי עכשיו בגלל המיקום הספציפי שלי כרגע בחיים אבל כל ענייני הג'נדר כל כך מבולבלים לי שאני למשל אולי יכולה להריח מי שווה השקעה ומי לא, אבל לא אצליח לקלוע במי מתאים לי ומי לא. כי אני אפילו לא מצליחה להבין מה אני עכשיו. מה אני רוצה? כנראה שאני אצטרך לפתור את זה צעד צעד אבל בינתיים אני בעיקר קפואה ולצערי בעודי קפואה השנים עוברות להן וזה מתחיל להיות לי מאוד עצוב. אולי זה לא גבר חדש-אשה חדשה אולי זה בלגן ישן?

noa128

New member
דם ואש ותימרות עשן

והרבה ססססססאמק. המון המון ועוד קצת גם - אבל - שריטה יקירתי מקבלת כאן בפורום מובן אחר וידוע - לא של טירוף - של פציעה מצולקת, ועומקה הוא הרי המפתח למידת היכולת לנוע מקשר לקשר. שלך עמוקה והפכה עם הזמן לברקס שכיוונונו התחרבש קלות. ואומרת גם אני - מי יידע אם ה'חדש' הוא 'גבר צפוד וחדש' או דון חואן? - רק מי שיעז וינסה, לא? ומי אמר לך בכלל שהוא יכול להיות רק אחד משני אלה? אולי מאחורי הביישנות הזו מסתתר גבר מהחלומות?

פילאטוס

New member
חשיבותה של רצי../images/Emo186.gifנות

יאללה הנה אני שולחת את הטבחת השמנה עם מדף התבלינים שלה, שתזרה קצת הומור חרפרף מעל התבשיל שרקחת לך שם, בילילאכלום. פשוט תתקשרי אליו, מצחיקולה. אני מומחית לא פחות בלקפוא במקום מרוב תובנות מרחיקות ואינסייטים שקפאו לי בחלון ראווה, אבל לפעמים צריך לצחוק קצת מכל הרצינות התהומית הזאת. החלטת משהו שישר בלע אותך למרה שחורה? כנראה החלטה לא נכונה. פשוט כמו מרק (מה זה קשור?! לא קשור. השפעת השתלטה לי על ארסנל הדימויים).

טוב שבאת

סתם, התגעגעתי, בלי שום קשר לכלום. ובקשר לכלום - אמרתי למכרה שזה נורא נורא קשה לי להתקשר אליו. בלי שום קשר לכלום, רק עם קשר אלי. והיא, חביבה ועניינית שכמותה, ענתה שבעצם אין לה מושג למה יצא שהיא נתנה לי את הטלפון והיא תשאל אותו שוב ובכלל אולי תיתן לו וזה בהחלט יותר חביב עלי. למה? ככה. אני מתאמנת קצת בלהיות בחורה, נראה מה יצא...
הו, פיל, פיל, וחוץ מהשפעת, מה שלום?

זה נשמע מטרפד מדי בילי

עשית פלוס, עשית מינוס יצא אפס. ואני אומרת לכי על זה. לפעמים צריך לעשות כל מני גלים באמבטיה בכדי ללמוד מה הגל האולטימטיבי עבורך. אני לא נגד תובנות, נהפוך הוא, רק שתובנות שמביאות אותך לקיפאון, כנראה לא עברו את סטאז' החיים. אז תמשיכי, תעשי את מה שמרגיש לך נכון, ותראי מה ולאן זה יוביל, לפעמים החלק שלך הוא באמת רק חצי מהמכלול, ואולי הצד השני הפעם יפתיע. זה בכל זאת מישהו שאת עוד לא מכירה.

שתקי, שתקי

גם אליך התגעגעתי. וכן, נו, אני מין ילדה מתוסבכת ובעייתית שכזו. מין שיא עולמי חדש בשריטות אנושיות. לא ברור איזו שריטה יותר כואבת, זו מלפני שלושה ימים זו מאשתקד, זו שמלפני שלושה אשתקדים או זו שמלפני שלושים אשתקדים. כן, כן, אשכולות של אשתקדים שרוטים ופצועים ובילי אחת שבינה מועטה לה בקודקודה. חברה טובה שלי הסבירה לי לאחרונה שההבדל בינינו זה שאצלה הכל חד וברור. היא מחליטה על משהו, מחשבה או רגש ופשוט דבקה בהם עד זוב משהו... מאז אני מרגישה כמו אשה משוגעה שיותר מדי מחשבות ורגשות לה, אמנם חיי שלי טובים עשרת מונים מחייה של אותה חברה ובכל זאת אני מקנאה בה קנאה עזה וכנראה מיותרת. איזה תקופה קיפודית מעצבנת. בההההההה...

לא ליטה

New member
ואם אני אגיד

שקיפוד הוא אחת החיות החביבות עלי ביותר? עזבי קוצים, ראית איזה מותק של פרצוף מחודד יש לו? חייבת לסגור את המחשב ולרוץ הביתה, תשובות והגיגים עניניים יותר יגיעו בהמשך,

דרגות חופש

המושג הזה לקוח מתחום מכני, אבל אני נורא נהנית לקחת אותו אל הפסיכולוגיה. בין הכל חד וברור לבין משוגעה יש מלא נקודות ביניים. אז היית בחד וברור (פעם? לא?) ועברת עד למשוגעה, טעמת את כל הדרך בספיד, ועכשיו נותר רק (רק?!?!?!) להתאזן אי שם על דרגת החופש שלך. עם אויר, עם מחשבות,עם רגשות, עם כל מה שצריך שם . אחרת הוו הזה בכל קצה עושה כואב בגב כל פעם שמנסים למשוך. וחוץ מזה גם אני ת'געגעתי.

פילאטוס

New member
קשה באימונים...

נו, יצא טוב בינתיים. איך פעולה זניחה, כמעט מקרית, כמו לתת לך הטלפון שלו במקום ההפך, יכולה לפגוש כזה צומת בוער. אני אחזיק אצבעות, בליליוס (ככה אני קוראת לבת אחי, מסכימה קצת?). אני קוראת כמעט הכל פה, נעים לפעמים להקשיב נטו. אני בזמן משונה מאוד, והאמת היא שאין לי ממש מלים בו. הוממ.

הומממ בחזרה

כן, מכירה את התקופות האלה אם זה מרגיע אותך תראי מה קורה בין לבין פתאום מין שצף קצף מטופש מבליח מתוך ההומממ... ואל תתאמצי יותר מדי עם האצבעות, על פניו זה נשמע משונה מדי שלא לדבר על זה שבליבי אני עדיין חושבת על ההוא שכל כך צער אותי לפני כמה ימים. אבל אולי סתם אני חושבת עליו כי אין משהו אחר... כבר מזמן לא מבינה את המכניזם של האהבה... (שם נהדר לספר, לא?) חחח...

פּרפרית

New member
מדברי זקנת העדה...

אז אני יכולה לאמר לך שתמיד כשחשבתי וניסיתי להבין מניעים למינהם הסתבכתי. ואני מדברת על מה שבינו לבינה. הכי טוב לפעול על פי האינסטינקט הראשוני, בא לך להרגיש אישה, מחוזרת, נחשקת וכאלה... לכי על זה, מגיע לך! אל תתאמצי יותר מידי עם מחשבות של אם, אּילו והיה ו... עזבי! תתן לו את הטלפון- יופי. לא ירצה להתקשר גם יופי. פשוט כזה ולא מסובך.

לא ליטה

New member
../images/Emo60.gifלאט לאט, בילי

ככה זה עובד אצלי. לא דילוגים ולא ניתורים. שנים על שנים זה לקח לי, הייתי תקועה בלופ, בתהיות, בהסתתרות, בשמירה על הלב שלא ידמם יותר מידי. מידי פעם (מידי כמה שנים, אם להודות על האמת) ניסיתי משהו עם מישהו ואיכשהו זה תמיד לא הצליח להמריא לשום מקום. בגללם? בגללי? כנראה שגם וגם. המעטים שמצאו חן בעיני היו תמיד שרוטים קשות מסיבות שונות ומגוונות ושום דבר אמיתי לא צמח בינינו. שממה. את בטח זוכרת לפחות סיפור אחד כזה שהספקתי לבכות עליו כאן. אבל כנראה שבמהלך ההמון שנים האלה משהו כן קרה לי - גדלתי אולי, או החלמתי, או השד יודע מה - כי יום אחד פגשתי איש שברגע הראשון לא סיחרר אותי, לא סחף אותי בסערה, אבל פשוט עשה לי טוב. הוא עדיין עושה לי טוב. מאוד. וגם לו יש שריטות, אבל אני מרגישה מסוגלת להתמודד איתן והוא שווה את המאמץ. יש גם כאלה, בילי, וכשתהיי מוכנה - מישהו מהם יקרה בדרכך. פשוט כי לא יכול להיות אחרת.

לאט לאט בילי?

זה קצת כמו להגיד להוריקן להרגע, לא? טוב, סתם, את בטח צודקת וגם מזכירה לי את האימרה של המלך (המלך? אולי קיסר? לא זוכרת למי משוייכת האמירה) שמיהר בבוקר ואמר למשרתיו "תלבישו אותי לאט לאט כי אני ממהר היום" משהו בסגנון... לאט לאט בילי את אומרת, אה? או. קי. ש........ל.........ו..........ם

kisslali

New member
בילי, לפני איזה יומיים היה לנו דיון

קצת דומה. מסקרן אותי אם ראית את התגובה האחרונה שלי אליך. סתם כי זה קשור, כי לדעתי זו התשובה ואם זה לא מדבר אליך גם טוב. חוץ מזה לאט לאט זה טוב לחלק מאיתנו, מהר מהר זה רע לכולנו, אז? אפשר לעשות ניתוח להסרת הונטילטור בישבן? נדמה לי שהיה מועיל לי מדי פעם. נשיקות ללי

ראיתי

ואני חושבת על זה הרבה מאז. נדמה לי שהעניין העיקרי אצלי זה שהכל במילא בתיאוריה וכידוע לשתינו בפרקטיקה במילא מתנהלים כמו שמכתיב הרגע ואני יכולה להחליט אלף החלטות אבל ליפול ברגע האמת. חוץ מזה שקשה לי להאמין שבאמת אשתנה, אני מה שאני וכנראה ששם כוחי. הרי לא אהפך לפתע לסמרטוט פאסיבי מאושר. מה שכן, עדיין מתעקשת לתת ליקום לנהל קצת את העניינים במקומי ולא ליזום איפה שלא חייבים. זה נורא קשה לי אבל כנראה שזה השיעור שלי עכשיו. מנסה להיות תלמידה טובה. בילי העייפה.

למעלה