"גבר חלק זה לא אסטתי"

"גבר חלק זה לא אסטתי"

לא מזמן דיברתי עם ידיד שלי על הורדת שיערות. אני אישית לא הולכת עם גופיות, ולכן לא ממש מקפידה על שיער חלק בבית השחי. המכשיר להורדת שיערות שקניתי הכאיב לי מוות, והחלטתי להפסיק להשתמש ביצור שרוב הסיכויים שגבר יצר. לבסוף החלטתי לגלח (אגב, הדימום לא היה כ"כ גדול ונפסק כעבור כמו דקות. תודה ששאלתם). באחד הרגעים שבו שנינו ישבנו בנחת הבטתי בעצב בזוג הדברים הלבנים הנקראים רגליי והתחלתי לתהות בקול רם למה נשים מורידות שיערות, והאם זה משנה לגברים. הידיד הסביר לי עד כמה זה דוחה ופרמיטיבי לראות אישה שעירה (מיותר לציין שהוא מגדל שיערות רגליים וגוף לתפארת מדינת ישראל). "רגע. אם זה כל כך דוחה, למה אתה לא מוריד שיערות?" "כי אני זכר." "אז מה? זה לא הופך את השיערות ברגליים ליותר יפות." "אבל גבר חלק זה לא אסטתי!" ורק תהיתי, מי מכם מסכים עם דבריו. (אגב, השיחה לא מצוטטת באופן מושלם. תוכלו לחיות עם זה?)

Piren

New member
ככה הדברים

זו התפיסה הנפוצה. אף אחד לא מכריח אותך לגלח רגליים (או כל חלק אחר בגוף), אף אחד לא מכריח אותך להיות רזה, או עם פנים סימטריות, לעשות גבות, להתאפר או בכלל להתלבש במשהו שהוא לא סחבות. אלו פשוט דברים שאת "צריכה" לעשות בשביל למשוך אנשים, כי מה לעשות, זה מה שמושך אותם. הוא בכל מקרה טועה, כי בשנים האחרונות נראה שגם גברים חלקים זה באופנה ומאפיין יופי (ולכן אסטתי). מטרוסקסואליות וכו'
בכל מקרה, את לא יכולה להפעיל את התפיסות שפועלות עלייך (כאשה) על גברים (זה שלו יש שערות ברגליים) (או ההיפך). פעם אחרונה שבדקתי, גברים "נשיים" זה לא בדיוק הדבר הכי מושך בעולם. כמו כן, את מוזמנת לנסות לראות האם הציבור הכללי (גברים ונשים כאחד) ירצה לראות אותך עם רגליים שעירות, ושרירים מטורפים בכל הגוף (ה -"אידאל" הגברי).

אז ככה

אני מגלחת רגליים כי אני לא אוהבת להיות שעירה. זו הרגשה נעימה יותר להרגיש עור חלק. אני לא עושה גבות, כי כמה שיערות שוררות לא הפריעו לאיש. ואם תכנס לאלבום שלי, תראה שאני לא ממש בדיאטה.

Piren

New member
אז תפנימי את מה שאמרת..

ותכילי את זה על שאר השאלות שלך

Paranoid Eyes

New member
לא קשור לאסתטי

השאלה היא מה את חושבת? את נגעלת מבחורים עם שיער ברגליים? את נגעלת מלגלח את עצמך? אני נגעלת מלא לגלח. ולא נמשכת בצורה מטורפת לכאלה שאין להם שום זקיק שערה אחת קטן וחמוד לפחות!

נכון

אבל אני חושבת שזה קצת מעצבן להגיד עד כמה זה דוחה לראות נשים שעירות אם אתה זכר שעיר. דרוש שיוויון בעניין הזה. תלמדו מהמצרים הקדמונים.

Paranoid Eyes

New member
חח

יש משהו במה שאת אומרת, אבל אני עושה את זה בשבילי.. כי ככה נוח לי. כי ככה יותר נעים לי. ואז גם אין שום סיבה להתלונן :) ואם כן מתלוננים.. fuck them הדעה שלהם לא מעניינת

Piren

New member
שוויון? חחח

את בטוחה שגבר זה מה שאת מחפשת? אני לא בטוח שהגברים שמתאפרים, עושים עגילים ולובשים חצאיות קצרות, הם הסטייל שלך

pain is MY love

New member
כמה דברים

א. נכון שלהוריד שיערות זה לא כזה כיף אבל מומלץ מאוד להקפיד על בית שחי/רגליים/מפשעות חלקות ונקיות רק למען ההרגשה העצמית... ב. את לא באמת מצפה שגבר יוריד שיערות ברגליים נכון?! ועובדה שהרבה מאוד גברים מורידים שיערות בחזה ובגב ואיפה שרק צריך כדי להיראות יותר אסטתים גבר חלק זה מאוד אסטתי! אבל לא צריך להיסחף...

למעלה