גבר עם שיער שמתחיל להיות דליל, מחפש המלצה

king iverson

New member
גבר עם שיער שמתחיל להיות דליל, מחפש המלצה

היי
אני בן 23 ומתחילים לי מפרצים ושיער פחות עבה בחלק הקדמי של הראש והדבר הזה מטריד אותי מאד.
במקביל לטיפול תרופתי שהתחלתי (מינוקסי וכדור ויטמין בכל יום), הייתי שמח לקבל טיפ להסתרת המפרצים והדילדלות (שעדיין לא חמורים, ובקושי מורגשים ללא התעמקות).
בנתיים לא הסתפרתי הרבה זמן, והשיער שלי די ארך, אני מפחד מתספורת קצוץ שבה המפרצים יחשפו יותר.
האם שימוש בגל יכול לעזור? האם הפסקת הסתפרות עלולה לזרז נשירה?

תודה רבה

המלצות לשיער דליל

להסתרת מפרצים עדיף ווקס ולא ג'ל
תשאיר שיער באורך 4 ס"מ זה יכסה לך את המפרצים.

אין בעיה לא להסתפר אבל מעל אורך מסויים זה מגוחך.

בהצלחה
עומר שמעוני

king iverson

New member
תודה עומר + שאלה

אתה נשמע לי בחור מבין, מה הדרך הטובה ביותר לעצור נשירה?
האם המינוקסי באמת עוזר?

עצירת / האטת נשירה

אני יכול לומר לך שראיתי תוצאות מהמינוקסי אבל בעיקר מהפרופסיה על לקוחותיי, השיער נהיה עבה ומלא יותר, החיסרון... קניה וצריכה של המוצר לכל החיים.

זה או זה או שתתרגל להקרחה, בכל אופן תמיד ממליץ בחום לבצע בדיקות דם ולהיוועץ בדרמטולוג מומחה בקרקפת
בהצלחה
עומר שמעוני

מאירובן

New member
ומה עם ויטמינים

מהנסיון שלך יש עדיפות לויטמינים או אולי מולטי ויטמינים? אני לוקח מולטי הייר ומשתדל לא להתעסק הרבה עם השיער כדי לתת לו להחלים ויש שיפור עם הזמן שרואים גם

נראה לי שהוא התכוון

שלא תעז להשתמש בג'ל וכמה שפחות לשים חומרים על השיער. לבחורות הכוונה היא לא לאסוף חזק מידי ולא למרוח יותר מידי קרמים, לא רלוונטי לגביך
אגב, מה מצב השיער של אבא שלך? סבא שלך מצד האמא? זה איך שתיראה בעתיד, פחות או יותר
המולטי הייר מעולה להשלמת ויטמיני B, אבץ וכו' שחסרים מהתזונה ועוזרים לחיזוק השיער
המינוקסי, בזמן שתשתמש יעזור, אם לא תשתמש ההקרחה תחזור

king iverson

New member
שאלה אחרונה עומר

ראשית, תודה על הטיפים!
שנית, כידוע לך המינוקסי גורם לריבוי קשקשים, מצד שני הבנתי שחפיפה מרובה בשמפו נגד קשקשים יכולה להגביר נשירה. יש כאן פרדוקס.
האם קיימת דרך להיפטר מהקשקשים בלי פגיעה בשימור השיער?

למעלה