"גבר שמחפש זיון ידבר על כל נושא כדי להשיג אותו: כן, בטח, צודקת, החיים, היקום, בטח..."
ה ה כ ל New member 27/4/18 #1 "גבר שמחפש זיון ידבר על כל נושא כדי להשיג אותו: כן, בטח, צודקת, החיים, היקום, בטח..."
P puma141 New member 30/4/18 #3 כאילו כל פעם שהתחננת שנדבר על היקום...................על השמש................................על נפש האדם.........על הקארמה............... על הפריחה באביב....................התכוונת לזה?
כאילו כל פעם שהתחננת שנדבר על היקום...................על השמש................................על נפש האדם.........על הקארמה............... על הפריחה באביב....................התכוונת לזה?
C CharmingGuy New member 30/4/18 #5 למה ככה? דווקא עכשיו כשסוף סוף יש לו מישהי, והיא בטח גם מציצה פה מדי פעם, את באה וזורקת יציאה כזו?   גדול
למה ככה? דווקא עכשיו כשסוף סוף יש לו מישהי, והיא בטח גם מציצה פה מדי פעם, את באה וזורקת יציאה כזו?   גדול
P puma141 New member 30/4/18 #7 חחחחחחח הוצאתי לשון! לא רוצה להרוס לו....... אני בסוף אהרוס לך.... יא חתיכת..........חתיכת...................................... !
חחחחחחח הוצאתי לשון! לא רוצה להרוס לו....... אני בסוף אהרוס לך.... יא חתיכת..........חתיכת...................................... !
P puma141 New member 30/4/18 #11 חמוד אתה מקלל....ו....שים לב לניקים שאתה כותב להם, תלמד על התוקפנות האלימות..............אני בעדך. תתנצל. שנוכל להמשיך לדבר על היקום.........
חמוד אתה מקלל....ו....שים לב לניקים שאתה כותב להם, תלמד על התוקפנות האלימות..............אני בעדך. תתנצל. שנוכל להמשיך לדבר על היקום.........
P puma141 New member 30/4/18 #18 אני אוריד לך בבוא הזמן את האצבע הזו, ללא הרדמה. *חבל שאין אייקון של קשוחה*.
P puma141 New member 30/4/18 #20 נכון........אני מודה! אבל עשית אסטרטגייה של פילוספיה! חחחחחחחחחח *סתם!*
P puma141 New member 30/4/18 #24 ש..........? תחליט להתקלח סוף סוף? כבה, חם! אין לך מחמם מרכזי? עברת דירה?