גבר שנשוי לאישה אסקאולית

1r2d2

New member
גבר שנשוי לאישה אסקאולית

שלום לכולם אני גבר בן 53 שלאחר מספר שנים של נישואים שבתחילתם יחסי המין שלי ובת-זוגתי היו "רגילים". לאחר כשנה יחסי המין שלנו הפכו לאט לאט להיות בלתי נסבלים מצד בת-זוגתי, ואז נוכחנו שבעצם בת-זוגתי היא אסקסאולית ואני לא. רצונתיי למין הם למעלה ממה שהיא רוצה, או ננסח את זה בצורה אחרת אין לה רצון לקיים יחסי מין בכלל, והיא למעשה "מכריחה" את עצמה לקיים יחסי מין איתי. אני נמצא במצב של נואשות מצד אחד אני מאד אוהב אותה, ומאד רוצה להיות איתה אבל מצד שני יש לי את הרצונות להיות במצב רומנטי וכמובן לקיים יחסי מין היא מישהיא שבאמת רוצה את זה ושיהיה לי גם קשר נפשי איתה. אני יודע שזה נשמע מוזר,אבל לגבי יחסי המין הם לא סתם מזדמנים... שאיפתי שליחסי המין תהיה משמעות מעבר לסתם לקיים אותם ! אני במצב אפשר להגיד די נואש, וזקוק לעזרה. אני לא בטוח שאני בפורום הנכון - למעשה זאת הפעם הראשונה שאני נמצא בפורומים בכלל . אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בכיון כלשהוא. אם בעצה טובה או בפנייה לפורום אחר. תודה לכולם

p019

New member
אין תשובות פשוטות

אני לא יכולה לתת לך תשובה. אני לא יודעת עם מישהו מסוגל. בסופו של דבר אתה ואשתך תצטרכו למצוא דרך שתתאים לשניכם. כבר היה פה בפורום אדם א-מיני שהיה נשוי שנים לאישה מינית והם הסתדרו. כך שאולי קיימת דרך לקיים מערכת יחסים כזו. העצה היחידה שלי היא שתדברו ותחפשו פתרון ביחד. בכל מקרה, אם היא רוצה היא מוזמנת לפורום בעצמה.

star2o

New member
אתה ממש לא

אתה ממש לא בפורום הנכון! בפורום הזה ניפגשים ומדברים אנשים שלא מעונינים במין! ואילו אתה כן מעוניין במין! אתה צריך לפנות לייעוץ זוגי... ולפורום זוגות ובעיות מיניות!

p019

New member
הפורום פתוח לכל מי שרוצה להתייעץ

אנחנו אולי לא יכולים תמיד לתת תשובות, ולפעמים מעדיפים שלא, אבל אנחנו מקבלים את כולם. אם את לא מעוניינת אז אל תעני, אבל אם לבנאדם יש בעיה שקשורה בא-מיניות הוא מוזמן לשאול.

star2o

New member
את בהחלט

צודקת, אבל אני אתן דוגמא על עצמי! פה למשל בפורום הרוב או שנשואים..... אז איזה אסקסואלים הם...? או שיש למישהו חבר/חברה....ויש להם בעייה אם המין... אני בכלל אין לי קשר מיני ואני לא נשואה
בכלל ולא עושה כלל קטע ...מיני...זה נחשב זה נקרא א-סקסואלית שאני מסתייגת מקשר מיני לגמרי!

p019

New member
הרוב בפורום לא נשואים ואין להם בני זוג

מהסיפורים שראיתי בתקופה שהפורום קיים (אילי - כמה זמן זה כבר?) א-מיניים שנמצאים בקשר אם אדם מיני עושים את זה כיוון שהם רוצים קשר ואין ארבה א-מיניים בסביבה. אני לא התווקח איתך על ההגדרה של א-סקסואלי - אבל לפחות אצלי זו לא בחירה. אדם א-מיני, שאינו נימשך מינית, לא יהפוך לאדם מיני אם הוא יהיה במערכת יחסים מינית. אם כי רוב האנשים הא-מיניים יעדיפו לא להיות במערכת יחסים כזו.

למעלה