גבר שרוצה להיפגש בבית שלו....

DM fan

New member
גבר שרוצה להיפגש בבית שלו....

הכרתי באינטרנט גבר (גרוש פלוס ילדה), ודיברנו בטלפון מספר פעמים, ואפילו תכננו להיפגש, אבל אתמול הוא התקשר אליי , סיפר לי שהבת שלו ישנה אצלו, ואז כאילו שאני איזה חברה שלו כבר כמה שנים טובות, הוא שאל אם בא לי לקפוץ, וזה אחרי שאמרתי לו בשיחת טלפון מוקדם יותר שאני מעוניינת בפגישה במקום ציבורי (והוספתי שלא איכפת לי לחכות ליום אחר שיהיה נוח לו שבו הבת שלו לא תהיה אצלו) , וכאמצעי זהירות אני לא מגיעה לבתים של אנשים שאני לא מכירה. בגלל איך שהוא הציע את זה, והעובדה שהוא לא ויתר הציע את זה פעמיים, ואחרי שסירבתי שאל אם בא לי להיפגש מתישהו בים "לפגישה רומנטית עם יין" , כבר אין לי שום חשק להיפגש איתו, נשמע שהוא לא בקטע רציני..... מה הייתם עושים? ההרגשה שלי היא שהוא מכוון למקום אחד בלבד.... ומה הטעם לבזבוז הזמן הזה .... איך הייתן מגיבות? לגבר כזה....

אל תבזבזי את הזמן

ביקשת פעם אחת פגישה במקום ציבורי, זה מספיק כדי שהבחור יבין, יפנים ויקלוט. אני משתאה תמיד מחדש על אותם גברים שעוד לא נפגשו פעם אחת וכבר מזמינים לארוחה רומנית לאור נרות ויין. כמה הרים וגבעות אפשר להבטיח? ההרגשה שלך נכונה ובהחלט רצוי לחסוך אנרגיה וזמן. Next

Rיקושט

New member
בכלל לא נסחפת.

מה בדיוק "עלוב" פה? לגרושים עם ילדים יש סדר חיים שונה לחלוטין, שלא לדבר על זה שלחזור לסצנה קשה יותר למי שעבר כבר את שלב המשפחה-ילדים-גירושים, לא תמיד יודעים מה לעשות ואיך. אני רואה מה עובר על אחותי ואחי, שניהם גרושיים טריים עם ילדים. וכמובן שיכול להיות שהוא רק מנסה להשיג זיון, מי לא?.

DM fan

New member
הוא באמת עלוב

ואני גם אסביר למה, כי דיברתי איתו לפני בערך חודש, והרגשתי כבר אז את החוסר רצינות שלו, ואז אמרתי לו בפירוש שאני מכוונת לכיוון רציני, ושזה לגמרי בסדר שהוא לא, רק שחבל שנבזבז זמן כי שנינו (ובראש וראשונה , הוא) לא "נקבל" את מה שאנחנו רוצים. ואז הוא טרח להודיע לי שהוא כן מחפש קשר רציני, ושזה שהוא אבא, לא יפריע לשום דבר, ושכן הוא רוצה שוב להיות אבא והפעם במשרה מלאה ולא חלקית.... בסופו של דבר החלטתי נגד, התחרטתי ויצרתי קשר בעצמי, אבל מסתבר שצדקתי בפעם הראשונה.... מה שאני הכי לא מבינה זה, מה לעזאזל הוא חשב לעצמו, הרי אמרתי לו בפירוש מה הכיוון שלי, מה הוא חשב שאני באמת אבוא אליו הבייתה??

DM fan

New member
נו באמת...

:) אתה לא באמת צריך לזה פירוש......... ברור שכיוון רציני זה אומר שאני מתכוונת להשקיע בלהכיר את האישיות שלו לפני שאני מכירה את הגוף שלו, ומצפה שהוא ינהג כמוני. וכל זה בגלל שאני רוצה בן זוג, לחלוק איתו את חיי, ולא פרטנר לחלוק איתו מיטה ללילה או שניים...... ותאמין לי שהוא הבין אותי יופי יופי, אני הייתי מאוד חד משמעית. הוא פשוט ניסה בכל זאת.... ובזבז לשנינו זמן ואנרגיות ...

Rיקושט

New member
להשקיע באישיות שלו?

הממ, אוקיי... מה זה אומר? מזמוזים בדייט 5 וחדירה בדייט 20? מה כתוב שם במדריך הרצינות שלך? ובואי נגיד והלכת אליו לדירה, האם מישהו מכריח אותך לשכב איתו? אני חושב שדווקא ההתנהלות שלו בסיטואציה הזאת תלמד אותך המון לגבי מי הוא ומה כוונותיו. בכל מקרה, אני גם חושב שעדיף להפגש במקום ניטרלי אבל עדיין אני לא קופץ למסקנות כמו שלך לגבי רצינות או זדוניות של אותו בחור.

DM fan

New member
אין לי שום מדריך רצונות

ובטח שלא כתוב בו שום דבר, אבל אני ניפגשת במקום ניטרלי פגישה ראשונה, ובדרך כלל גם שנייה..... ויש עובדה אחת, שהוא לא מתקשר יותר, כלומר, מרגע שהוא הבין שפגישה בבית לא תהיה, ומצד שני, שגם חוף ים "לאור נרות ויין" לא יהיה הוא איבד עניין....... אז אל תכתוב לי שאני קופצת למסקנות, כי אני בניגוד אליו באמת רציתי להכיר אותו, בזמן שהוא רק רצה לזייין....

Rיקושט

New member
יכול להיות,

אבל מצד שני יכול להיות שהוא הרגיש שיש לו פה עסק עם מישהי "קשה" ואין לו כח לשטויות האלו כי הוא כבר לא ילדון. זה יכול להתבטא במילים ובטונים, לא חייב להיות רק לפי תוצאות סופיות של באת או לא באת. בחורה במגננה זה לא משהו מושך מדי.

DM fan

New member
אני פשוט לא זרמתי לאיפה שהוא רצה שאני אזרום:-

ואין לזה שום קשר למגננה. הרי הוא ממש הציע את זה כלאחר יד, בקטע של, הבת שלי בדיוק הלכה לישון, מה את אומרת.. את קופצת???? כשאנחנו בפירוש קבענו לצאת, וכשקבענו הוא לא אמר לי כלום על הבת שלו...ופתאום היא אצלו לכל הסופ"ש והוא לא יכול לצאת ואני צריכה לבא אליו, תגיד, זה נשמע לך כמו מישהו שרוצה משהו מעבר לזיון???? מה זה משדר ??????????? בחייך בו לא ניתמם....אבל האמת היא שפשוט חבל לבזבז על זה זמן ומקום כתיבה בפורום הזה, כמו שכבר כתבו כאן, NEXT :)

Rיקושט

New member
אמרת שהוא גרוש, לא?

אז תלמדי, לגרושים עם ילדים יש לפעמים פאלטות עם הילדים, דברים משתנים. מה רצית? שישאיר את הבת שלו לבד ויצא איתך? אז האלטרנטיבה היא שאת תגיעי לשם, מה כבר יכול לקרות שהבת שלו בסביבה? (אני מניח שזאת ילדה קטנה). וגם אם אני טועה, אני מנסה להסביר לך שלא תמיד הדברים נראים כמו שאת חושבת, דרך הtunnel vision הקורבני שלך.

פלא68

New member
את צודקת

בחורה מבית טוב יוצאת למקומות ציבוריים בלבד - או לא יוצאת. ואם ניהיה רצינייים - אולי הוא חשב על סקס - אבל חודש את טוחנת אותו בטלפון - אז גם הוא התייאש. והוא התייאש אם הוא חשב על סקס או על הצעת נישואים. בעיני הבחורות הטוחנות בטל הן הגרועות ביותר - אין לי כוח לחסרות מעוף שמוכנות להיסתכן - למה הכוונה ? את יכולה היית להסכים לדייט בים - למה לא ? מה היה קורה ? או להציע הצעה מצד עצמך - נכון הצעת מקום ציבורי - איזה מעוף., יכולה הייית לבוא עם גלידה לביתו, לדבר, לבוא לזמן קצוב וכו - הרי אין הרבה סיכוי שהוא יאנוס אותך שביתו לצידו, נכון ? אז את באה, מפלרטטת מעט, מסבירה שלא נעים לך המצב של סקס בתנאים שכאילו - ויוצרת מתח מיני.

היא הודיעה לו מראש שהיא רוצה להיפגש במקום

ציבורי, לא אצלו בבית, זו פגישה ראשונה, זה לא קשור להיותו גרוש, בן זוגי הקודם הוא גרוש+ והוא ידע למצוא את הזמן בפעמים הראשונות לפגישות אחד על אחד, זה אפשרי בהחלט, במיוחד כשיש בקשה ספציפית מהצד השני.

ממה שהיא סיפרה?

כן, זה עלוב (ושוב, זה לא קשור להיותו גרוש בכלל), אם מישהי מבהירה שהיא לא רוצה לעשות פגישה אצל מישהו בבית- שזה הכי לגיטימי והגיוני בעולם, שלא ינסה לדחוף לשם, זו התנהגות עלובה בעיניי.

G I R L P

New member
אם ההרגשה שלך אומרת משהו מסויים

אל תלכי נגדה. מנסיון יש לי באופן אישי אינטואיציות מעולות לגבי דייטים שהיו לי, אז אל תתני לאף אחד לבלבל אותך או להכניס לך לראש שלהפגש בים עם יין זה סביר או בסדר. ואת יודעת מה? כשיגיע האחד שתרגישי מספיק נוח איתו בדייט הראשון לשבת לפקניק על הים או אפילו ארוחה אצלו בדירה- אולי זה יהיה האחד שלך. לפעמים- או בעצם- תמיד, אל תשללי סתם. אינטואיציה- חשוב מאוד להקשיב לה, לא בחיר של לפספס משהו טוב. במקרה שלך- כנראה שצדקת. בעצם, רק את תוכלי לענות על זה, לא? בהצלחה!!!

פלא68

New member
אני מניח שאת יודעת כיצד מזהים את האחד ???

האמת היא שגילו לי איך הוא ניראה וכו. קודם כל יש לו סוס. בצבע לבן. אחר כך יש לו בגדים - של אבירים. חובה לאחוז בחרב. וחוץ מזה הוא יכול גם ללבוש גלימה. במקרים קיצוניים הוא גם בא עם זמר הסרנדות שלו. אז אני מציע שתמשיכו לחכות לו.

Falcor

New member
אני לא מבין למה את תוהה כלכך הרבה

הוא רציני בכוונותיו לשכב איתך.. אם זה מה שאת רוצה לדעת. לגבי מערכת יחסים.. אני לא יודע עד כמה הוא רציני. חוץ מזה.. ילדה גדולה בגילך אמורה כבר לדעת.. שאת הפגישות הראשונות.. חייבים , חייבים, חייבים ( איך לעזאזל מדגישים כאן ) לעשות במקום ציבורי.. ולדאוג לא להיות במקום שאינו הומה אדם.. יש לי מכרה שכמעט נאנסה בדרך לחניה ( ע"י הבחור שהיא יצאה איתו קודם לכן לבית קפה ). בקיצור.. חשדנות זה טוב !

פלא68

New member
חייבים גם את הפגישה ה 101

לעשות באור מלא. מה זה יום הילד ? אסור לפגוש מישהו בדירתו ? למה ? הסכנה לאונס היא בבית יותר מבחוץ ? באם לבית ומקבלי שיחה אחרי 10 דקות ועוד אחת אחרי 20 דקות ועוד אחת אחרי 30 דקות. כמו שהבנתי הידידה שלך חנתה בחניה ובדרך (אני משער ברחוב) הותקפה - מה מוסר ההשכל ? לא לחנות בחניה.

למעלה