גבר...

ברק 188

New member
גבר...

הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים.. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של מאה ועשרים קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, נהרס לי הסלולרי ונותקה! לי השיחה שהיתה ממש, אבל ממש חשובה שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג

tapuzina2001

New member
לברק השובניסט ומה צריך לקרות

למי שנתן לנהגי משאיות לנהוג בכביש?????????????????????

ברק 188

New member
עבדות משא ופרך (לפרועים שבהם)

ואני רחוק...רחוק מלהיות שבוניסט ,אולי שבוזניסט.

יפה! אוהבת את אירוניה עצמית שלך!

כי, אם הבנתם, הגבר הנחמד עשה עבירות בצרור! סוללרי ביד, גם מכונת גילוח, סיגריה וקפה, עם סנדוויץ...ותמיד טוב להאשים את האישה בסביבה...

itaf10

New member
לגבר - סוסיתא

בחורה אחת החליטה לרדת לאילת עם הסוסיתא שלה. בכביש הערבה נתקעה לה הסוסיתא, שלא זזה. הבחורה המתוסכלת רק יצאה מהאוטו הרימה יד, נעצר לידה בחור עם למבורגיני ושאל אותה עם היא צריכה עזרה. הבחורה ענתה שנתקע לה האוטו ושאלה אם יש לו כבל לגרור לה את האוטו עד לאילת. הבחור בדק בבגג', ווואלה יש ! קשר את הסוסיתא ללמבורגיני, ואמר לבחורה שהיא צריכה לשבת בסוסיתא וללחוץ על הברקסים כל פעם שהוא מאיט ולצפור לו אם הוא חורג ממהירות של 80 קמ"ש. הבחורה עונה בסדר ומתחילים לנסוע. הכל טוב ויפה הבחור נוסע כמו שצריך, נהנה מהמוזיקה, פתאום חותכת אותו פורשה. הבחור נידלק לוחץ על הגז ומתחיל להרביץ תחרות עם הפורשה על 180 קמ"ש, כל הדרך, תוך כדי שהוא שוכח בכלל את הבחורה בסוסיתא. אבל הבחורה לא איבדה עשתונות והחלה לצפור בצופר, הבחור שהיה באקסטזה של התחרות, בכלל לא שם לב. שכח ממנה לגמרי. הם חולפים על פני ניידת עם 2 שוטרים כשמכמונת המהירות מצפצפת ומהבהבת 210 קמ"ש. רק אחד מהשוטרים הצליח לקלוט מה עבר אותם. השוטר ההמום נישאר קפוא לא זז. השוטר השני התחיל לצעוק: משה משה מה קרה, מה זה היה ? השוטר ענה לו: יעקב, לא תאמין מה ראיתי. למבורגיני ופורשה עושות תחרות על שני הנתיבים וסוסיתא נהוגה ע"י בחורה מאחוריהם צופרת שיזוזו. היא רוצה לעקוף.
--------------------------------------------------------------------------------

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifזה היה טוף!../images/Emo73.gif

צחוק, צחוק, אבל היום הנשים מתחילות להתחרות בגברים על הבכורה בעבירות תנועה. פעם, הן אולי לא היו נהגות הכי טובות, אבל נשמרו מעברות. הגברים נהגו טוב, אבל עשו הרבה עברות. היום, דווקא הנשים הן שמתעלמות מהולכי רגל במעברי החציה, והגברים עוצרים, ומלאן נשים עוברות באדום! והן לא נהגות יותר טובות מפעם. וזה קורה הרבה, לא רק מקרה פה ושם. והן לא נהגות יותר טובות מפעם. מה לעשות, מה שנכון, נכון, גם אם זה נשמע שוביניסטי. ואני מודה, שבתחום הזה, אני שוביניסטית.

עב

New member
הי ברק, מה קרה, אשה עקפה אותך?

לא נורא מותק, תתגבר.

ברק 188

New member
נכון,אבל...

"אם תירצו אין זו אגדה" אגב-מישהו ראה את התוכנית בשעה 22:00 ערוץ 2 על הרצל?

ברק 188

New member
עידכון הפורשה 180 ק"מ ישב 188

אהבתי את זה, מחר מזמין סוסיתא.

ju100

New member
איטף...אני צהקתי...../images/Emo41.gif

אוי כמה הצהקת אותי....

ברק 188

New member
אז- איך להתמודד עם כשלון

איך מתמודדים עם כשלון המורה במכללה כמעט ובכה- רמת הסטודנטים היא כה נמוכה ולגמרי ברור מה מקור הביזיון- הרי לא מכינים אותם כראוי בתיכון. איך ניתן איתם משהו לעשות, אמרו המורות בתיכון כעוסות הבעיה נעוצה בשלב המקדים ביסודי, שם, בכלל לא מלמדים. אצרה המורה בביה"ס היסודי: תלמיד כה חלש לא ראיתי מאודי את האשם יש לתלות כמובן – בגננת. והגננת? היא אמרה כך: איזה מן ילד לא מחונך נו, ולמה כבר אפשר לצפות אם יש לו מן אמא כזאת. האמא אמרה – ילד כה חסר ישע זה פחות או יותר גובל בפשע אבל אם אב כאביו אין עצה ולא פלא שכך הוא יצא. נאנח לבסוף האב- אלי, הוי, אלי אני בכלל לא בטוח שהפרחח הוא שלי.

למעלה