גב יוצא הכי גרוע שיש

האספנית

New member
גב יוצא הכי גרוע שיש

כל כך אהבתי את גב בהשרדות וכעסתי שאירית זכתה ולא הוא. אבל...! מאז שגב נכנס לבית הדור הבא הוא ממש מאכזב. הוא מנסה להצחיק אבל הוא נשמע טיפש. כל ההתנהגות שלו וגם של קרן לא אמינה ולא על רמה. רואים בברור שהם משחקים !!! זוג שמאוהב. אבל זה רק משחק. הם מאמינים שהצופים מספיק מטומ... כדי להאמין להצגה הגדולה . הבעיה שיש לשניהם מעריצים עיוורים שלא מעניין אותם כלום. לא אמינות, לא אהבה, הם יצביעו עבור השניים האלה תמיד כדי שהם יזכו גם אם זה בכלל לא מגיע להם.

anonimit75

New member
אנחנו מצביעים להם מהרבה סיבות

גב מאוד מצחיק (אם לא אותך אז אותנו הוא מאוד מצחיק) הם הכי חכמים ובעלי האינטיליגנציה הרגשית הגבוהה ביותר בבית. הקשר ביניהם הוא חברי ,יש ביניהם שיחות עומק על רגשות ועל מורכבותם הנפשית, הם נחשפים ...כל אחד מהם חושף את הנשמה שלו. זה מאוד מעניין ומרגש. לא כולם מחפשים אהבה רומנטית...גם אם גב לא התאהב בקרן רואים שהוא מחובר אליה ברמה הנפשית, שיש ביניהם משהו מעבר לתשוקה...וזה כשלעצמו יפה מאוד... לדעתי רק להם מגיע... לראות סתם זוגות "רומנטיים ומואהבים" זה ממש לא מענייין. לא יודעת כמה הם אמינים, אני לא יכולה לדעת מה עובר להם בראש, אבל גם אם הם אמינים (הזוגות האחרים) הם משעממים ולא מגיע להם לזכות. הם מיצו את עצמם כולם מזמן!!!

LIMORMON7

New member
זה הגיע לבג"ץ ועושים בדיקות לגבי ההצבעות והרצ

וההרצה של ההפקה את קרן. תראו בפורום בוואלה, ישראלה. הלואי שיתפסו אותם עם המכנסים למטה. קרן , פשוט מגעילה ולא אמינה, גב, ממש ירד לי ממנו, איכס. ביום שישי שעבר הייתה כתבה על נאור ציון והוא אמר על התוכית שיש לה רייטינג נמוך בגלל שההפקה מתערבת ולא נותנת לקבל להחליט את מי היא אוהבת ורוצה לראות על המסך. (7ימים ו7 לילות).

אספנית יקירתי

מסכימה איתך אבל בבקשה שימי לב שיש שרשור עדכונים שמיועד בדיוק בשביל הודעות כאלו. חבל שאת תפתחי כל פעם הודעה חדשה שעלולה להעלם בין דפי הפורום מבלי שיראו אותה
אני פותחת עכשיו אחד חדש.

למעלה