גב עקום

danasmr

New member
גב עקום

בוקר טוב, אני בחורה בריאה אשר הולכת כפוף מאז גיל 12. חשוב לציין כי זה לא נבע מבעיות בריאותיות, כלומר אני לא סובלת מבעיה כלשהי בגב. מטבע הדברים הגב שלי אינו זקוף, דבר שמציק לי רבות. רציתי לדעת איך אפשר לשפר את העמידה, איך אפשר ללכת זקוף. הבנתי שיש חגורות גב. האם זה מומלץ? האם זה עוזר בכלל? כמו כן, כל הצעה תתקבל בברכה
. תודה ויום טוב.

יציבה כפופה

על רגל אחת אפשר להגיד שניתן לשפר יציבה על ידי שיפור המודעות הגופנית וע"י עבודה נכונה של שרירי היציבה. כדי לעשות זאת עליך לפנות לייעוץ על מנת שיתאימו לך את התוכנית הטיפולית המתאימה לך. יום נעים.

danasmr

New member
שלום שוב../images/Emo13.gif

ראשית תודה על התשובה. שנית, למי עליי לפנות לייעוץ? אשמח אם תוכלי לענות לי. ושוב-תודה.

המשך...

תפני לאורתופד שיתן לך הפניה לטיפולי פיזיותרפיה בקופת החולים אליה את שייכת או למכונים שנימצאים במרבית בתי החולים או מכונים פרטיים. תדפדפי קצת הפורום ותמצאי עוד שאלות ותשובות שקשורות לבעיות יציבה. זיכרי! המפתח להצלחה הוא התמדה, סבלנות וגם קצת עקשנות.

danasmr

New member
תודה רבה לך ושאלה אחרונה וחביבה:-..

האם שיטת אלכסנדר ידועה לך? כלומר, האם השיטה אכן עובדת? ואם כן, האם יש לך המלצות לעוסקים בדבר? וכמו כן האם כדאי להתחיל קודם כל ללכת לרופא-פיזיותרפיה ואז לנסות את השיטה או הפוך (-או שזה לא משנה בכלל?). וזהו להפעם...
אז תודה-תודה רבה. ויום טוב.

המשך..

שיטת אלכסנדר מוכרת לי "מהתאוריה" בלבד. לא התנסתי בעצמי. אם היא עובדת?.. היא לא צריכה לעבוד, אנחנו צריכים לעבוד. לא משנה איזה פעילות תבחרי לעשות העיקר לעשות. לגבי המלצות, אולי מישהו מהפורום ישלח לך במסר. אני לא חושבת שזה משנה לאן תלכי קודם, העיקר שתתמידי בהחלטתך. כל טוב ואת מוזמנת לדווח מה עשית ואיך הולך.

למעלה