גג

Galral

New member
גג

מה זה בדיוק?

והיפנוזה? האם היפנוזה יכולה לשנות התמכרות ויציאה מדיכאון?

הבעיה שלי היא כזאת. לא טוב לי בחיים. אני כבר שש שנים בדיכאון. כ ן קשה לי לראות אנשים אחרים שהכל בסדר וחלילה לא הייתי רוצה לה]פך, פשוט לא היתי רוצה להינחן בדיכאון הערור והכרוני הזה.

זה תמיד, גם אם אני שמחה לרגע, יש עצב נוראי.

תמיד מלווה בתחושת ריקנות.

הדבר היחיד אולי שכן לרגעים טוב לי זה חבר שלי. השהייה במחציתו גורמת לי באמת באותם רגעים לא לחשוב על זה. ספורט אן מה לדבר, לעיתים אין לי כוח להתקלח, לזוז. ללכת עד למקומות.

אין לי הרבה חברות, ואלו שהיו , אני תמיד יזמתי.

אני נורא תלויה באנשים מנגד , אך מרגישה נורא בודדה. ניסו עליי את כל הכדורים האפשריים מכל הקבוצות. אני לא יודעת איך להתמודד עם הרגשות הללו. איך להכיל אותם. אני הורסת עצמי ואני לא רוצהל היכסף פה איך, וחבר שלי כבר לא יכול יותר. הוא לא רוצה משפחה עם מישהי עגומה. פגומה. חולה.

כן אני יודעת שהכל מתחיל בייחס לעצמך. אבל המחשבות העצבות הריקנות והבדידות הם רגשות בלתי נשלטים. הרבה פעמים עם חברותיי אני יזמתי. רובן עסוקות רוב הזמן, ואני מרגישה כל כך לא מקובלת בסביבתי. קשה להכיר אנשים טובים היום, מנסיון.

אין לי חברה הכי טובה כמו פעם, וזה מאוד מקשה עליי. אין לי חבורה לצאת איתם ולהרגיש שייכת. אני מרגישה לא שייכת לעולם הזה. אף אחד לא יכול להבין אותי. וגם אלו שכן, אני באמת מרגישה שהיה מקל עליי אם לא הייתי נולדת. נמאס לי לסבול. לבכות כל הזמן. לא לתקופות, לפרקים במשך שש שנים. אני חושבת שאני אותם מקרים כרונים שאין להם מרפה. כי גםאם יש , הכל רק לרגע, ותמיד העצבות הבאסה של הריקנות מגיעה.

קשה לי להכיל, להתמלא. להיות עם עצמי. להיות נוכחת בסביבה, ברחוב. קשה לי לא להתנתק ולברוח לאוכל.. הנחמה היחידה שמצאתי.

קשה לי לחיות.. אני מרגישה כפוית טובה על זה שיש כאלו שהיו רוצים את מה שיש לי.

אין לי תחביבים, כל מה שהיה הפסיק .. ספורט הכל לא מצליחה ללהגיע לעשות. יש פעמים שלא מגיעה להתקלח.. לנוע. ללכת למסגרות. להתמיד. ואף אחד כבר לא מאמין בי.

מישהו מכיר איזשהוא טיפול בחול?

אולי משהו יכול לעזור

גם אם אהיה בחול בתור לטייל כל יום ארגיש את הריקנות אם אין מאסביות ואינטנסיביות שךל עשייה ומנגד.. אין לי כוחות לעשייה

אני כל כך זקוקה לאהבה כל כך מלאת חרדות נטישה..

גם אם אוהבים אותי זה לא מספיק..

Lady Stark

New member
יקירתי

למה הכוונה ב'גג'?
אני מבינה אותך משום שגם אני ניסיתי כמעט כל כדור אפשרי, ומוצאת את עצמי מושפעת לטובה רק מהטיפול הפסיכולוגי. את הולכת לטיפול? במצב כמו שאת מתארת נשמע לי שזה הכרחי.
אני שמחה שלמרות תחושות העצב והבדידות שלך את נמצאת עם בן זוג. תסמכי עליו שאם הוא שם זה בגלל שהוא רוצה ואוהב.
לגבי טיפולים, ישנו טיפול שנקרא גרייה מגנטית. הוא גרסה חדישה וללא תופעות לוואי של טיפול בנזעי חשמל. אני יודעת שהוא ללא כאבים והסטטיסטיקות של ההצלחה שלו על בעלי דיכאון עמיד (דיכאון שלא עובר או משתפר בטיפולים רגילים) נחשבת לטובה מאוד.
ניתן לעשות אותו באופן פרטי וגם בסבסוד של המדינה, רק שבשביל זה צריך לעבור וועדות.
ממליצה לך לברר על זה. לא ניסיתי אותו אבל שמעתי דברים מעולים.
אני חייבת לומר שכל טיפול, גם פסיכולוגי, גם בכדורים וגם טיפולים חדשניים כמו זה שהזכרתי, עובדים הכי טוב כשהאדם עצמו מוכן להשקיע בעבודה, ללמוד ולהפנים.
תרגישי טוב יקירתי, אנחנו פה.

הזדהיתי כל כך

מזמינה אותך לקבוצות של OA, חפשי בגוגל. לא יכולה להקליד עכשיו יותר, בדיוק חזרתי ממיון כי נחתכתי באצבע ואני חבושה וכואבת. תחזיקי מעמד.

Lady Stark

New member
תרגישי טוב, אלומה יקרה

מה קרה באצבע?

Lady Stark

New member
גוואעלד!

מצטערת, מותק. על הביקור בביה"ח שבטח לא הקל עליך. לפחות הכל בסדר וזה בטח יירגע תוך כמה ימים.

לא נורא, זה היה מוקד חירום, לא מיון

לא כיף אבל בקטנה, עברתי דברים הרבה יותר קשים בחיים. מחר צריכה ללכת עם זה לכירורג לביקורת ויש לי יום נורא עמוס שמתחיל בבי"ח בבוקר (למה שהתכתבנו עליו בפרטי). תודה רבה וחיבוק.

LsMs

New member
מזדהה איתך ממש

אל תדאגי אולי זה ינחם אותך לדעת שיש עוד אנשים שמרגישים בדיוק אבל בדיוק כמוך..

למעלה