גדוווול

kona b rider

New member
גדוווול

יוו גיליתי שיש פורום של קולדפליי ומזה שמחתי.. ווואלה איזה כיף לגלות שיש גם פורום לקין..!! שלום לכולם אני בריאן שידוע גם כ.. לא יודע צריך למצוא משו.. ווואלה עשיתם לי תיום.. טוב אוהבי קין למיניהם.. שאלה.. איזה שיר של קין מושמע במשחק fifa 2007 שהחופש הפך אותי למכור שלו... יוםטוב אנשים טובים

Pure M

New member
איך הולך השיר?

ולפי החיפוש בגוגל מצאתי שהשיר הוא כנראה Nothing In My Way, שיר נהדר מתוך האלבום Under The Iron Sea.

kona b rider

New member
לא שאלתי כי אני לא יודע..

שאלתי לבחון אותכם.. וכן אתה צודק.. שיר מספר שלוש באלבום המצויין.. נוט'ינג אין מיי ווי.. איך שמחתי לשמוע תשיר הזה שם..

ווהו../images/Emo13.gif עוד אחד ^_^ מה שלומך בריאן?../images/Emo13.gif

ספר לנו עוד קצת על עצמך! וכפי שמשה אמר, השיר הוא NIMW שזה שיר מדהים
אני מתה לראות את הקטע בו הוא מופיע. מטריד בעיני.

kona b rider

New member
איי את גם המנהלת של קולד.. יפה לך

הכל טוב אצלי.. אממ מה לספר... ?
וכן.. גם את צודקת פשוט שיר מצויין.. טוב חברה אני יוצא לאנשהו משעמם בבית.. ברוך בואי

ברוך הבא!!

ובקשר לפיפא, אני גיליתי שם את NIMW כששמעתי אותו פתאום מתנגן בבית. בהתחלה חשבתי שזה רדיו, אבל אחר כך התקדמתי לכיוון המוסיקה, וראיתי שזה מגיע מהמחשב, שם יושב אח שלי ומשחק
וכמו שכבר כתבתי כאן מתי-שהוא, אח שלי רצה לעצבן אותי, ולכן הוא כאילו ביטל את NIMW מהפלייליסט של המשחק.... אבל אז גם הוא התמכר
שושוב ברוך הבא!! ולשאלה הזהה- איך הכרת את קין??.

kona b rider

New member
חח..

בגדול הכרתי אותם שיצא הסינגל somewhere only we know ושמעתי רק אותו.. אבל כשיצא האלבום האחרון under the iron sea התמכרתי... אני שומע עוד את.. coldplay, radiohead, blur, placebo, pink floyd, athlete, kasabian, bloc party...ועוד מלא פשוט אין לי כוח לכתוב את כולם.. בעברית.. אלג'יר, פורטיסחרוף, אביב גפן, ג'וני שועלי וכ"ו

lesli

New member
וולקם!!../images/Emo24.gif

איזה כיף שיש אנשים חדשים בפורום!!! זה ממש מרגש אתה אוהב להקות ממש טובות
מאיפה אתה?

WhiteShadows

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo9.gif

תהני כאן =] ואת יכולה למצוא אותי גם בפורום קולדפליי מדיי פעם

למעלה