גדול: מחנה פליטים ניצן. צו מילואים שקיבל תושב מעברת ניצן (בה שוכנים מגורשי גוש קטיף).
N noamgk New member 20/7/07 #1 גדול: מחנה פליטים ניצן. צו מילואים שקיבל תושב מעברת ניצן (בה שוכנים מגורשי גוש קטיף).
ר רוני13 New member 22/7/07 #5 אוה כדאי שתשתוק... מנהלים(או יותר נכון המנהל החדש) תחסמו אותו כבר מעכשיו זה או שרירי או אחד מחבריו הטרולים.
אוה כדאי שתשתוק... מנהלים(או יותר נכון המנהל החדש) תחסמו אותו כבר מעכשיו זה או שרירי או אחד מחבריו הטרולים.
J JackDanyells New member 22/7/07 #8 אני לא הבנתי למה זה מצחיק המקום הזה באמת קיים אז למה זה מוזר ששלחו את זה לשם?
P princes15 New member 22/7/07 #9 אז זהו שזה לא מצחיק... וזה לא מוזר ששלחו את זה לשם, זה מוזר שקראו לזה "מחנה פליטים"...פשוט חוצפה.
ס סנעיר New member 27/7/07 #16 כן, כל כך... אני אומר לכם- ממש גרוע. באמת- כזה רעיון גרוע עוד לא ראיתי. והכי גרוע? שזה רעיון ממש, אבל ממש הזוי. וגרוע. [עוד מישהו או שמיצינו?]
כן, כל כך... אני אומר לכם- ממש גרוע. באמת- כזה רעיון גרוע עוד לא ראיתי. והכי גרוע? שזה רעיון ממש, אבל ממש הזוי. וגרוע. [עוד מישהו או שמיצינו?]