גדול מידיי, מה עושים?

גדול מידיי, מה עושים?

שלום לכם,
צריכה את עצתכם
לאחר יותר מחצי שנה שלא היה לי פרטנר לסקס ( כן, כן פאקינג חצי שנה..)
התחלתי קשר עם בחור שמרגיש לי שיש לו גדול מידיי.
ואם אתם שואלים איך אפשר לקבוע את זה, אענה לכם- בזמן החדירה הרגשתי שאין לו לאן לחדור יותר!
הרגשתי מן כאב חד שלא יכולתי להכיל עוד, כאילו חדר עד לדופן הרחם, וככל שהוא מחדיר עמוק יותר, חזק יותר הכאב התעצם.
וכן, ניסינו כמה וכמה תנוחות אבל הכאב לאחר החדירה- הכניסה והיציאה של הזין שלו, ממני אליי פשוט כאב :(
והשאלה שלי, מה אני עושה? יש פתרון? זה ישתפר עם הזמן?
אשמח לשמוע מניסינוכם

תודה

ayalaketner

New member
הצעה לרעיון לפתרון הבעיה

יש בעיה שנקראת וגיניסמוס ששווה לך לבדוק אם יש לך אותה. לפי מירב הבנתי, דרך הנרתיק יוצא תינוק והראש של התינוק מאוד רחב, וגם האורך שלו.
לדעתי את צריכה ללמוד להעריך את בן זוגך החדש כי ראיתי במו עיני כיצד בנות שיצאו לסטוץ (ולקחו אותי) העריכו את הגבר (כי אני הייתי אינדיקציה הפוכה ממנו והן לקחו אותי כנקודת יחוס כדי להעריך את מה שיש לגבר להציע).

אם יש כאב ואת מרגישה לא נוח, אז אולי את יכולה לבקש שלא יחדיר עד הסוף, ואז גם את תהני מיותר זמן כי הוא לא יגמור מהר כשהוא מחדיר רק חצי ממנו. בנוסף, אם הוא יחדיר רק חצי מהאורך שלו אז תהיה לך יותר הזדמנות לחשוב על כך שהוא גבר מושך (בגלל שיש לו גדול) בזמן החדירה וכך תצליחי להגביר את רמת החרמנות שלך במהלך החדירה בלי כאבים וכך תשיגי אורגזמה.

בהצלחה

קודם כל תודה על התשובה.

אני לא חושבת שיש לי וגיניסמוס, אומנם לא היו לי פרטנרים רבים לסקס אך עם אלא שכן הסקס היה נהדר. לא חוויתי בעיה/ קושי בחדירה.
החשש הגדול שלי שלא אהנה מהאקט של החדירה ושהוא לא יגמור
מה שיגרום לתסכול מיותר לשנינו..

אני לוקחת בחשבון שיכול להיות שתקופת "היובש" שחוויתי גרמה לנרתיק להתכווץ ואולי הוא גדול עליי- מקווה מאוד שלא :)
מה שכן אנסה ליישם את ההצעה שלך, להתמקד בלהגביר את החרמנות ופחות בכאב.

ayalaketner

New member
זה גם יוריד את הכאב וגם יעזור לך להגיע לאורגזמה

כאשר גבר קולט שאישה חוששת שהיא לא תהנה, הוא נכנס ללחץ ואז הוא באמת עלול לא לגמור.
אבל הוא צריך לדעת שזה דבר נורמלי ולא חריג, כי המון המון גברים עוזרים לעצמם לגמור לפעמים עם הידיים (ברוב המקרים) גם כשהם מקבלים אוראלי.
החששות נובעים מציפיות לביצוע מוצלח של גמירה בתוך הנרתיק בלי עזרה של הידיים אם משהו לא הולך.
ככל שחוששים יותר, הלחץ הורס את החשק.
המון בהצלחה ורק בריאות ואושר שיהיה לכם

sm906

New member
אם זה לא סקס חד פעמי

ויש פוטנציאל-צריך להשקיע זמן
בפעמים הראשונות, לא לעשות פליק פלאקים ולעוף אלא להתמקד בלהרגיל אותך לגודל שלו. שיכנס לאט, ופשוט יהיה בפנים בלי לפמפם. נשימות מאוד עוזרות, וגם תרגילי פאולה תוך כדיי של כיווץ ושחרור, לא יודעת מה טיב היחסים בניכם אבל אם זה לא מביך אתכם, זה עובד. ולא לנסות עוד ועוד באותה הפעם!כל פעם קצת ובהדרגה להמשיך. אם תנסי בכוח זה רק יעשה לך טראומה ופחד מהפעמים הבאות.

נראה שזה לא הולך להיות חד פעמי

בזכותך קראתי קצת על השיטה, נראה מעניין
מה שבטוח שאנסה את זה בפעם הבאה.
תודה

dare devil ית

New member
את יכולה לתרגל בזמנך הפנוי לבד עם דילדואים

זה שריר שיכול להכיל גדלים מאד גדולים, עיקר הכאב זה מהטונוס של השרירם.
אם את יכולה להרגיל את השרירים שלך- סביר להניך שזה לא יכאב יותר.
BTW- באוניברסיטה למדתי שיטת פאולה בקורס בחירה (מוזר..יודעת)
זה מאד עוזר בכל הקשור לשליטה על שרירים טבעתיים

FelTempRep

New member
זורקת אותו

בתחת אולי עמוס גם עם מישהו שיש לו קטן מהרגיל, אז מה, אף אחד לא עושים אנאלי?
אם האידיוט לא יודע להשתמש במה שהוא ניחן בו להנאה משותפת, שיקרע בובות מגומי.
בופן פרקטי, אם כל כך נקשרת למה שמחובר לזין, אפשר להלביש עליו טבעת עבה מיוחדת שתמנע ממנו חדירת יתר. רק שלא יחדיר לך גם אותה עד צאת הנשמה, הdolboyeb...

למעלה