גדול, ענק, מעלף

קרן משם

New member
גדול, ענק, מעלף../images/Emo91.gif

בדיחות מהדואל! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו". האב:"אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בחורה ממוצא פולני עומדת מול המראה: מסתדרת, מתגנדרת, מתיפייפת וכו´. כעבור כמה זמן היא חושבת לעצמה: "צריך להתחתן. נמאס לי מהטיפוח הזה". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ זוג פולנים בארוחת ערב "מותק היין עושה אותך חושנית וסקסית" אומר הבעל. "או יקירי תודה! אבל אני לא שתיתי" עונה אישתו "אני שתיתי" ענה הבעל. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולניה מתקשרת לחברתה הפולנייה ושואלת "נו מה שלומך? איך הבעל ? איך הילדים?" עונה לה השניה "המצב ממש נפלא! בעלי הנפלא בבית רואה טלוויזיה, והילדים המתוקים שלי עושים שיעורים". "טוב" אמרה הפולנייה הראשונה " אני אתקשר מאוחר יותר, אני רואה שיש לך אורחים". ********************************************************************** פולני רוכב על אופנוע, עוקף אותו שוטר ומסמן לו בתנועות עצבניות לעצור בצד."אתה לא מרגיש שאשתך נפלה מהאופנוע לפני כחצי שעה?" "לא" ענה הפולני "אבל בזמן הזה חשבתי שנהייתי חרש". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אימא פולניה קונה לבנה שתי עניבות, מה זה יוקרתיות! יום אחד מחליט הבן להפתיע את אימו ועונד לצווארו את אחת העניבות. בראש מורם הוא נכנס לבית הוריו, והיא... מה היא אומרת לו: "מה, לא אהבת את העניבה השנייה שקניתי לך?" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שואלים פולני:"תגיד, אתה עוזר לאישתך?" "מה פתאום?! התעצבן הפולני מעצם השאלה "אני עושה הכל לבד". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולני פונה לבוס שלו ומבקש: "אוכל לצאת היום מהעבודה קצת יותר מוקדם? אשתי רוצה שנלך לערוך קניות". הבוס: "מה זה?! כל היום גרבצת והסתובבת ועכשיו אתה רוצה לצאת מוקדם? תדע לך שלפני תשע בערב אתה לא מגיע הביתה!" הפולנ י: "תודה רבה אדוני! תודה רבה!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולני אחד מגיע לרופא ומתלונן: "דוקטור יש לי בעיה, אשתי בוגדת בי אבל משום מה לא צומחות לי הקרניים". הרופא לוקח את הפולני הצידה ואומר: "תראה חביבי, העניין הזה עם הבגידות והקרניים הוא לא אמיתי. זה מעין דימויי". הפולני נשם בהקלה ואמר: "תודה לאל! כבר חשבתי שחסר לי סידן בגוף". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ זוג פולנים עמדו בתור בבנק. לפניהם עמדה בלונדינית פצצה במיני. הפולני התחיל להזיל ריר, דמיין אותו ואותה בפוזות וכו´... אחרי שהוא ואישת ו יצאו מהבנק אישתו שאלה: "נו תגיד, היא הייתה שווה את זה?" בעלה: "שווה מה?" האישה: "את הסקנדל שתכף תקבל!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שני פולנים מדברים. האחד: "החבר הכי טוב שלי לולק ברח עם אשתי" הפולני השני: "הוא עדיין החבר הכי טוב שלך?" הראשון: "כבר לא. הוא החזיר אותה". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ למה רוב רופאות השיניים הן פולניות? כי זה הדבר היחיד שגורם לגברים להסתכל עליהן בפה פעור ובעיניים פקוחות לרווחה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולני אחד אומר לחברו: "אל תשאל, התוכי שלי מת" החבר: "מזקנה?" הפולני: "לא, מתסכול. מאז שהתחתנתי הוא לא הצליח להשחיל מילה". *********************************************************************

חן (*_*)

New member
חחח.... ../images/Emo6.gif והנה עוד-

בדיחות על פולנים מה קורות החיים של פולניה? חולה, חולה, חולה, אלמנה. ******************************************************** למה מי שנשוי לפולניה לא מגיע לגיהינום? הוא כבר נענש עוד בחייו. ********************************************************* למה פולניה עונה רק אחרי 4 צלצולים? שיחשבו שיש לה בית גדול ******************************************************* איך מוצאים פולניה באצטדיון מלא? משחררים נשר, הוא כבר ימצא את הנבלה. ********************************************************* מה עושה פולניה שקמה בבוקר עם מצב רוח טוב? יושבת ומחכה עד שזה יעבור לה. *********************************************************** ממה מת הבעל של ה-פולניה? מרצון! ********************************************************** למה פולניות לא משחקות אף פעם במחבואים? מי יחפש אותן?! ********************************************************* שתי פולניות נפגשות. אומרת האחת לשניה "את נראית נפלא יקירתי" "חבל שאני לא יכולה לומר זאת עליך" עונה השניה. "למה לא יקירתי" משיבה הראשונה "תעשי כמוני – תשקרי" ******************************************************* איך גונחת פולניה במיטה? ב'ז ב'ז, נצבע את התקרה בבז' ******************************************************* שואל הפולני את אשתו מדוע אינה נאנחת במיטה, עונה לו אשתו שאיננה יודעת מתי. עונה הפולני אני אגיד לך מתי. בפעם הבאה שהם מקיימים יחסים אומר לה הפולני עכשיו, עכשיו! נאנחת הפולנייה : אוחחחחחחחח איזה יום קשה היה לי!!!!! ********************************************************* 2 פולניות ישבו על הטיטאניק ושיחקו קלפים, לפתע התנגשה האונייה בקרחון והחלה לטבוע. התחילה האחת מהן לרוץ בהיסטריה ולצעוק. שאלה אותה חברתה: "מה קרה לך?" השיבה חברתה ההיסטרית: "את לא רואה? האונייה טובעת!" "נו, אז מה אכפת לך ענתה הפולנייה השניה "זה שלך??" ****************************************************************** פולני מביא פרחים ושוקולד לאשתו הפולנייה האישה: "הו! תודה רבה יקירי! ממי זה?" **************************************************************** איך אומרים בפולנית "בן דוד?" הבן של ההוא שאני לא מדברת אתו... ***************************************************************** באיזו שפה מדברת הפולנייה אל בעלה? בשפה בינארית: אפס אחד, אפס אחד. ***************************************************************** איך גורמים לפולניה לצעוק במיטה? אחרי שגומרים, מנגבים בווילון **************************************************************** למה לכלב פולני יש מצח פחוס? כי הוא רודף אחרי מכוניות חונות. **************************************************************** איך קוראים לפולני שיושב על עץ? מנהל ענף. *************************************************************** מה יש לפולנייה בין השדיים שאין לנשים אחרות? פופיק. *************************************************************** מה הפולנייה אומרת כשהיא מסתכלת בראי בבוקר? ... מגיע לו!!! **************************************************************

Crossface

New member
למה?

למה? הוי אלוהים למה לא הקשבתי לבדיחות האלה לפני?

למעלה