"גדול"
מה לא עושים למען "מראית העין" .. .בואו נחסום בגופנו את אלו שרוצים לגמור עם הכל.
עם כל ההערכה לפעולות ער"ן וכו'...(אנשים שעושים הכל בהתנדבות עם רצון טוב , ואף אני התנדבתי בעברי) - זה לא מספיק.
אין בכח ארגון שהוא אוזן קשבת - באמת לסייע במקרים קשים.
ברוב המקרים הקשים , אותה שיחת לילה , עם נציג שאין ביכולתו לעשות מאום, אלא לנהל שיחה לפי אותם תבניות וקלישאתיות, רק כדי להחזיק את האדם שבמשבר עוד לילה בחיים... - זה לא מספיק.
צר לי.
האדם יחיה. הסטטיסטיקה לא תעלה. והסבל ימשיך.
אם כוונת החוק היא שלא יתאבדו - מה הלאה - ניידות סיורים בשכונות ובתים לראות שכולם בחיים ?
צריך באמת לטפל, במעשים , לא בתאוריות.
עזרו לאנשים שבמצבי עוני קיצוני (בשביל מה קיים המחוקק)
עזרו לבני נוער במצוקה , בצורה פרקטית למצוקות שלהם . בלי להתנשא ובלי קלישאות,
ובלי "למרוח" אותם כדי להחזיק עוד יום בחיים.
חוקקו חוקים שיקצרו דרמטית תורים למרפאות כאב (חצי שנה תור למרפאת כאב ! לאדם הסובל כל דקה - שבוע המתנה לרופא היא מעבר לכוח הסבל.
רוצים שיישארו בחיים עד שיגיע תורם ? טפלו בזה !)
רוצים לעזור ולעשות שינוי ? אל תשימו פלסטר על גידול סרטני. טפלו באמת .סייעו באמת.
מה לא עושים למען "מראית העין" .. .בואו נחסום בגופנו את אלו שרוצים לגמור עם הכל.
עם כל ההערכה לפעולות ער"ן וכו'...(אנשים שעושים הכל בהתנדבות עם רצון טוב , ואף אני התנדבתי בעברי) - זה לא מספיק.
אין בכח ארגון שהוא אוזן קשבת - באמת לסייע במקרים קשים.
ברוב המקרים הקשים , אותה שיחת לילה , עם נציג שאין ביכולתו לעשות מאום, אלא לנהל שיחה לפי אותם תבניות וקלישאתיות, רק כדי להחזיק את האדם שבמשבר עוד לילה בחיים... - זה לא מספיק.
צר לי.
האדם יחיה. הסטטיסטיקה לא תעלה. והסבל ימשיך.
אם כוונת החוק היא שלא יתאבדו - מה הלאה - ניידות סיורים בשכונות ובתים לראות שכולם בחיים ?
צריך באמת לטפל, במעשים , לא בתאוריות.
עזרו לאנשים שבמצבי עוני קיצוני (בשביל מה קיים המחוקק)
עזרו לבני נוער במצוקה , בצורה פרקטית למצוקות שלהם . בלי להתנשא ובלי קלישאות,
ובלי "למרוח" אותם כדי להחזיק עוד יום בחיים.
חוקקו חוקים שיקצרו דרמטית תורים למרפאות כאב (חצי שנה תור למרפאת כאב ! לאדם הסובל כל דקה - שבוע המתנה לרופא היא מעבר לכוח הסבל.
רוצים שיישארו בחיים עד שיגיע תורם ? טפלו בזה !)
רוצים לעזור ולעשות שינוי ? אל תשימו פלסטר על גידול סרטני. טפלו באמת .סייעו באמת.