גדול!!!

KaZaM

New member
גדול!!!

פורום למשחק הכי טוב שיש. ורציתי לשאול אם כבר אפשר להוריד מהאינטרנט את המשחק או שאני צריך לחכות איזה חודשיים עד שהוא יצא???

tomash11

New member
קודם כל...אתהצודק:)

זה באמת פורום למשחק..בין הטובים שיש. בנוגע לשאלה...ראה הודעה מתחתינו בנוגע לעיסוק בצרובים/הורדות/כל הפרת זכויות יוצרים מכל סוג שהוא... זו תהיה צביעות מצדי לומר לך את זה בטון של "ירחם השם, איזה גסות אמרת", כי בכל זאת כולנו צורבים ומעתיקים ומורידים (בין השאר בגלל שלקנות דיסק ב200 שקל זה מוגזם פשוט, אבל זה דיון אחר לגמרי). אבל מצד שני, זה התנאים של מי שנותן לנו את הבמה והמקום, וזה מובן לחלוטין למה הוא דורש את זה, ומה שנשאר לנו זה לכבד את זה לדעתי. ואגב, בכל מקרה, בגלל שהמשחק עדיין לא יצא, אי אפשר להשיגו - ב כ ל ל... ועוד הערה קטנה לסיום- אני אישית שוקל באמת לקנות את המשחק הזה. אני אחד שמשחק רק במנג´ר, ולהוציא גם 200 שקל על משחק שאני הולך לשחק בו כמה שנים טובות בכיף, נראה לי השקעה נהדרת לטווח ארוך. עם החוברת שמקבלים עם זה וכל מיני דברים מקוריים...זה נראה לי אחלה. אבל באמת אני לא רוצה לפתוח פה דיון על צרובים וכאלה...הרוב פה חיים על דמי כיס או מגרדים את המאה שקל מעבודה אחרי הלימודים ואני לא יכול לשפוט אותם.

N a V e

New member
ובאותו נושא,

שמעתי שהחברה שמייצרת ומשווקת את המנג´ר נוטה להוריד בצורה משמעותית את המחיר מפני ש...קיימת סבירות שהוא יהיה האחרון בסידרה
והמגמה היא לתת אותו לכמה שיותר אנשים במחיר שווה לכל נפש. אגב,מה מכילות חוברות ההסברה? והאם עד עכשיו החוברות היו באנגלית או בעברית?

ליטן א

New member
אז מה שהורדת, זה העידכון של המשחק.

מדובר על המשחק החדש, CM4, שאמור לצאת בסביבות דצמבר השנה. החברה המייצרת מחזיקה את הקלפים כ"כ צמוד לחזה, עד שאנחנו אפילו לא יכולים לראות איך ייראה המשחק החדש. הפרטים המלאים על המשחק, יפורסמו בעוד חודש, בערך חודש וחצי לפני צאת המשחק לחנויות.

OZ MASTER

New member
אנילא חושב

יש לי מנג´ר חדש ואחר לגמרי מקודמו ואפילו הורדתי שיפור אליו.

IOJDFG

New member
cm4 עוד לא יצא

יכול להיות שאתה מדבר על tcm2003 של EA??? רואים שם את המשחק, וזה בכלל לא דומה למנג´ר? אם כן, אז זה tcm ואם לא כנראה שהורדת עדכון למנג´ר הרגיל. ד"א: cm4 יוצא באמצע דצמבר, וכבר מחודש הבא, נוכל לדעת הרבה דברים על המשחק, ואפילו נוכל לשחק בדמו שלו. (אומרים שזה יהיה המנג´ר הכי טוב שיצא עד היום, ו cm השקיעו את כל המאמצים, כדי לעשות כזה נקווה שהוא כזה באמת). נ.ב. מישהו רוצה תבוסה במשחק רשת? (כל מי שרוצה מוזמן).

למעלה