גדילה מהממת!

Digi Lista

New member
גדילה מהממת!

הגדילה הכי מהממת שראיתי עד עכשיו(וראיתי הרבה תאמינו לי), ידעתי שקיובימון גודלת(מתפתחת דיגיטלית...)לטאומון אבל תהליך הגדילה עצמו פשוט מדהים!!!אימפמון וקולו השטיחי לא הופיעו היום לצערי...(אני נותנת להם כבוד ומזכירה אותם...איך לא?...)וריקה הייתה אדירה בדוגמנות, היא לא רוצה ולא עושה- זה מראה על אופי חזק ועל עקרונות של ברזל!(ואני ממש אוהבת את העניין כי זה מזכיר לי אותי...)

יאקומו

New member
זה באמת מדהים!../images/Emo23.gif

הדיג´יגדילה פתאום יותר מובנת לי, כי לפחות הם אומרים "דיג´יגדל ל..." איך קיובימון דיג´יגדלה! גם אני ידעתי על טאומון, ואני גם יודעת על זאת שאחריה (אני יודעת את המראה והשם, רק שכחתי כרגע את השם...) איך ריקה הרביצה לקוקו (הצלם)... האימא הזו של ריקה, היא מטומטמת?! מה היא מכריחה את הילדה (טוב, היא לא בדיוק ילדה...) שלה לדגמן?! היא ממש טיפשה (האימא)! רואים שהיא לא יודעת כלום על חייה של ריקה, כי איך היא לא יודעת שהיא מפורסמת בתור "מלכת הדיג´ימונים"?! כולם יודעים את זה!

P3H2O

New member
איזה באסה לא ראיתי היום! למישהו בא

לשים תמונה של טאומון(ההתפתחות של קיובימון נכון?) תודה!

הלדין

New member
צפיתי היום בפרק של דיג´ימון 3

והנה הערותיי: 1. רמקולים. זה שהם לא משלמים למתרגמים, זה עניין אחד אבל שישכרו רמקולים סבירים ולא יישאלו את הרמקולים הדפוקים של ערוץ 6. 2. צריך לפטר את האיש שצייר את טאלטו. טאלטו נראה כמו דמות מסרט אנימציה ישן של דיסני שנקלעה במקרה לסרט אנימה. בסדר, אז מה אם זה הבן של הבוס? 3. נגמרו להם הרעיונות? טאומון נראית כמו אחותו התאומה של שורומון... כמו כן, הפוקימון של הילד הממושקף- רק כיס עם הביצה הנצחית ויש לנו צ´נסי. זה גרם לחייך- צ´נסי עם מקלעים... 4. לטעמי, קלימון יהיה שם טוב יותר. אחרי הכל, מה שהיא עושה לא קשור כלל לטאו אלא לקליגרפיה, אומנות סינית עתיקה מורכבת מאד. 5. ריקה. לא רק הדיג´ימונים משנים צורה, גם הדמויות האנושיות משנות צורה. ריקה ה-"דוגמנית" גבוהה בראש מריקה הרגילה ומכוערת יותר.(ישנו גבול תחתון לכמה אישה יכולה להיות רזה עד שהיא תראה מכוערת) 6. דיג´יגדילה גדולה. אני בטוח שהם אמרו: "רגע, אתה לא אמור להשיל את העור שלך כמו זחל, אתה אמור לשנות צורה באופן אלגנטי יותר!". 7. יפנים. דיג´ימון היא סדרה יפנית. יש שם כמה ניואנסים שהם יפניים במיוחד וישראלי יתקשה להבין אותם. הפופולריות של קן לדוגמא- בישראל תלמידים מצטיינים אף פעם לא יהיו פופולריים כל כך כמו ביפן. אתם בטח יכולים להביא עוד ניואנסים של התרבות היפנית שהם מובלעים בסדרה.

Nifredil

New member
../images/Emo10.gif

פספסתי!!! משומה הוידאו לא הקליט, כי משומה מישהו העביר את-זה לערוץ אחר!!!

Snake Bandage

New member
אוקיי, כמה דברים...

טאלטו = טאקטו. איזה טאלטו בראשך? מי זה שורומון? אין שום דיג´ימון שאני יודעת עליו שקוראים לו שורומון. הילד ה"ממושקף" (אילו רק משקפי שמש) הוא הנרי, וה"צ´נסי עם המקלעים" (צ´נסי? הוא לא דומה לצ´נסי...) הוא לא פוקימון, הוא דיג´ימון, ושמו גארגומון. רק שתדע.

הלדין

New member
עונה 2

שורומון הוא צורת העל של הוקמון בעונה השנייה. זהו דיג´ימון-סמוראי ולא אמרתי שהם דומים לגמרי, רק אמרתי שהם זהים. ולא, גארגומון דומה מאד לצ´נסי. הם אכן שינו את צבע העור והורידו את הכיס אבל אני מזהה את האוזניים. לא זכרתי את השם של הנרי. וזה אני, אבל ככל שהדיג´ימונים דיג´יגדלים, הם נעשים מכוערים יותר? זה בכוונה או שזה רק אצלי...

Snake Bandage

New member
-_- זה שורימון, לא שורומון.

ונראה לי שהבעיה ברמקולים זה בטלוויזיה שלך. אם אתה שומע ´טאלטו´ במקום טאקטו, זה סימן רע. וגרגומון עדיין לא מזכיר לי את צ´נסי. הוא נראה לי כמו ארנב ענקי עם ג´ינס ותת-מקלע.

Rocketshipper

New member
איזה שטויות.......

אני מכירה מספיק יפנים ששרופים על קן. כאילו שבארץ אנשים אוהבים תלמידים מצטיינים..... זה הכל קטע של אופי של בנאדם ואיזה דמות הוא אוהב..... וטאומון נראית מעולה.... איך אתה בכלל משווה לשורימון? רק בגלל שלשניהם יש בדים גדולים..... תעשה טובה... ועשו את ריקה גבוהה כי ידוע שדוגמניות הן גבוהות. והיא רק נראית רזה יותר כי רואים לה את הצוואר כשהיא עם שמלה.

הלדין

New member
לא.

הכוונה להקשר התוך-סדרתי של הפופולריות של קן, לא החוץ-סדרתי. יופיה של טאומון הוא עניין סובייקטיבי לגמרי. אני סבור שהיא מכוערת,את סבורה שהיא יפה. ציינו כבר שהסגנון שונה לגמרי ורשותי לא לאהוב את זה. ציינתי רק שלי נראה שריקה נראתה ´ארוכה´ יותר בשמלה. כמובן הגאונים שלנו יכולים לקחת שתי תמונות משני המצבים ולהשוות ואז נראה מי צודק. ואני רואה שעל זה שטאקטו צורם לעין ביחס לרקע בו הוא נמצא אף לא אחד מתווכח איתי. יש רקע בו הוא משתלב מצוין וכדי לראות אחד כזה לכו לראות "שלגייה". (לא אמרתי שום דבר נגדו אישית. זו דעתי על הצייר שלו)

star_female

New member
הא?

הוא מצוייר בסגנון שונה... זה לא אומר שזה פחות יפה.. לדעתי הוא לא "צורם לעין"... והוא משתלב טוב מאוד ברקע שבו הוא נמצא, כי כל השאר מצויירים באותו סגנון כמוהו. אבל זה באמת כבר חסר טעם להתווכח, יש כאלה שיותר אוהבים ופחות אוהבים את הסגנון הזה. אני כבר התרגלתי.

Rocketshipper

New member
זה עדיין טיפשי....

יש אנשים שמחבבים אנשים חכמים ויש אנשים שלא..... שוב, זה עניין של אופי...... לא ארץ שלמה... וכולם גם אוהבים אותו כי הוא מצליח בספורט והוא "מדהים" ויפה *למרות שבעיני כשהוא היה רע, בתור קן, הוא נראה ממש מגעיל X_X* אז יש לזה כמה סיבות....

Morphia

New member
*frowns*

משהו פה לא כל כך נראה לי... אני מבינה שאתה קצת סקפטי לגבי דיג´ימון (בלשון המעטה), ושהסגנון החדש לא כל כך מוצא חן בעיניך. לדעתי טאקטו משתלב מעולה ברקע האנימה של דיג´ימון, וכך גם כל האחרים (שד"א מצויירים באותו סגנון בדיוק) זה עניין של טעם. ריקה לובשת turtle neck במצב רגיל, ולכן נראת נמוכה יותר. כשהיא לבשה שמלה, ראו את הצוואר שלה והשמלה הדגישה את הקווים הנשיים שלה, ולכן היא נראתה גבוהה יותר (מה שנקרא אשלייה אופטית). יפן מאוד שונה תרבותית מישראל או מכל מדינה אחרת. יפן וסין הן שמדינות בעלות הדגש הכי חזק על שלמות והצלחה, ולכן, כמישהו נחשב מוצלח במשהו (לימודים, ספורט ומחשבים), הם עושים ממנו ´אל´, זה ממש שונה מכאן, שם ממש קשה להצליח בלימודים, הרמה שונה לגמרי. כמובן שלא כולם אוהבים את קן מאותה סיבה, יש לו המון יתרונות בחצי הראשון של העונה השניה (חבל שאדיבות היא לא אחת מהם). בלי קשר, אני לא מבינה את ההסתייגות שלך מדיג´ימון (יכול להיות שאני משוחדת), וזה מאוד מוזר לי שמישהו שכל כך מתעב את הסדרה, צופה בה ומבלה את זמנו בפורום עליה (ותאמין לי שמהסגנון כתיבה שלך על דיג´ימון, מרגישים שאתה ממש מתעב את הסדרה...).

הלדין

New member
אני לא מתעב את הסדרה

לדעתי העונה הראשונה הייתה ברמה.(לא יצירת מופת אבל קצת יותר מעל פוקימון ומדבוט[צפיתי במדבוט. האמא של הגיבור היא חיקוי עד כדי שלמות לאמו של אש]). הרעיונות, המעט, היו מעניינים והם עשו את זה לפי הספר.(מדריך "טרקי סיטי") העונה השנייה הייתה יותר מעצבנת. קודם כל,החמצתי את הפרק הראשון ובו בטח הוסברו כמה דברים. שנית, הגישה של מילות הקסם.(האמיני לי. לא ידעתי בכלל שזהו סוג שונה לגמרי של דיג´יגדילה) ושלישית, די ריחמתי על קן.(או.קיי, אז הוא נעשה מהטובים, לא צריך להעניש אותו ולקחת ממנו את עמוד השדרה שלו) עד כה צפיתי רק בשני פרקים. טאקטו נראה יותר טבעי כעת. אצטרך לקבל את דברייך בנוגע לאשליה האופטית. משונה היה בעיניי שריקה שכחה שקיובימון יכולה לדיג´יגדול לטאומון.(האם הדיווה הזה קשור ליונימון?) אני, אגב, שמעתי שלעת עתה תעודת הבגרות שהושגה בארץ נחשבת למקדם כניסה מצויין אם את רוצה להיכנס לאוניברסיטה אמריקאית. אני אוהב לפרק דברים למרכיביהם. זה שאני אוהב את זה לא אמור להפריע לי לעשות את זה.

star_female

New member
בקשר לעונה השנייה,

בזה אתה יכול להאשים את המתרגמים שבלבלו כל סוג אפשרי של דיג´יגדילה... באנגלית וביפנית זה הרבה יותר מסודר. לפחות בעונה השלישית זה בסדר בינתיים. ובקשר לטאומון... ריקה לא שכחה... אבל היא לא יכולה לגרום לה להתפתח בלי קלף כחול... רק טאקאטו עלה על זה שקולומון יכול לגרום להם להתפתח, ובגלל זה הוא ידע שהקלף המזוייף הזה יעבוד...

למעלה