חיוך הגדי - כמה תוספות ותיקונים..
ראשית - מה זאת אומרת שבין גדי וסרטן אין בדרך כלל משיכה ? אלה שני מזלות קטביים זה לזה, וכימיה חזקה יש בכל מקרה. שנית - המשיכה בין השנים אינה בגלל זוית ה 60 מעלות בין שתי ה`ונוסות`. זוית של 60 מעלות, כפי שזכור לך הסברי, אינה מראה על משיכה : היא מראה על אפשרות מעשית של שתוף פעולה. פגשתי הרבה מפות לידה בהן היתה זוית כזו, ובני הזוג התחתנו מתוך שיקולים כלכליים דווקא.. זה גם אינו אומר אם שתוף הפעולה יהיה מוצלח או לא - כל שזה אומר הוא שתהיה אפשרות כזו. השליטים של השנים יגידו את ההמשך. אז מה יש כן ? המולות בין הירח שלה לשמש שלו, כנראה. גם אם אין זוית מדוייקת - ירח בסרטן אצל אשה, נמצא בבית ה 7 של השמש של הגבר, ולהיפך. זו כימיה חזקה מאוד, שמגבירה מאוד את המולות בין מזלות השמש. לעומת זאת, האופק בטלה שלה, עלול להיות לרועץ לקשר, והצורך בסיפוק מיידי שונה לחלוטין מהאופי הגדיי.. הצורך לשנות יבוא ממנה, ולא דווקא ממנו. לגבי כל השאר - קליל וחביב כמו בספרי האסטרולוגיה המרובים שסביבנו. אם אתה כבר משקיע עבודה - ואני רואה שאתה אכן משקיע, וזה יפה בעיני - נסה להסתכל קצת יותר לעומק ולהבין את סוג הדיאלוג שבין הכוכבים שלו לשלה. אני מצידי אתקן את הטעויות (אם יהיו), ואשמח להוסיף ידע.. בקצור - תן לאופק טלה שלך להעיז יותר, ואל תלך רק על בטוח - אחרי הכל, בשביל מה קיבלת אופק כזה ? נכון שהשבתאי עוצר את שליט האופק, אבל הנה יש לי לגיטימציה משבתאי אחר (אני, בתור הסמכות המבוגרת..) לרוץ קדימה, ולהעז. גם אם תטעה - נו ביג דיל: אני אהיה מאחוריך. מה דעתך ?