גדי סבן מלך וניגמר הסיפור

shayper

New member
גדי סבן מלך וניגמר הסיפור

מישהו רואה את התכנית של גדי סבן?

shayper

New member
אחותי...

אני רואה שאני ואת יש לנו אותו ראש!!! דרך אגב גם אני מרוקאי...

דודו21

New member
לא יודע עד כמה../images/Emo127.gif

אתם מרוקאים? אני רק שנה וחצי בארץ ועליתי ממרוקו... אני יכול לומר לכם שיש הרבה מאוד חפלות במרוקאית. ובערבית, של התושבים המקומיים במרוקו והמוזיקה המזרחית היא הקרובה ביותר למוזיקה המרוקאית

נשמה..אני לא

נולדתי במרוקו, ממש לא! אני רק חצי מרוקאית, אמא שלי מרוקאית.. אבל אני גאה בזה, למרות שלא נולדתי שם, ואני אוהבת את מרוקו, ואת כל המרוקאים..ואת השפה, ואת ההתנהגות, וכל מה שקשור לזה. יש מבין? סאלאמת..

דודו21

New member
מבין.. גם מבין.. לפחות ה...

לפחות הכפרה שלך כאן בפורום שגור בכל זמן ובכול עת מרבית היהודים שהגיעו ארצה בשנתיים האחרונות דוברים עברית איך אומרים קלוקלת (המבוגרים לפחות) היות ולא תרמו מספיק ללמוד השפה הצעירים יותר ואני בניהם למדנו בבית-הספר עברית, אנגלית, צרפתית וערבית. מלבד מרוקאית כפי שידוע לך מרוקאית היא שפה מלוקטת וזה כל היופי בשפה לסיום!! כמה כיף לדעת שאוהבים כאן את היהודים המרוקאים ואת השפה המרוקאית אני לפחות גאה בכם.. אך לא לשכוח שאין כמו ארץ ישראל גם כאשר התותחים רועמים שבוע טוב וקסום לכולם

דודו21

New member
משה, אתה לא בסדר... וגם...

זה לא הוגן. שההודעה שלי נמחקה לא היה בא דבר וחצי דבר שלא במקום בסך הכל סיפרתי על מרוקו...

אני יודע אחי בוא אני אסביר לך

ההודעה שלך הייתה תגובה להודעה שהייתה צריכה להימחק ואני לא יכול למחוק הודעה בלי התגובות שלה. אני מתנצל אך אין ביכלתי לעשות כלום.

דודו21

New member
o.k. אם כךךךךךךך../images/Emo45.gif

אין מקום להשיבבבבב להודעות מהסוג הזהההההה קול קורא הלילה, אין עונה הלילה. ואת עצמי אך אני שונא. איך שאשתנה בשבילךךךךךךךךך.

למעלה