התנצלות קרירה שווה לקרח.
נראה שזה 'בנוהל' בדורנו. אולם על פניו לקרוא "מספיק" לא די בכך. זה לא משיג את המטרה. אולי אם כולנו, כל אחת ואחד מאיתנו, נדאג בכל דבר ועניין להעביר מסר אחר, אט אט זה יחלחל. הרי לא נהיה היחידים וזה יגיע ממקומות נוספים.מספסיק להדביק תווית על מי שחושב אחרת.
אכן מעט מן האור דוחה הרבה מהחושך.נראה שזה 'בנוהל' בדורנו. אולם על פניו לקרוא "מספיק" לא די בכך. זה לא משיג את המטרה. אולי אם כולנו, כל אחת ואחד מאיתנו, נדאג בכל דבר ועניין להעביר מסר אחר, אט אט זה יחלחל. הרי לא נהיה היחידים וזה יגיע ממקומות נוספים.
המפתח פשוט וכך גם האמונה:
מעט מן האור דוחה הרבה מהחושך (כדברי הרב חנן פורת וכמדומני אחרים לפניו).
מה שנדמה לי שאני מנסה לומר הוא, עזבי אותך מקריאות. אם כל אחת ואחד מאיתנו פשוט ננהג כך, זה יחלחל הלאה. מתישהואכן מעט מן האור דוחה הרבה מהחושך.
תמיד יש אחד שמתחיל. נתחיל לקרוא להפסקת הדבקת תוויות , ונמשיך לכבד את האחר למרות אי הסכמה עם דעתו, בתקווה שאחרים יצטרפו לקריאה.
בקישור אפשר לראות את המשפט המגעיל שאמר אותו "מורה" בישראל. יש לציין שפרט להתנצלותו הוא גם מחק את הציוץ.
בקישור אפשר לראות את המשפט המגעיל שאמר אותו "מורה" בישראל. יש לציין שפרט להתנצלותו הוא גם מחק את הציוץ.
האישה הזו בעלת נפש נדירה. אין לי ספק שהחילים שירו בבנה והרגו אותו אוכלים לעצמם את הלב, היא עשתה כמיטב יכולתה לאפשר להם להמשיך בחייהם. כעת היא מוחלת למי שביקש סליחה ומקווה שהטוב שבדבריה ישפיע.
עם מורים כמוהו, מי צריך אוייבים?
אני די מתחיל להתייאש. זה אמנם רק מקרה אחד, אבל ברי לכו"ע שהוא לא בדיוק היחיד (תקועים לי בראש בעיקר אותן התקפות על הורים לילדים חטופים ש'חוטפים על הראש' באולפני הערוצים הממסדיים, בטענה שלא מפסיק אכפת להם מילדיהם ו'מה חושבים ילדיכם אם הם צופים בכם כעת' וכל זאת רק בגלל שיש להם דעה אחרת לגבי הדרך המהירה והנכונה ביותר להביא לשחרור החטופים).עם מורים כמוהו, מי צריך אוייבים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.