גדל קצת האוסף של אמצעי תשלום בתחבורה אני חושב שאלה היו כל החברות שהיו להם אמצעי תשלום בתחבורה
P powo New member 29/6/18 #1 גדל קצת האוסף של אמצעי תשלום בתחבורה אני חושב שאלה היו כל החברות שהיו להם אמצעי תשלום בתחבורה
א אספן 3 New member 29/6/18 #2 יפה. אני מניח שבלא מעט בתים נשארו כמה אמצעי תשלום כאלה שאנשים שמרו למזכרת או שלא הספיקו לעשות בהם שימוש. גם לי יש כמה כאלה שהגיעו מהדור הקודם (כאלה שיש לך כבר).
יפה. אני מניח שבלא מעט בתים נשארו כמה אמצעי תשלום כאלה שאנשים שמרו למזכרת או שלא הספיקו לעשות בהם שימוש. גם לי יש כמה כאלה שהגיעו מהדור הקודם (כאלה שיש לך כבר).
כ כ חיים New member 30/6/18 #3 לדעתי היו עוד חברות בעיקר בין שנות ה20 וה40. כדאי לברר אצל א. קראוזה ידידנו הותיק.
א אסיק1 Member 30/6/18 #4 אין אפס, אחד האוספים המרתקים. מעניין איך כל ה"כספים" הללו היו נרשמים בספרי החשבונות והמאזנים. **ובערך באותו העניין, הנה מה שמצאתי אצלי בכרך א' של במערכות דן.
אין אפס, אחד האוספים המרתקים. מעניין איך כל ה"כספים" הללו היו נרשמים בספרי החשבונות והמאזנים. **ובערך באותו העניין, הנה מה שמצאתי אצלי בכרך א' של במערכות דן.
ז ז ק ו New member 6/7/18 #11 לא דפוק ולא בטיח. כתבת שגדל קצת האוסף של אמצעי התשלום. אז היו שחשבו שאתה רוצה לדלל קצת. אז אם יש הצע יש ביקוש.
לא דפוק ולא בטיח. כתבת שגדל קצת האוסף של אמצעי התשלום. אז היו שחשבו שאתה רוצה לדלל קצת. אז אם יש הצע יש ביקוש.