גדם של זחל שהמצאתי ממממזזזמממן

אהבתי את הפסל

של טומוקו פוסה מהספר UNIT ORIGAMI בצד שמאל למעלה של התמונה. אני רוצה לעשותו אותו אבל אין לי כוח

spflyer

New member
לא, אני לא אלכוהוליסט

למי שנבהל מכמות המשקאות.... העגורים לא ממש מסודרים כי חתול של חבר שלי חשב שאפשר לטפס עליהם.... והוא דיי הצליח!

גילה או

New member
מה לטוס?איך תקרא את המחמאות???

יפה מאוד!!!.תמיד סקרן אותי איפה אנשים שומרים את הדגמים שלהם ואיך הם מציגים את הדגמים שלהם נידמה לי ששאלתי את יובל לגבי זה .זה גם מעניין אם אנשים יצלמו את התצוגות שלהם.לגלעד אהרוני יש באתר שלו צילומים כאלה אהבתי גם את הצילומים ממונגוליה בדף הקודם כשתחזור (הפעם מקום יותר קרוב ממונגוליה?)תמשיך להעשיר אותנו.\ טיסה נעימה!.

ophler

New member
אההמממ, סליחה שאני מתפרץ

אבל איך עושים את הדגם השמאלי? הכתום שעשוי משמונה קוביות. מרבוע אחד? אלה שמונה קוביות מחוברות בחוט (מופיע באחד הספרים של קסהארה)? איך? תודה ophler

spflyer

New member
זה FLEXICUBE

ה- FLEXICUBE עשוי מסרט באורך של כ-3 מטר ורוחב של 1 ס"מ. ניתן להכינו מסרט קישוט. באחד העמודים הקודמים הועלה הנושא, ובכל מקרה יש את הדגם באתר המדהים של Thoki Yen שלצערי הלך לעולמו לפני זמן לא רב. אופס... כרגע ניסיתי להכנס לאתר אבל נראה שהלינק שבור או שהאתר נסגר. אחפש במקום אחר.

spflyer

New member
מצאתי

כנראה שהאתר עבר לאגודה הבריטית. הדגם, של Philip Noble נמצא באתר בכתובת הבאה. הרבה סבלנות !!! בהצלחה

spflyer

New member
אני מקווה

שלא הגזמתי ליום אחד. אחסוך ממכם את השאר, אני נוסע עכשיו ל-ט-ו-ס!!! (עוד אחד התענוגות בחיי מלבד אוריגמי). שבת שלום לכולם!

rosana

New member
יפה מאוד!

כל התצוגות יפות! אני עוד אהבתי צבעים של שולחן וכסאות אדום-ירוק. זה מזכיר לי סרט אמלי שאני מאוד אוהבת

למעלה