גדנע צנחנים

• פותח הנושא CZ17
  • פורסם בתאריך

CZ17

New member
גדנע צנחנים

שלום, אני לומדת בכיתה י', עושה השנה יחידה 1 בערבית אני לא מתכוונת לקחת מוגבר בשנה הבאה, למרות אהבתי למקצוע ולשפה. רציתי לשאול על גדנע צנחנים, אם יש כאן כאלה שמכירים והיו/ כאלה יכולים לספר לי על זה. אני שואלת כי מבית הספר שלי יוצאים ביום ראשון-רביעי, וספרו לנו שזה ממש נחמד. מצד שני יש לי מבחן באוניברסיטה הפתוחה ביום שני.. והמועד הבא הוא רק עוד חודש למרות שאני מרגישה מוכנה להבחן. לכן אני מתלבטת מה לעשות.. בהתחשב בכך שיש מס' מקומות מוגבל לסמנריון ומשום שיש לי ציונים גבוהים בערבית אם אחליט בכך אוכל לצאת, אבל עלי להודיע בהקדם האפשרי...
לעוזרים.

ringo rulz

New member
את מתכוונת למזרחנים אני מקווה

בכל מקרה גדנ"ע מזרחנים זו חויה שלא כדאי לפספס

CZ17

New member
כן..

טעות.. את/ה יכול/ה לפרט?.. מה עושים שם בעצם? לא הבנתי.. תודה

ringo rulz

New member
מה עושים שם?

בעיקר לומדים על המודיעין, לומדים ערבית, קצת צעידות, אוכל, כן המפקד בתאבון המפקד ולילה טוב המפקד.

אני לא כל כך בטוחה כי לי למשל היתה שנה חופש

הגיוס ואני זוכרת שהובהר לי במפורש שאסור לי ללכת למוסד להשכלה גבוהה ללמוד...אלא אם כן האוניברסיטה הפתוחה לא נחשבת למוסד להשכלה גבוהה כי זה רק קורסים בודדים בדרך כלל וזה פרטי...

Lochnar

New member
מותר ללמוד ואפילו מבורך.

לאנשים שמשרתים בבסיסים סגורים זה קשה עד בלתי אפשרי, אבל יש לא מעט אנשים שמשרתים בבסיס פתוח ולוקחים קורסים באו"פ.

אבל אמור להיות לי זמן לזה...הרי בשנה השניה

יש לי רביעי עד שבת חופש {אגב, זה אחותי אמרה לי שזה לא חייב להיות בימים האלה...זה קבוע או שזה משתנה?}. למרות שאחרי ברור מעמיק בפורום של האוניברסיטה הפתוחה הבנתי שהאוניברסיטאות לא ששות לתת פטור על קורסים שנעשים שם ואת התואר "הסופי" שלי אני לא רוצה משם...אבל עדיין קורץ לי אחרי שהצבא הרס לי באופן טוטלי את השנה יתרון שהיתה לי שיהיה לי פור מבחינת התואר הראשון.

היום חזרתי משם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif את חייבת לצאת../images/Emo70.gif

פשוט הכי שווה בעולם
את כ"כ תהני! המפקדים והמ"פ מדהימים... החדרים לא הכי טובים.. האוכל נוראי
|
- תקחי מנות חמות.. וזהו...

היה נורא ואיום...

סתם היה מדהיםםםםםםם חח ביומיים הראשונים היה סתם מבאס כזה- לא הבנתי מה כל ההתלהבות... אבל אהבתי ת'צעידות
ביום וחצי האחרונים (עם הערב המזרחי(?) שהיה בסוף היום השני.. והשבירת דיסטנס- שהיה (הייתה?) בסוף היום השלישי.. ) היה כ"כ כיף...!! האוכל היה נוראי.. ירדתי קילו+ בגלל שלא אכלתי.. אז גם יצא מזה משהו טוב

CZ17

New member
תודה לכולכם על התגובות..

אני חוששת שכבר פספסתי את האפשרות שלי להצטרף לרישום, ואין יותר מקומות. אני מודעת להפסד.. אאלץ להסתפק בשמיעת החוויות של האחרים. חבל שגם בבית הספר לא הודיעו לנו חודש-שלושה שבועות לפני. בכל מקרה, אם בעתיד תהיה לי הזדמנות נוספת כזו (מי יודע...) אני לא אוותר עליה.. ושוב תודה על ההענות

למעלה