גדנ``ע צלילה-חובלים

ysofer

New member
גדנ``ע צלילה-חובלים

היום עשיתי בדיקות רפואיות לגדנ``ע צלילה.. לצערי הנפח ריאות שלי קטן מאוד (75%), כשצריך לפחות 80%.. (סגריות מזוינות..) בכל אופן, רוב הסיכויים שאני לא אכנס לגדנ``ע צלילה, אז אמרו לי שאוכל לבקש לעשות במקום גדנ``ע חובלים.. יש פה מישהו שהולך לגדנ``ע חובלים? זה כיף כמו הצלילה או שזה משעמם כמו שזה נשמע? יש לכם פרטים על הגדנ``ע חובלים?

zrobavel

New member
זה לא שווה

כי אין בזה גיבוש זה לא ממין אותך לחובלים זה סתם יענו ``כיף`` אם אתה עושה את הגדנ``ע אתה תקבל בכיתה יב זימון לגיבוש אבל זה לא שווה את זה

ysofer

New member
אתה בטוח??

זה ממש חשוב לי לדעת... יש למישהו כאן פרטים יותר משמחים??

הכל תלוי במה אתה מגדיר ``שווה``.

העניין הוא, שבניגוד לגדנ``ע צלילה, גדנ``ע חובלים לא יבטיח את מקומך בקורס חובלים, כי הוא לא כולל גיבוש. מה שהוא כן יתן לך, זה זימונים בטוחים למיונים לקורס, ללא יום סיירות וללא שום דבר, ככה שזה גם נותן ``משהו``. בעניין הכיף וההנאה, טוב, זה כבר עניין של טעם. משעמם, לפי מה שהבנתי מחברים שלי מהגיבוש, זה בטח לא. יצא לך לשוט (ולהשיט), ללמוד דבר אחד או שניים על ניווטים בים, על השטה ופיקוד על סירות, ואפילו יזדמן לך להיות על סטי``ל. כמובן, שם אתה שונא ים, סירות, או כל דבר בהקשר הזה, אתה תשתעמם. מצד שני, אם הדברים האלו משעממים אותך, לא נראה לי שכדאי לחשוב על קורס חובלים...

ysofer

New member
אני חצוי בדיעה שלי...

מצד אחד אני רוצה שירות יותר ``קרבי``.. אבל מצד שני אני יודע שזה תורם המון, ולהינות אני אהנה בטוח! וגם הבנתי שהגדנ``ע הזה יותר קצר מהצלילה.. בקיצור, זה עדיף על כלום.. אז בכל זאת, כדאי לי ללכת?

אני ממליץ, אבל הדעה שלי קצת משוחדת

וחוץ מזה, זה שזה בים לא אומר שזה לא קרבי!

ysofer

New member
אני יודע שזה קרבי..

סימנתי את זה במרכאות.. אני רוצה יותר להתלכלך ולרוץ.. אתה מבין? וכל זה חסר שם.. :(

jedi knight

New member
גם בחובלים רצים ומתלכלכים

אמנם התפקיד לא דורש את נכון שזה שונה מחי``ר וקומנדו אך יש בקורס עצמו מסעות (ולא מעט) שמטרתם לאמן אותך להתמודד עם מצבים קשים המסעות יכולים להגיע למרחקים של עשרות ק``מ ברגלי ,על קורס החובלים עצמו אני מתכוון הגדנע אני לא יודע מה עושים שם

רפאל 17

New member
אני אומר שמאוד כדאי לך ללכת...

לפי דעתי בלי קשר לקורס חובלים, גדנ``ע חובלים נשמע פצצה ביותר, קודם כל עושים מלא דברים מגניבים בים, לומדים להשיט סירה חביבה, ומכירים אחלה אנשים...לפי דעתי זה שבוע של כיף נטו, וחוץ מזה, מה כבר יש לך לעשות בכל החופש הארוך הזה??70 יום!!:)) תלך אחי אתה לא תתחרט. רפאל

ysofer

New member
רפאל..

כבר העפת אותי מהגדנ``ע צלילה?? אז הנפח ריאות שלי בריצפה! אז מה? עדיין יש לי סיכוי.. דרך אגב, אם אני אתקבל לצלילה בסופו של דבר, אני אלך למחזור אוגוסט.. למתי אתה הולך? קיבלת תשובה כבר? אם כן, איך היא הגיעה אליך?

רפאל 17

New member
יסופר

אחי לא התכוונתי לזה, ואם זה נשמע ככה אז אני מצטער... הנפח ריאות שלי היה 85%....וגם אני מפחד מזה...היה לי אחד בקבוצה עם 99. היום עברו שבועיים מאז שהייתי בחיפה ולא קיבלתי תשובה, אם מחר אני לא אקבל אני אתחיל לדאוג:)) אני הולך ל15 ביוני...כדאי לך גם, כי במקרה שאתה נופל בגיבוש על רפואי אתה יכול ללכת לגיבוש השני... רפאל

רפאל 17

New member
ואגב...

אם הנתונים שלי לא יספיקו לצלילה, אני אלך לחובלים... רפאל

ysofer

New member
טעות מרה בידך...

יש רק גיבוש אחד, בסוף המחזור השני, שבגיבוש הזה יהיו שני המחזורים, הראשון והשני ביחד.. ככה שאם אתה עושה מחזור ראשון אתה צריך לחכות בסופו שבוע לגיבוש.. הבנת? נ.ב. יש לך איי סי קיו? יהיה יותר קל ככה

ysofer

New member
לרפאל,

79270538 זה ה# איי סי קיו שלי צור איתי קשר בהקדם

רפאל 17

New member
אתה בטוח????

אחי, לפי שנים קודמות זה שני גיבושים, לכן אני שואל אם אתה בטוח... רפאל איסיקיו: 45980860

למעלה