גדנ``ע - שאלה חשובה מאוד!

Moran84

New member
גדנ``ע - שאלה חשובה מאוד!

כמו שכבר אמרתי אולי 100 פעם אני עולה לכיתה י``ב... ויש לי שאלה שקשורה לגדנ``ע אני מאוד רוצה לעבור את הגדנ``ע כי לפי מה שהבנתי זה בערך טירונות.. אבל לפי דיברי החייל שמסביר על הצא בבית ספר שלי (אני חושבת שקוראים לזה מד``ן) לא יהיה אצלנו גדנ``ע בגלל שהשכבה מעלינו לא באה לגדנע שהיתה להם.. האם אתה חושבים שיש אפשרות שנוכל לבקש שיהיה לנו גדנ``ע? שנוכל לדעת יותר על הטירונות ושלא ניבהל בדקה הראשונה.. כמו שאני בטוחה שניבהל, או לפחות אני אבהל. יש בכלל זמן לעבור גדנ``ע בכיתה יב שכל הבגרויות מתחילות מפסח בערך? האם אתם חושבים שכדאי לעבור את הגדנ``ע? בבקשה תגיבו על השאלה, זה חשוב

snorch

New member
זה לא עוזר

הגדנע לא ממש עוזרת במשהו. אני הייתי בגדנע ולא עשינו משהו מיוחד. יצאנו לסיור בלילה, עברנו כמה הרצאות,קמנו מוקדם וזהו

chizhik

New member
בטח כדאי!

ולו רק כי זו חוויה מאוד מהנה-כמו מחנה קייץ כזה(למרות שזה בחורף ורוב הזמן תחת גשם שוטף) אבל את נימצאת שם עם כל החברים מהבית ספר (כמו טיול שנתי) ואתם מבצעים כל מיני פעילויות כפיות ומקטרים על המדים המכוערים (סמרטוטים שאין כמוהם) וסך הכל נהנים דרך אגב - גם בטירונות אפשר להנות

snorch

New member
זה באמת היה כיף

אבל אני התכוונתי שזה לא עוזר להכנה לגיוס

sky_girl

New member
לגבי הגדנ``ע

אני סיימתי השנה את כיתה יב`, השכבה שמעלינו גם לא עברה את הגדנ``ע, אולם נציגי השכבה היו מעוניינים בכך שתהיה גדנ``ע, הם פנו למנהל מספר פעמים ובקשותיהם נענו. תראי, בכיתה יב` זה באמת קצת לחוץ כי אין יותר מדי זמן ללמוד ויש הרבה חומר להספיק, ולכן עשו את הגדנ``ע אצלינו שבועיים אחרי פתיחת שנת הלימודים. אני אישית לא הלכתי לגדנ``ע (העדפתי ללמוד לפסיכומטרי), אולם החבורת שלי מהכיתה שכן הלכו חזרו עם המון שריטות וסימנים כחולים בכל מיני מקומות בגוף והרבה סיפרו לי שהן בכו שם ורצו לחזור הבייתה ולא נתנו להן. בנוסף, חברות אחרות שלי, אשר כבר הספיקו לעבור את הגדנ``ע וגם את הטירונות הוסיפו שהטירונות שלהן הייתה הרבה יותר קלה מהגדנ``ע. אז תחשבי טוב טוב האם את רוצה באמת לעבור את זה והאם יש לך את הרצון והמוטיבציה לגייס תלמידים שישכנעו את הנהלת בית הספר שלכם לאפשר לכם לעבור את הגדנ``ע.

למעלה