גדרתיים בבקשה תעזרו!!

assafein

New member
גדרתיים בבקשה תעזרו!!../images/Emo13.gif

כידוע לכולם מחר הטקס של 70 שנה לסניף גדרה, ולדעתי אני לא היחיד שנתקל בבעיות של איך להגיע ולחזור.. בעיקרון אחרי שההורים לא יכלו לסוע(האוטו אצל אחותי בנתניה
), החלטתי לבדוק על אוטובוסים... אני אצטרך עזרה בקשר לאיפה לרדת וכו'... ואיך מגיעים מהתחנה לטקס עצמו... ממה שהבנתי הקו היחיד שמגיע הוא 301 של אגד, והוא עושה את הדרך מהתחנה המרכזית בת"א לאשקלון דרך חולון-ראשון-נס ציונה-רחובות-צומת ביל"ו ואז הוא מגיע כמדומני לגדרה ובחזרה...(אני לא בטוח בזה.. תקנו אותי בבקשה אם יש טעויות כדי שלא יווצר בילבול לאנשים שרוצים להגיע..).. אני אשמח לתיקונים ועיצות לדרכים אחרות להגיע... מקווה שיהיה לכם כוח לענות אחרי הטיול
נ.ב.... נועה.. פתחתי בכוונה שירשור חדש, אני אשמח אם תשרשרי את זה רק אחרי יום שלישי
..

Galla2

New member
צודק

301 מגיע לגדרה אבל יש כמה קווים גם של קונקס ומטרופלין שעוברים בגדרה..מאיפה אתה מתכוון לעלות לאוטובוס, מאיזה אזור? ואנשים תבואוו זה כל כך מושקעע, חזרנו מטיול סוכות והיינו בשוק איזה יפה אירגנו לנו את הכלל..הולך להיות אחד המדהימיםם(:) חג שמח

sappirz

New member
../images/Emo15.gif מאיפה אתה יוצא?

אתה יכול גם לבדוק באתר של אגד/מטורפולין/קונקס. אבל מאיפה סניף אתה? נשמח לעזור ונשמח שתבוא! :) באמת השקיעו בטקס הזה הההמוןן. עשו במה ענקית, וגידרו ומלא מלא דברים חדשים, שאנחנו אישית הופתענו!!

noamsheron

New member
יש מדרגות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

noamsheron

New member
תקשייב...../images/Emo13.gif

אני אישית, ממש לא אוהבת את קו 301... עזוב שהוא עובר מיליוןןןןןןןןןןן תחנות בערך, הוא תמיד מאחר ובכלליות זה קו מעצבן
חח קיצר, ההמלצה שלי היא שתעלה על מונית שירות.. אני חושבת שזה הכי טוב.. ובטוח יש איזו מונית שירות שמגיעה לצומת ביל"ו או צומת כנות, ומצומת ביל"ו פשוט תיקח עוד מונית שירות לגדרה [זה יעלה איזה 5 שקלים נראה לי] ואם אתה בא מצומת כנות אז אפשר ללכת ברגל, זה שתי דקות
אם אתה בכל זאת רוצה אוטובוס, אני ממליצה לך לבדוק את קונקס או מטרופולין, הם הכי אמינים
ואני ממש ממש מקווה שתבוא
ותביא איתך עוד אנשים מהסניףףף

למעלה