גד זאבי בבעיות רציניות- חוף הדקל

pilovich shahaf

New member
גד זאבי בבעיות רציניות- חוף הדקל../images/Emo35.gif

10/06/2002 19:37 מבזקים פרקליטות המדינה החליטה להגיש כתב אישום נגד גד זאבי המחלקה הכלכלית בפרקליטות המדינה החליטה להגיש כתב אישום נגד גד זאבי ונאשמים נוספים בפרשת רכישת מניית בזק. זאבי נאשם בכך שרכש 20% ממניות בזק ולא יידע את הרשויות כי את העיסקה מימן איש העסקים מיכאל צ´רנוי. כתב האישום כולל האשמות בגין עבירות של קבלת דבר במרמה בנסיבות מחמירות, סיוע לעבירות אלו ועבירות על החוק לאיסור הלבנת הון. כתבי האישום יהיו בכפוף לשימוע והודעה עליהם נמסרה לנאשמים ולסנגוריהם. (אפרת וייס) להזכירכם דיונים בנושא חוף הדקל בכלל ו- גד זאבי בפרט...:- תאריך ההודעה: 25/01/02 שעת ההודעה: 15:40 מאת: pilovich shahaf נושא: לא תדעי....נכון אמרת לגבי העובדה.. שלא ניתן להפריט את "מרכז האומנויות" מאחר והמקום בנוי על שטח נמל אילת/רשות הנמלים....ורשות הנמלים/נמל אילת מתנגד/ים להפרטה של המרכז על ידי העיריה.... מאחר ואת/ה בקיאה/בקיא בפרטים, שמא תענה על שאלתי ששאלתי לעיל בכלל והיום שוב בפרט...מה המשותף בין "מרכז האומנויות" לבין "חוף הדקל"... המשך יבוא.." הודעה אחת מיני רבות בדיונים בנושא חוף הדק, מרכז האומנויות בפרט ונמל אילת בכלל ומה לרפי הוכמן יש להגיד בנידון...

poza

New member
ואיפה אולג צרנמוריץ בסיפור

נדמה לי שקראתי שגם הוא קשור למיכאל צ´רנוי. אז מה לגביו?

pilovich shahaf

New member
לא יודע, אני מבין באיכה"ס לא...../images/Emo6.gif

באיגרוף, את זה תשאלי את כבוד ראש העיר גבי קדוש...

פ ו פ א י

New member
שאלה קלה../images/Emo150.gif

אם הבנתי את השאלה נכון אז הפעם, לשם שינוי , היא היתה קלה מאוד!! (מה הקשר בין מרכז אומנויות לחוף הדקל??). חליק, ברור ביותר!! אך אותי מעניין מה הקשר של רפי ריהוט ל"פיל הלבן"???

poza

New member
תשאל את התורם מארה"ב שראה

את כספו, וזה היה הרבה מאוד, מתעופף ברוח. האמת היא ששמעתי שהתורם הזה כבר מזמן לא איתנו, הוא זכה במקום טוב במדורגים עם נוף (הבין מי שהבין). אז ככה. רפי הוכמן תיווך, בהיותו ראש העיר ואחרי היותו מוכר רהיטים, בין התורם הזה, והזרים כסף לבניית מרכז האומנויות, שלימים נקרא הפיל הלבן. אגב, גם התחנה המרכזית החדשה בתל אביב נקראה במשך שנים הפיל הלבן, ותראו אותה היום. רפי הוכמן זכה במכרז להפעלת חוף הדקל, יחד עם זאבי, נופי וצוובנר, שאל את פילוביץ´, ויכול מאוד להיות שבעתיד הוא ירצה לעשות משהו עם מרכז האומנויות. יש לו מניות שם, תהיו בטוחים. מה שבטוח שבעיריית אילת ישמחו מאוד אם זה יקרה. אגב, שמעתי איפה שהוא שמרכז האומנויות היה אמור להפוך בכלל לאולפן סרטים בסגנון יוניבר סטודיו סטיל אמריקה. מה קרה עם זה? מישהו יודע?

pilovich shahaf

New member
התורם הזה לא תרם שקל, מה הוא פראייר

כל הכסף שבוזבז הוא כסף ציבורי נטו, שלי ,שלך, של כולנו...

poza

New member
אתה צודק. במחשבה שנייה הכסף

הזנ יכול היה לממן חלק ממשכורות העירייה (סתם) או פתיחת הטיילת, הכנת כיכר נוספת (בשחמון למשל- שם כל יום יש תאונות).

למעלה