גואטמלה - אנטיגואה

Sheli Sade

New member
גואטמלה - אנטיגואה

אנחנו נוחתים בגואטמלה סיטי בשעה 19:00 בערב. האם אפשר באותו היום כבר להגיע לאנטיגואה או שזה מאוחר מידי? הבנתי שהנסיעה, שאורכה שעה, היא בשאטל לשם. תודה מראש, טל

Sheli Sade

New member
איזה ספות מדברים בגואטמלה ומקסיקו?

האם הם מדברים ספרדית או פורטוגזית?

natyh

New member
בכל אמריקה הלטינית

להוציא ג'מיקה וברזיל ולמיטב הבנתי הגויאנות , דוברים ספרדית בג'מיקה אנגלית, ברזיל פורטוגזית , מחיקו ספרדית + מאיה ניב אנדיאני מקומי .

ירון63

New member
בגינאה הצרפתית שהיא מעין טריטוריה של צרפת

מדברים צרפתית, ובסורינם אפשר גם הולנדית

natyh

New member
נחיתה ב1900

לא אומרת שתעזבי את השדה ב 1900 לדוגמא נחתתי ב 1300 בקנקון הגעתי לטולום שלוש שעות נסיעה משם דרך פליה דל כרמן בשעה 00:00 כלומר כדאי שתכינו תוכניות חירום לשני המקרים , אגב אם התיכנון הוא לאוקטובר , אין צורך בכזו רמת פירוט אחרי הנחיתה תמצאו אוטובוסים לשני הכיוונים אנטיגווה או גוטמלה סיטי מתי בדיוק תנחתי ומתי תצאו מהשדה , הם נכון לעכשיו בבחינת נעלמים. מלונות לא תהיה לכם בעיה למצוא בכל מקרה בשתי הערים .

Sheli Sade

New member
הממ...

קודם כל תודה
(כרגיל
) כמו שיצא לך לראות לגבי אני פאנטית של ארגון
מלחיץ אותי (לא משנה כמה יגידו לי שאין בעיה) למצוא מלון לישון בו בלילה שנגיע. אני מעדיפה לדעת שזה מסודר מראש. יש לך המלצות ללילה הראשון באינטיגואה? (אולי יש להם הסעות משדה התעופה...) תודה!

natyh

New member
עשי יפוש בגוגל

hotels antigua אני משוכנע שתמצאי מה שטוב לך. אני אישית מחפש תמיד מלונות לתרמילאים בודאי לא יתאימו לירח דבש ...

Sheli Sade

New member
מי אמר ירח דבש?? ../images/Emo13.gif

טיול.. אבל מה זה נקרא מלונות לתרמילאים? אני שקלתי יותר בכיוון של חדר נקי (לא רק "בסדר") + מקלחת + מזגן (צריך בכלל?? או שקר שם באוקטובר?)

natyh

New member
מזג אויר באנטיגוה

אנטיגוה היא אחת הערים היפות המרגשות והמדהימות ביותר שהייתי בהן החויה הכי מדהימה שיכולים לחוות במקום הזה היא העוצמה הדתית של התהלוכות procession שעוברות מעל שטיח הפרחים בסמנה סנטה סביבות מרץ. כל האיקונים והפסלים במשקלים של מאות טונות מוצאים בידי אדם מאות אנשים שנלחמים על הזכות לשאת את מאות הטונות הללו , בדבקות דתית בלתי נתפסת. ועוברים בתהלוכה מעל שטיח הפרחים המדהים שהוכן יום לפני . מזג האויר בעיר הוא קריר לא קר יבש ומאד נוח , הנה קצת חומר קריאה על גוטמלה בכלל .

shima

New member
ממליצה לך להזמין מקום מראש

ללילה הראשון. קחי שאטל מהשדה ( צריך לעלות חמש עד שמונה דולר) ותרשמי על פתק את הכתובת של המקום באנטיגוואה. תהנו הרבה, אנטיגוואה מדהימה!

mussya

New member
אפשרי

(עניתי גם בטיולי תרמילאים) גואטמלה סיטי היא לא עיר לבבית במיוחד, ועדיף לא להסתובב בה לבד בחושך. יש שאטלים בכל השעות משדה התעופה לאנטיגואה, לוקח אפילו פחות משעה. אם אתם מחליטים כן להגיע לגואטמלה סיטי לא הייתי ממליצה על אוטובוס לעיר מאוחר בערב, כשרק הגעתם (תלוי גם ברמת הספרדית שלכם והאם טיילתם בעבר) - קחו מונית, זה לא יהיה יקר, שדה התעופה קרוב לעיר. דרך אגב, בניגוד למקומות אחרים בעולם, הלונלי פלאנט למרכז אמריקה הוא טוב לטעמי, ומדויק לגבי אפשרויות, עלויות וזמני תחבורה, וגם לגבי מלונות - אז כדאי להתשמש בו.

למעלה