ג'ואל BOMBASTOS קליפ תמונות שהעליתי

ג'ואל BOMBASTOS קליפ תמונות שהעליתי ../images/Emo47.gif../images/Emo19.gif

באתר FLIX הורססס פשוט דיווה!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
שלום לכל חברי הפורום המשך שבוע מקסים לכולם../images/Emo13.gif

אני מברך את כל חברי הפורום החדשים ובמיוחד הוותיקים המשך צי'טוט מקסים לכולם
אין לכם מושג כמה דודי & ג'ואל שמחים לדעת שיש אתר רשמי ומפלט למידע אמין ורלוונטי!! זו ההזדמנות שלי לברך את הוותיקים בעשייה ענקית והתמדה שאין להם מתחרים :לירן,תומר,נופר,מירי אוזנה,אור אהרון,בייבי דיווה,ציון וכמובן האחד ודיי יחיד שותפי לניהול הפורום יעקב !!! סורי עם שכחתי ואני בטוח ששכחתי אלה השמות שהכי חרוטים לי ואני בטוח שלאט לאט אני יכיר כבר את כולכם!!.. הפעילות שלכם פשוט פנטסטית ד"ש וחיבוק ענקי מדודי וג'ואל ומסרו כמו תמיד ולעולם!! "קחו את האהבה כמה שאתם רק צריכים!!"
=============================== (בקרוב מאוד
מפגש מעריצים בנט הפרום הרשמי ברשת תפוז עם הרכב הקלאב המוביל בישראל DUDI SHARON FEAT JOUEL התאריך והשעה ייפורסמו בהקדם!!!
=============================== אחד על אחד !!! תכינו את עצמכם ליום הגדול הזה שאלות שאלות שאלות ברכות ברכות ברכות !! לבנתיים אני מברך כל מידע ושיתוף שקשור לצמד האלוהי הזה(תומר Sטייל ) תודה על העלאה!! קחו שיתוף ממצעד הגאווה שערכתי בתמונות על ההימנון BOMBASTOSSS ================================================== המשך שבוע בומבסטי!!

TAL BAR ZOHAR

New member
יום חמישי הקרוב!! בומבסטוס בחיפה ל"ג בעומר!!

GAY PARTY DUDI SHARON LIVE BOMBASTOS SOLS SET
JOUEL LIVE MIX SHOW 2008
יום חמישי הקרוב הפקה חגיגית להשקת הסינגל CHECK IN TAMPA בסצינת הגיי הכי חזקה בצפון!! 18+ ת.ז חובה!!

ציונע

New member
טל כפרעליך!!../images/Emo13.gifמפגש מעריצים...

שאלתי את יעקב לפני כמה זמן מה עם זה חח
יופי זה קרוב וזה הולך להיות מדהים!!!

טלוששששששש

תודה רבה על הפירגון ובאמת שאין עליהם בכל העולםםםםםםםםםם אין לי כלכך זמן כמו שאתם שמים לב לקומונה ועכשיו לפורום אבל דודיתה וג'ואלי אצלי בלב תמידדדדדדדדדדדדד אוהבת אתכם הכי בעולםםםםםםםםם !!!!!!!

אני פשוט מאוהבת!!

איןןןןןןןןן אי אפשר להסביר את זה במילים כמה אני אוהבת את דודי שרוןןןןן... מה זה הדבר הזההה?!?!?!?!?! הבן אדם מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גרוזיה

New member
טליל זה הורססססס חג שמח ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מי שהולך לל"ג בעומר בחיפה תהנו אוחצותתתת איזה כיף תהנוווווווווו :::]]]]]]]]]]]] \לא יוצא לי להגיע היום
סןפ"ש מעלFFFF לכולםםםםםםםםם

למעלה