גובה הבלנידיים

dor1111

New member
גובה הבלנידיים

אני והחברים שלי משחקים בקאש גיים עם צ'יפים בסך 200,כמה הבלינד הגדול צריך להיות בערך? האם 4 לבלינד הגדול זה מעט מדי? לאחרונה אנחנו התחלנו לשחק גם טורנירים,מה גובה הבלינדיים הממוצעים?(אנחנו משחקים גם עם צ'פיים בסך 200),כל כמה זמן צריך להעלות את הבלינדיים(אנחנו משחקים 5-6 חבר'ה) תודה מראש

modz0r

New member
זה תלוי

בקשר למשחקי הקאש, אנחנו משחקים בלינדים של 2\4 גם עם 200 צ'יפים, וזה נראה לי בסדר גמור. בקשר לטורנירים זה תלוי בהרבה דברים. אם אתם מתחילים עם 200 צ'יפים, תתחילו עם בלינדים של 1\2, ותעלו לאט לאט בבלינדים (למשל 2\4, 4\6, 7\14, 10\20, 15\30).. כל כמה זמן זה תלוי בכמה מהר אתם רוצים שהטורניר יגמר, בעצם.

זונע

New member
50BB?

i reccommend at least 100bb which means 400 chips if you're playing 2/4 much more fun

modz0r

New member
אני בעד 100BB

אלו שאני משחק איתם לא.. ואני במיעוט, אז משחקים ככה. זה לא כזה נורא האמת..

modz0r

New member
קניה ראשונה קבענו סכום מסויים

ומאותו רגע מותר להשוות את הסכום שלך לסכום של מקום שני בצ'יפים. מה שאומר שאם יש מישהו עם 500 צ'יפים, אחד עם 400, כל השאר עם 200.. אז מותר לך לקנות ל-400. המטרה היא שאף אחד לא יהיה עם סטאק שגדול בהרבה משאר השחקנים על ידי קניה, כי בסופו של דבר אנחנו כן משחקים לכיף, ופחות בשביל הרווחים, ככה שמי ש"עבד קשה" להשיג סטאק רציני, לא פתאום יהפוך להיות short stack רק בגלל שהאחרים קנו.

למעלה