גוב ריקבון ועפר- נא התיחסותכם

גוב ריקבון ועפר- נא התיחסותכם

האשכול הזה ייוחד לכתבה שהתפרסמה היום בעמ´ 11 למעלה של מדור החדשות בידיעות אחרונות. אני מבקש את התיחסותכם. הכתבה מספרת על שמוליק פייבר, פעיל ליכוד ותיק, שמכהן כרכז הליכוד בדרום. הוא אף היה מועמד לתפקיד מנהל לשכת רה"מ באזור הדרום, אך נפסל בשל העובדה שיש לו בעברו 9 הרשעות (שימו לב: לא כתבי אישום שלא הוכחו, אלא הרשעות!!!), שארבע מהן בגין עבירות מין בקטינות (!!!). ההרשעות הללו, לא מנעו מאנשי שרון במפלגה למנותו לתפקיד. בנוסף להרשעות מתנהל נגד פייבר כיום משפט בביהמ"ש השלום בב"ש בגין ביצוע מעשים מגונים בשתי קטינות בנות 13 (!!!). חבר ליכוד מב"ש אמר לכתב: "כולם יודעים על ההרשעות, אבל לא עושים כלום בגלל הקשרים של פייבר עם אנשי שרון". ואילו דובר הליכוד שמוליק דהן אמר בתגובה לשאלה איך אדם בעל עבר פלילי נושא בתפקיד רשמי בתנועה: "פייבר עושה את תפקידו לשביעות רצון הממונים עליו". והשאלות שלי הן: 1. מה לדעתכם משמעותה של הסוגיה הנ"ל לגבי מצב התנועה שלנו (רמז: גוב ריקבון ועפר). 2. האם דבר מעין זה יכל להתרחש בתקופתו של מנחם בגין כמנהיג התנועה? 3. כמה מנדטים יהיו לליכוד בעוד 15 שנים אם ימשיך ללכת בדרכים כאלה? 4. מה דעתכם על תגובתו ה"אמיצה" של דובר התנועה ומה היא מראה לגבי כישוריו? 5. כיצד הייתם נוהגים במקום אריק שרון בנושא? 6. כיצד הייתם נוהגים אילו הקטינות שפילבר ביצע כלפיהן את עבירות המין היו האחיות הקטנות שלכן, שפגשו בו כשהלכו להתנדב למען הליכוד במערכת הבחירות? מחכה לתגובתכם.

שאלה מצוינת שנשאלתי- והתשובה

אחד מחברי הפורום שאל אותי במסר פרטי: "איך זה שאתה מבקר כל כך הרבה את הליכוד ולמרות זאת אתה שייך לתנועה"? אכן, שאלה טובה ומתבקשת. להלן התשובה שכתבתי לו:הנה ההסבר: "אני ליכודניק שרוף משחר ילדותי. אבל יחד עם זאת, לא צבוע. בגלל שאני כ"כ אוהב את המפלגה אני כואב מאוד את מה שנעשה בה היום. אתה מוזמן לקרוא את ההודעה שלי לגבי עבירות המין של רכז הליכוד בדרום. התנועה הולכת ומתרחקת מהדרך של בגין. מכל מה שהיווה "ליכודניקיות". זה אוכל אותי. בין הברירות: לנטוש או להילחם מבפנים, ומכיוון שאני סבור שהליכוד היה ונשאר האלטרנטיבה היחידה (לפחות הליכוד האמיתי ולא זה שאני רואה היום), אני בוחר להילחם מבפנים, וחזק. הפורום הוא אחד מכלי הנשק שלי. לסיכום: אני מרשה לעצמי לחרוג מהכלל ש"אין הנחתום מעיד על עיסתו", ולציין שלדעתי אני ליכודניק לא פחות טוב (ואולי קצת יותר טוב) מכל אלה שנושאים את שם הליכוד לשווא ומשתמשים בו כדי להגיע למשרות ותפקידים שהיו יכולים רק לחלום עליהם מחוץ לפוליטיקה. איתם- הליכוד ימחק תוך כמה עשורים מהמפה. אם תאומץ הגישה שלי- אני סבור שהליכוד יוכל לחזור לימיו הגדולים באמת".

eliyahu14

New member
לפי דעתי

הפרטים שהעברת לנו מעוררים סלידה . אין ספק שהליכוד כתנועה היום שונה לחלוטין מתנועת החרות ומבית"ר בעבר . אם נדון באידיאולוגיה של זאב ז´בוטינסקי שמשמעותה " הוד והדר " יחד עם גאווה נראה שלא יעלה על הדעת מעשים כאלו , האיש , במידה והואשם על ידי בית המשפט , חייב לפרוש מהתנועה .

למעלה