גוגי,

גוגי,

כשמך כן אתה?....משחק כמו גוגאים?...מוקפץ וקופץ מפינה לפינה? קשה מבחוץ....ומר מבפנים??? הסקרנית...

GUGI**גוגי

New member
אלת..הסקרנית...

אלת שאלה :כשמך כן אתה?....משחק כמו גוגואים?... גוגי תשובה:הביטי בצמוד לשמי..GUGI ולא...GOGI יו לא או... שאלה אלת : מוקפץ וקופץ מפינה לפינה? תשובה גוגי : לא... רק מקפיץ... שאלה אלת : קשה מבחוץ....ומר מבפנים??? תשובה גוגי :לא!!! רייחני מבחוץ..רך מבפנים !!! <המשיב לסקרנית..> שיהיה לך ערב מוצלח חג שמח ואחלה יום מחר !!! B-p (גוגי המתייחס בכובד ראש לשאילתות של אלת האהבה...) צ`או

חחח הצחקת אותי!!!

חחחחח אהבתי. ולגביי שמי...נו,עדיין לומדת על עצמי-אמא בחרה לי את השם,גרמה לקשיים חברתיים,נפשיים,אפילו פיזיים...ואני מפענחת את שמי ואת המסתתר מאחוריי בחירתה של אמי. (אלת האהבה עונה בהלצה לדבריו של גוגי-לא גוגע! ;-) )

GUGI**גוגי

New member
אמממ...שמעי

השם לא קובע כלום.. העיקר הפנים.. הנשמה.. הלב . הנפש.. (גוגי מתחנף ומגלה לאלת את נסיונו הרב בחיזור..)

אלת לא קונה את נסיון החיזור...

אלת בעלת נסיון משלה... גוגי,הזהר-אתה על הכוונת. ;-) מרגיש?

GUGI**גוגי

New member
ספרי.!

לאלת יש רפרטואר --(שבורים)--רציני? ספר על הכוונת? היא יורה? היא מלטפת? ממתין לתשובה עיניינית אך רגישה ונשית.. !

האמת,

זה לא פייר. אצלי רק משמי נופלים לרגליי,אנשים כל כך מיואשים כאן,שכולם מוכנים לעשות מה שאגיד רק בשביל לקבל איזה מגע קסם ולזכות לאהבה. אז,לא ממש הפלתי אנשים...אבל למה להרוס?...תן לחשוב שזה בגללי... ולא בגלל אינטרסים אישיים...

למעלה